Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gops napisał(a):
to dla schronu akurat te z allegro :evil_lol:
i kilka obrozy tez dla schronu ;)

dla siebie na allegro narazie nic nie licytuje a te szele rogzowe co teraz kupilam z allegro z licytacji :evil_lol:

zastanawiam sie nad jednymi jeszcze ale chyba dam sobie spokoj bo kasy brakuje :roll:

jakimi :D za każdym razem jak wchodzę na allegro i chce coś licytować to ty już to robisz:evil_lol:

Posted

hehe no własnie widziałam ze gops niezle na allegro szaleje:evil_lol: :evil_lol:

Kasia Twoje szelki własnie sie robią:evil_lol:

kupilismy dzisiaj fajna tasme ozdobna, wiec niedlugo nowe obrozki zaciskowe, tym razem na licytacje na zawody, pieniadze zostana przekazane znajomym, ktorzy niedawno mieli pozar w domu:-(

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
jakimi :D za każdym razem jak wchodzę na allegro i chce coś licytować to ty już to robisz:evil_lol:

no wlasnie chyba mi sie skonczyla aukcja bo juz znalezc nie moge kurcze a fajne byly :evil_lol:
ja dzialam w sczytnych celach mowilam juz :diabloti: sama sobie tyle rzeczy nie zostawie :eviltong:

Posted

mam pytanie, dzisiaj przypielam axelowi do obrozy adresowke i przy kazdym ruchu tak jakby "dzwonila". U was tez tak jest?

ps. przepraszam ze bez polskich znakow.

Posted

Feigned napisał(a):
mam pytanie, dzisiaj przypielam axelowi do obrozy adresowke i przy kazdym ruchu tak jakby "dzwonila". U was tez tak jest?

ps. przepraszam ze bez polskich znakow.

u mnie też tak dzwoni:p
ale się już przyzwyczaiłam:D
przynajmniej słyszę ze mi pies nie uciekł albo jak w nocy na dwór go wypuszczam do słyszę że nie zwiał:)
ale nie powiem na początku wszyscy w domu chcieli mnie zabić że znowu coś wymyśliłam:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Jak Wasz kontakt z PM? Wysłałam pierwszego maila, odpisali w ciągu 15 minut obiecując, że za 3 dni będzie dostawa i będzie również towar o który pytałam. Czekałam 2 tygodnie i nic! W międzyczasie pytałam o wymiary jednych szelek - zero odpowiedzi. Napisałam dziś co z ową 'dostawą' - nic.

:shake:

Posted

ja szukam kantaru, jak najtańszego i jak najmocniejszego, może być używany, jakbyście gdzies cos słyszały lub widziały to dajnie znać

Kurde kusi mnie ta pomarańczowa obroża RD:loveu:

Posted

Pati-allegro firma 3rd pole kantar plus szybka przesylka jakies 20-21zl -kupilam ONkowi i jest ok(u nas nie na ciagniecie a na uniemozliwienie darcia ryja na kochane niektore pieseczki;))

Posted

muszę się zastanowić, bo to miałoby służyć w niektórych cięższych przypadkach w schronie, i nie chcę żeby poszło przy jakimś nagłym szarpnięciu pierwszym:evil_lol:

Wiem że się przypina również do obroży, jednak nie martwie się że pies ucieknie, a że pieniądze mi w błoto pójdą

Przekaże kumpeli z którą się składamy:cool3:

Posted

Szarik napisał(a):
Jak Wasz kontakt z PM? Wysłałam pierwszego maila, odpisali w ciągu 15 minut obiecując, że za 3 dni będzie dostawa i będzie również towar o który pytałam. Czekałam 2 tygodnie i nic! W międzyczasie pytałam o wymiary jednych szelek - zero odpowiedzi. Napisałam dziś co z ową 'dostawą' - nic.

:shake:

Ja mialam podobnie, dlatego zdecydowalam sie zamowic to co maja na stanie;)

Posted

Ja niestety nie mam takiej możliwości, potrzebuję idealnie dopasowane szorki i nie mogę pójść na kompromis jeśli chodzi o rozmiar... A jeśli już mają ten rozmiar, ale inny kolor, to linki pod kolor nie mają :mad:

Napisali dziś, że w środe mam się rozglądać. Ciekawe... :hmmmm:

Posted

Szarik napisał(a):
Ja niestety nie mam takiej możliwości, potrzebuję idealnie dopasowane szorki i nie mogę pójść na kompromis jeśli chodzi o rozmiar... A jeśli już mają ten rozmiar, ale inny kolor, to linki pod kolor nie mają :mad:

Napisali dziś, że w środe mam się rozglądać. Ciekawe... :hmmmm:

To wiadomo, ja tez nie zmienilam rozmiarów, tylko kolory;)

Posted

Nasz nowy nabytek - Rogz Bones od Red obroża

Obroża jest dla Ghandiego (bo na Jazza za duża), ale Ghan nie miał ochoty na fotki to na czarnym pokazane ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...