martita Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ja czekam na M -ki. Ciekawe jak dlugo, obym sie nie rozmyslila...
Kasia&Rika Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 gops napisał(a):to dla schronu akurat te z allegro :evil_lol: i kilka obrozy tez dla schronu ;) dla siebie na allegro narazie nic nie licytuje a te szele rogzowe co teraz kupilam z allegro z licytacji :evil_lol: zastanawiam sie nad jednymi jeszcze ale chyba dam sobie spokoj bo kasy brakuje :roll: jakimi :D za każdym razem jak wchodzę na allegro i chce coś licytować to ty już to robisz:evil_lol:
Unbelievable Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 martita napisał(a):Ja czekam na M -ki. Ciekawe jak dlugo, obym sie nie rozmyslila... brązowe? :razz:
Marta_Ares Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 hehe no własnie widziałam ze gops niezle na allegro szaleje:evil_lol: :evil_lol: Kasia Twoje szelki własnie sie robią:evil_lol: kupilismy dzisiaj fajna tasme ozdobna, wiec niedlugo nowe obrozki zaciskowe, tym razem na licytacje na zawody, pieniadze zostana przekazane znajomym, ktorzy niedawno mieli pozar w domu:-(
Bewarka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Też widziałam, ale to dobrze, że ona licytuje, bo ostatnie złotówki bym wydała na to na co nie potrzeba :)
gops Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Kasia&Rika napisał(a):jakimi :D za każdym razem jak wchodzę na allegro i chce coś licytować to ty już to robisz:evil_lol: no wlasnie chyba mi sie skonczyla aukcja bo juz znalezc nie moge kurcze a fajne byly :evil_lol: ja dzialam w sczytnych celach mowilam juz :diabloti: sama sobie tyle rzeczy nie zostawie :eviltong:
Onomato-Peja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 miałam już nic nie kupować, ale te RD brązowe w kółka :loveu: musze je miec !!
Feigned Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 mam pytanie, dzisiaj przypielam axelowi do obrozy adresowke i przy kazdym ruchu tak jakby "dzwonila". U was tez tak jest? ps. przepraszam ze bez polskich znakow.
Sweet Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Feigned napisał(a):mam pytanie, dzisiaj przypielam axelowi do obrozy adresowke i przy kazdym ruchu tak jakby "dzwonila". U was tez tak jest? ps. przepraszam ze bez polskich znakow. u mnie też tak dzwoni:p ale się już przyzwyczaiłam:D przynajmniej słyszę ze mi pies nie uciekł albo jak w nocy na dwór go wypuszczam do słyszę że nie zwiał:) ale nie powiem na początku wszyscy w domu chcieli mnie zabić że znowu coś wymyśliłam:evil_lol::evil_lol::diabloti:
Szarik Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jak Wasz kontakt z PM? Wysłałam pierwszego maila, odpisali w ciągu 15 minut obiecując, że za 3 dni będzie dostawa i będzie również towar o który pytałam. Czekałam 2 tygodnie i nic! W międzyczasie pytałam o wymiary jednych szelek - zero odpowiedzi. Napisałam dziś co z ową 'dostawą' - nic. :shake:
puzzle Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Metalowe dzwonia;), ja tego zniesc nie moglam dlatego teraz mam przyszywane:evil_lol:. Zapraszam na aukcje;)
Patikujek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 ja szukam kantaru, jak najtańszego i jak najmocniejszego, może być używany, jakbyście gdzies cos słyszały lub widziały to dajnie znać Kurde kusi mnie ta pomarańczowa obroża RD:loveu:
marmara_19 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Pati-allegro firma 3rd pole kantar plus szybka przesylka jakies 20-21zl -kupilam ONkowi i jest ok(u nas nie na ciagniecie a na uniemozliwienie darcia ryja na kochane niektore pieseczki;))
Patikujek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 muszę się zastanowić, bo to miałoby służyć w niektórych cięższych przypadkach w schronie, i nie chcę żeby poszło przy jakimś nagłym szarpnięciu pierwszym:evil_lol: Wiem że się przypina również do obroży, jednak nie martwie się że pies ucieknie, a że pieniądze mi w błoto pójdą Przekaże kumpeli z którą się składamy:cool3:
puzzle Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Szarik napisał(a):Jak Wasz kontakt z PM? Wysłałam pierwszego maila, odpisali w ciągu 15 minut obiecując, że za 3 dni będzie dostawa i będzie również towar o który pytałam. Czekałam 2 tygodnie i nic! W międzyczasie pytałam o wymiary jednych szelek - zero odpowiedzi. Napisałam dziś co z ową 'dostawą' - nic. :shake: Ja mialam podobnie, dlatego zdecydowalam sie zamowic to co maja na stanie;)
Szarik Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ja niestety nie mam takiej możliwości, potrzebuję idealnie dopasowane szorki i nie mogę pójść na kompromis jeśli chodzi o rozmiar... A jeśli już mają ten rozmiar, ale inny kolor, to linki pod kolor nie mają :mad: Napisali dziś, że w środe mam się rozglądać. Ciekawe... :hmmmm:
puzzle Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Szarik napisał(a):Ja niestety nie mam takiej możliwości, potrzebuję idealnie dopasowane szorki i nie mogę pójść na kompromis jeśli chodzi o rozmiar... A jeśli już mają ten rozmiar, ale inny kolor, to linki pod kolor nie mają :mad: Napisali dziś, że w środe mam się rozglądać. Ciekawe... :hmmmm: To wiadomo, ja tez nie zmienilam rozmiarów, tylko kolory;)
gops Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 slicznie :loveu: mam taki sam wzorek szelek wlasnie ;) bardzo mi sie podoba ten wzorek :diabloti:
Dogha Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Nasz nowy nabytek - Rogz Bones od Red obroża Obroża jest dla Ghandiego (bo na Jazza za duża), ale Ghan nie miał ochoty na fotki to na czarnym pokazane ;)
Marta_Ares Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 sliczna, ja mam takiego froga (wzorek identyczny i bardzo mi sie podoba):loveu:
madziulik_13 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 A ja poszukuję takiej obroży ( i fajnie by było gdyby też smyczy) z RD http://img.bazarek.pl/28044/5315/295293/73622175649c6766c74eb6.JPG rozmiar L
gops Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 madziulik_13 napisał(a):A ja poszukuję takiej obroży ( i fajnie by było gdyby też smyczy) z RD http://img.bazarek.pl/28044/5315/295293/73622175649c6766c74eb6.JPG rozmiar L to jest nowa seria i znajdziesz tylko na glownej stronie red dingo ;) nigdzie wiecej tego niema narazie
Recommended Posts