Onsen Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Marta_Ares napisał(a):jakie adresowki grawerowane polecacie z allegro?? bo mialam 2 te tansze grawerowane (za 5zł) i 2 juz zgubione:roll: kilka miesiecy wytrzymaly to fakt, ale teraz chcialabym kupic cos mocniejszego jednak My nie mamy z allegro. Kupowaliśmy w Kakadu. Wydaliśmy ok 30zł ale to ze względu na wielkość tabliczki. Duża tabliczka, duzo tekstu na obydwóch stronach, zawieszana na pasku a'la pasek od zegarka. Jak dorwę aparat to wstawię.Jesteśmy bardzo zadowoleni bo nasz krejzol to szatan nie pies i jeszcze nie zniszczył ani nie zgubił.
Marta_Ares Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 zamawialam od innego uzytkownika, ale podobne jedna kostka ucierpiała w zabawie jak szalaly razem 2 psy w lesie (przy obrozy zostało samo kołko) z drugą było to samo, ale jak pies sam biegal w lesie
gops Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Marta_Ares napisał(a):zamawialam od innego uzytkownika, ale podobne jedna kostka ucierpiała w zabawie jak szalaly razem 2 psy w lesie (przy obrozy zostało samo kołko) z drugą było to samo, ale jak pies sam biegal w lesie hmmm moja naprawde szaleje i to ostro , a nic sie nie stalo jeszcze z nia moge dac zdjecie nawet jak trzeba a nosi to codziennie oczywiscie ;) ja mam dwustronna ,tzn ze mam napis z dwoch stron ,chyba podalam troche inna aukcje ale cena ta sama byla albo bardzo podobna ;)
Lucky. Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Doszły do mnie rogzy ;) Świetne są, ta Xlka fajnie na sucz wygląda. Mogę dać jakieś fotki jakby ktoś chciał ;)
gops Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Lucky. napisał(a):Doszły do mnie rogzy ;) Świetne są, ta Xlka fajnie na sucz wygląda. Mogę dać jakieś fotki jakby ktoś chciał ;) dawaj,a nie sie pytasz :razz:
Lucky. Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Proszę :P : Miękkie i lekkie bordo na Megi. Lka Pomarańcz z odblaskową nitką łańcuszek (obroża) Xlka Pomarańcz z odblaskową nitką ( smycz ) Lka
gops Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 a xl nie jest za duze?? ja sie zastanawiam wlasnie nad Lka na lancuszku ale ceny wzrosly i to mnie zniecheca :roll:
Lucky. Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nie właśnie jestem mile zaskoczona ;D Obawiałam się tego, a chciałam kupić kiedyś 25 mm ;)
gops Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Lucky. napisał(a):Nie właśnie jestem mile zaskoczona ;D Obawiałam się tego, a chciałam kupić kiedyś 25 mm ;) a ile ma twoj psiak w szyi? :razz: a tak wogole to slicznie wyglada w tych obrozach :loveu:
gops Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Lucky. napisał(a):Koło 38-39 cm :cool3: Dziękuję. o kurcze,a ja myslalam ze z 35cm ;) to rzeczywiscie mozesz sobie pozwolic na xl :evil_lol:
Onomato-Peja Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 no pięknie jej :loveu: opiekuj się moimi obróżkami :diabloti:
puzzle Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Super spanielowi w tym pomaranczu, a bordo:loveu:, nie myslalam, ze moze wyjsc az taki fajny efekt:loveu:, super:loveu:. Potrzebna mi smycz, rozowa, a'la rogz, a dokladniej kolor rogz'a, ktos taka widzial? Moze byc tasma/linka/skora, najlepiej gdyby byla przepinana;).
Patikujek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Z różowych to ta (tylko cena zabójcza) maxiboo.pl/product-pol-257-Rozowa-smycz.html potem z tego co pamiętam RD ma różowe smycze A tak poza tym to u mnie w zoologu jest dość spory wybór smyczy różowych, parcianych. Wszelkich grubości i długośći
gops Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ale roz rd jest bardzo jasnyi ;) a rogza calkiem inny odcien to jest u nas w zoologu tez jest duzy wybor rozu ,nawet szelek z 10 par rozowych widzialam :razz: a ostatnio zrezygnowali z rogza i maja teraz pelno trixie i tym podobnych i skorzanych
puzzle Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Co do maxiboo to powiem, ze masakra:evil_lol:, pierwsze za jasna, drugie za waska, trzecie watpie, ze wytrzyma, czwarte cena (wole kupic rogz'a), piate zamsz co dlugiego zycia nie wrozy:evil_lol:, ale dzieki za pomoc:loveu:. Potrzebuje tak ze 2cm szerokosci, mocna, bo moj pies nie ma w zwyczaju ciagnac, ale zdarzaja sie jej zrywy;). gops wlasnie o taka zwykla parciana mi chodzi, wiesz z jakiej one sa firmy? U mnie sa z trixie, ale takie masakrycznie jasne:shake: i zapewne skonczy sie na rogz'ie...
Patikujek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 To u mnie w zoologu też jest masa parcianek jakiś takich zwykłych muszę się rozejrzeć jak będę to zdjęcia dla ciebie zrobię:diabloti:
gops Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 firmy nie znam , nie zapamietalam ale jestem czesto tam i popatrze napewno jak nie zapomne ;)
Madzik93 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Może ktoś wie, czy między np. czarną ze starej serii a np. brązową czy różowe moro z nowej serii ezy doga w rozmiarze XS jest az taka różnica szerokosci? Bo wychodzi na to ze nowa seria ma 22 mm a stara az 35 mm. Zależałoby mi na czarnej obrozy ale taka duza szerokosc zdecydowanie odpada, najlepiej gdyby miala tak 25 mm.
Unbelievable Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 A ja mam zdjęcia nowych RD :diabloti: słabej jakości więc nie pokażę(zrobione by Basia Bonnie) są różowe, niebieskie w kółka i te ciemne, zielone, brązowe w brązowe-niebieskie kółka(których tu nie ma), brązowe te które tu są i pomarańczowe ;) nie wiem czy to wszystko
gops Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Madzik93 napisał(a):Może ktoś wie, czy między np. czarną ze starej serii a np. brązową czy różowe moro z nowej serii ezy doga w rozmiarze XS jest az taka różnica szerokosci? Bo wychodzi na to ze nowa seria ma 22 mm a stara az 35 mm. Zależałoby mi na czarnej obrozy ale taka duza szerokosc zdecydowanie odpada, najlepiej gdyby miala tak 25 mm. nowa seria jest duzo wezsza ,najmniejszy rozmiar ma nawet 18mm(chyba ,jesli dobrze pamietam) ;) a kazda z nowej seri ma po 3,5cm obojetnie jaki rozmiar
Tepes Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 No to nabyliśmy na wystawie w Katowicach Red Dingo z nowej serii zieloną obróżkę:loveu:
gops Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Acctiually napisał(a):No to nabyliśmy na wystawie w Katowicach Red Dingo z nowej serii zieloną obróżkę:loveu: pokaz :diabloti: cena jak za normalne red dingo czy wyzsza? i ile bylo nowych wzorkow?
Tepes Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 gops napisał(a):pokaz :diabloti: cena jak za normalne red dingo czy wyzsza? i ile bylo nowych wzorkow? 22zł Z nowych to chyba 5 wzorków było:D Ale dokładnie nie wiem A fotki zaraz tylko powklejam do galerii fotki psiórów:)
Recommended Posts