Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

W kwestii odblaskow to przypominam, ze on nie swieci tylko odblaskuje, przy malej ilosci swiatla sa praktycznie niewidoczne, ale jak np jedzie samochod, przchodzi sie pod lampa, czy robi zdjecie to wtedy je ewidentnie widac. Czy wpleciona jest mala niteczka, czy naklejony wielki pasek to i tak nie bedzie swiecic tylko odblaskiwac, przy malej ilosci swiatla nie ma na co liczyc;-).

Wiem, wiem ;) . Szukam takiej, która będzie tak odbijała światło, by było ono najlepiej widoczne. Duży odblask=większa powierzchnia odbijająca światło=lepiej to odbite światło widać=łatwiej je dostrzec. :)

Posted

Im wiekszy odblask tym wieksze odbicie, problem w tym, ze naklejone tasmy odblaskowe scieraja sie w niesamowitym tepie i tak naprawde sprawdzaja sie tylko te male niteczki powplatane w akcesoria, sek w tym, ze te juz nie daja takiego efektu... Moze lepiej obroza z diodami?:razz:

Posted

Talia. napisał(a):
Tak. ale to parciane ;);)

ja mam parciana muscata z nitkami odblaskowymi, pomaranczową kosztowała coś kolo 15zł obroża, szelki sporo ponad 30zł chyba 20mm szerokosc

Posted

puzzle napisał(a):
Im wiekszy odblask tym wieksze odbicie, problem w tym, ze naklejone tasmy odblaskowe scieraja sie w niesamowitym tepie i tak naprawde sprawdzaja sie tylko te male niteczki powplatane w akcesoria, sek w tym, ze te juz nie daja takiego efektu... Moze lepiej obroza z diodami?:razz:

Możliwe, że nie będę miała wyboru, chociaż świecące strasznie mnie denerwują :roll:.
RD jest mniej, tak samo czy bardziej widoczna od Rogza z nitką?

Posted

z nowości:evil_lol:

zielona dla mnie, czerwona dla znajomej:evil_lol:

do zielonego rogza, szelek i onnej zielonej obrozy:lol:

Przerobiony Frog na zacisk (zatrzask sie odpinał:roll:)

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ja też się powstrzymuje już długi czas, ale.... muszę kupić smycz. Tak myślę nad RD S 1,8m, 12mm szerokości. Tylko mam wątpliwości czy ona się nie rozwali przy pociągnięciu. W sumie teraz mam taką zwykłą, linkową przepinaną, ale ona wygląda jakby miała się zaraz rozwalić i jej nie ufam... Czy ktoś ma smycz z RD zwykłą bez naszywek? Jaka jest och jakość? Karabińczyki mocne?

Ja mam. Też wydawało mi się że to pęknie po jakimś czasie- narazie przy pociaganiu nic sie niedzieje- karabinczyki są mocne- ze swojej strony polecam.

Co do nowych RD bo ja milosnik RD to jeżeli szelki beda w sprzedazy to ja zakupuje niebieskie w oczka :evil_lol:

Posted

, ew. ;)

Ja czekałam jak głupia na dostawę RD z nadzieją, że będą jednokolorowe taśmy i nic.. Wie ktoś może gdzie dostanę ładną, czerwoną obrożę?

PS. Prześliczny spanielek :loveu:

Posted

Marta, super przerobiony ten frog, ja tak muszę stare RD przekabacić, bo ktoś (nie ja wyjątkowo) nastąpnął na nią i się zasuwka od regulacji połamała:placz:

Posted

wiq napisał(a):
Marta, super przerobiony ten frog, ja tak muszę stare RD przekabacić, bo ktoś (nie ja wyjątkowo) nastąpnął na nią i się zasuwka od regulacji połamała:placz:

Nam sie zaczal odpinac w wakacje, po prawie codzinnym uzywaniu nad morzem, podejrzewam ze zatrzask nie wytrzymal kapieli a poteam tarzana w piachu i tak w kołko:lol:
A że mi sie podobała to Tzt mi ja wczoraj przerobił:loveu:

Posted

szkoda, że nie mam takiego zdolnego TZta i się sama będę męczyć..:eviltong:

no ale cóż, uszyłam już kiedyś regulowaną obrożę i obrożę z łańcuszkiem, dam radę:evil_lol:

p.s. zapraszam wszystkich na bazarek:cool3:

Posted

gops napisał(a):
a czy ktos wie gdzie mozna dostac czerwonego zwyklego rd ? niby maja ale nigdzie niema ;)

Właśnie problem w tym, że już nie mają i na razie mieć nie będą. :roll: Czekałam na nową kolekcję bo myślałam, że będą tam też jednokolory, ale dowiedziałam się, że nie...

Posted

Infortune. napisał(a):
Właśnie problem w tym, że już nie mają i na razie mieć nie będą. :roll: Czekałam na nową kolekcję bo myślałam, że będą tam też jednokolory, ale dowiedziałam się, że nie...

tasmy im zabraklo? :crazyeye: czy jak :diabloti:
a bylam zdecydowana na kupienie ehhh..
maja maly wybor tych jednokolorowych :mad: a akurat te mi sie podobaja najbradziej :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...