Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale Aresa tez byly z polaru.
Tylko ze pas ma jeszcze gabke w srodku, oprocz polaru.

Te linki zrobil najpierw z amortyzatorem, a pozniej jednak okazalo sie ze jest to za mocne 2 linki+ smycz, wiec zrobił bez. Włascicielce wyzełak sie podobało, bo jednak sporo tanszy niż hifika:evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Ale Aresa tez byly z polaru.
Tylko ze pas ma jeszcze gabke w srodku, oprocz polaru.

Te linki zrobil najpierw z amortyzatorem, a pozniej jednak okazalo sie ze jest to za mocne 2 linki+ smycz, wiec zrobił bez. Włascicielce wyzełak sie podobało, bo jednak sporo tanszy niż hifika:evil_lol:

tylko pytanie co na to ich kregoslup:evil_lol: te z manmatu chyba tez sa z polaru , a ja bym brala hifike z ktorej te pasy ida z pod krocza... narazie czas zaczac cwiczyc kondycje ;p

Posted

Madzik93 napisał(a):
Zauważyłyście że rogzy bardzo podrożały?

zauwazyłam jak chcialam kupic zacisk 16mm 26zł chyba ostatnio kosztował....

Ja tez bym wolala z tymi pasami pod kroczek, ale ona akurat nie chciała.

No i z manmata sa sporo droższe niz hifika.

Z tym biegałam to mi bylo wygodnie, przede mna psu uciekala wlascicielka, wiec suka tak ciagneła ze bym sie wywaliła prawie:lol: (koniecznie trzeba nad kondycja popracowac....

Posted

doszedl nam komplet rd od magdy25 jasno rozowa Lka i smycz Mka :loveu:
sliczne sa, tylko niewiem do czego mi to...na spacer normalny nie wezme bo po 2 byloby do wyrzucenia... chyba bede brala do weta i w gosci :evil_lol:

a te rd ktore mam od niedawna sa super :multi:
pralam juz 7 razy...i caly czas takie same,jak nowe, a przezyly sporo juz...
a i jedna uwaga ,lepiej nie prac z innymi rzeczami bo farbuja ;)

teraz tylko czekamy na szele :diabloti:

a u nas wlasnie w zoologu Lkowa rogza jest po 30zl :crazyeye: a w necie po 33 widzialam najtaniej...ale nie kupuje,narazie dosyc obrozek rogzowych ;)

Posted

Lucky. napisał(a):
Ślicznie w niej wygląda :loveu:
A jak się sprawuje, jak coś możesz ją sobie wyprać, bo tylko raz ją prałam, mam nadzieję że jesteś zadowolona.
Teraz mi tylko pozostaje czekać na moje rogzy ;p

w swietnym stanie jest:loveu:
wypiore ja przy okazji nastepnego prania ze wszystkimi akcesoriami.
Ja juz zostawiam sobie tylko (3 rogzy, 2 muscaty i jedna skorzana) narazie wystarczy z czasem moze skusze sie jeszcze na funky retro.

Reszta sprzedana/ zamieniona, albo jest jeszcze na sprzedaż:evil_lol:

Szarik napisał(a):
Pięknie mu w niej :loveu: A jakie ma śliczne zadbane futerko ;)

dziekuje:loveu: Jesteś drugą osobą ktora wspomina o jego niby zadbanym futerku:evil_lol: jest mi bardzo milo, dziekujemy:loveu:

Zobaczymy jak furminator bedzie sie na nim spisywał

Posted

Ślicznie w niej wygląda :loveu:
A jak się sprawuje, jak coś możesz ją sobie wyprać, bo tylko raz ją prałam, mam nadzieję że jesteś zadowolona.
Teraz mi tylko pozostaje czekać na moje rogzy ;p

Posted

agaciaaa, na pełnej misce nie ma akurat rozmiaru brazowego rogza z oddb.nitka:-(
Tinka, z ami play nie ma brazowego koloruuuu:-(
Może jeszcze gdzies???

Posted

Gops - a ja prałam JEDEN raz Red Dingo - szelki, obrożę i smycz, i tylko przy smyczy trochę się ten bok zmechacił ;/

Posted

Asti napisał(a):
Gops - a ja prałam JEDEN raz Red Dingo - szelki, obrożę i smycz, i tylko przy smyczy trochę się ten bok zmechacił ;/

:crazyeye:
a nam sie nic nie zmechacilo ,nic a nic
tylko ze farbuja te z wzorkami ;)
i sa grube wiec dosyc dlugo schna jednak ;)

Posted

[quote name='martita']agaciaaa, na pełnej misce nie ma akurat rozmiaru brazowego rogza z oddb.nitka:-(
Tinka, z ami play nie ma brazowego koloruuuu:-(
Może jeszcze gdzies???

tele zoo pisane razem .pl - zniżka dla dogomaniaków, przy rejestracji w komentarzach czy czymś takim trzeba wpisać dogomania ;)

Posted

gops napisał(a):
:crazyeye:
a nam sie nic nie zmechacilo ,nic a nic
tylko ze farbuja te z wzorkami ;)
i sa grube wiec dosyc dlugo schna jednak ;)

Ja już kilka razy prałam szelki i smycz i nadal wyglądają jak nowiutkie- to lubię w RD :cool3: Moje (z wzorkami ) ani się nie mechacą, ani nie farbują... Zdziwiona jestem. Może to zależy od temperatury wody?
A schną rzeczywiście długo, ale to mi akurat najmniej przeszkadza ;)

Ja też nie mogę się doczekać nowych wzrorów RD :loveu:

Posted

[quote name='gops']
Diora w letniej wodzie z proszkiem normalnie wypralam ;-)
mi to nie przeszkadza w zadnym wypadku ,tylko na to zwrocilam uwage bo rogzy nigdy mi nie farbowaly

chcialabym zamawiac karme w telezoo bo daja gratisy :evil_lol: ale niemaja zarcia jakie zamawiam ehh

Jakie gratisy ?? :cool3: :p Chyba muszę spojrzeć na tę stronkę.

Ja wywirowałam w pralce dodatkowo ;)

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Jest bazarek z rogzem ;)

nawet dwoma ;)

Diora w letniej wodzie z proszkiem normalnie wypralam ;)
mi to nie przeszkadza w zadnym wypadku ,tylko na to zwrocilam uwage bo rogzy nigdy mi nie farbowaly

chcialabym zamawiac karme w telezoo bo daja gratisy :evil_lol: ale nie maja zarcia jakie zamawiam ehh

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...