Dogha Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Kurcze mnie też kuszą nowe szele..... I to właśnie takie jak te zielone które ma na sobie Ares na zdjęciach... Rodzice mnie z domu wywalą:diabloti:
Madzik93 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 A ja to wogole mam ochote na coś, przeglądam te strony i jakos nic mi w oko nie wpadło :PP
Patikujek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 O wreszcie mogę pokazać nasze szeleczki dobrze, na golasku lepiej wyglądają i przynajmniej w ogóle je widać:evil_lol:
Marta_Ares Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 a ja czekam na rogza green tartana:loveu: :loveu: A u Tzta zamowiłam smycz do kompletu taka jak szelki, przepinana, te tasmy sa fajne takie mieciutkie:lol: A Tzt wlasnie robi pas biodrowy na zamowienie.... i powiem Wam że swietnie mu to wychodzi:cool3: Kurcze az wstyd, ja sie maszyny nie tykam, a on....:roll:
gops Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 a ja czekam na 3 pary szelek :roll: jestem glupia...wiem... Patikujek slicznie mu w tych szelach :razz:
Marta_Ares Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Hehe Gops a na jakie szele jeszcze czekasz?? ale sliczne te szeleczki:loveu: :loveu: :loveu:
diabelkowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 a ja sie zastanawiam czy z tych policyjnych szelek nie odpruc tego napisu policja zaczal mnie wkurzacz i czy nie zlikwidowac tego paska miedzy lapami zeby byly szelki jak do obrony
Patikujek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Taki napis robi fajne wrażenie na ludziach, szczególnie kiedy to jest jakiś duży pies:evil_lol:
diabelkowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 doszlam do wniosku ze nie potrzebuje takich gadzetow, ani uwagi wole ze mi mowia ze pies jest tak wyszkolony jak policyjny a nie w razie niepowodzen robic policji siare poza tym wkurza mnie juz gadka szelki sa super fajnie sie psa prowadzi ale napis juz sie skonczyll... jestem w trakcie prucia...:evil_lol:
Lucky. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Marta_Ares szelki powinny jutro dojść ;) Ja czekam na dwie obroże, i smycz rogz'a.
Onomato-Peja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Lucky. napisał(a):Marta_Ares szelki powinny jutro dojść ;) Ja czekam na dwie obroże, i smycz rogz'a. jutro wysyłam :razz:
Marta_Ares Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Lucky do nas to chyba obroża powinna przyjść a nie szelki:eviltong:
gops Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Kasia&Rika napisał(a):Trixie pomarańczowe szelki z telezoo (półtora tygodnia już idą:angryy:), od Gops łańcuszkową obrożę i szele skórzane (robimy wymianę:cool3:) i od Marta&Ares szele czerwone plus zacisk do tego :loveu: a jakie szele wzielas od Marty? ja wzielam czarno czerwone takie jak ma Ares :evil_lol:
Kasia&Rika Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Lucky. napisał(a):Kasia a co zamówiłaś ? Trixie pomarańczowe szelki z telezoo (półtora tygodnia już idą:angryy:), od Gops łańcuszkową obrożę i szele skórzane (robimy wymianę:cool3:) i od Marta&Ares szele czerwone plus zacisk do tego :loveu:
puzzle Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Patikujek fajnie wyglada:loveu:. Ja czekam az PM sprowadzi ED:razz:, tylko, ze ja niecierpliwa kobieta jestem, a czekam juz tyle czasu, ze po glowie rozne mysli chodza:evil_lol:
Kasia&Rika Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 gops napisał(a):a jakie szele wzielas od Marty? ja wzielam czarno czerwone takie jak ma Ares :evil_lol: czerwone z czarnym paseczkiem, zwykłe:cool3:
martita Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Gdzie moge kupic brazowa obroże i szelki z odblaskową nitka???Nie moge znalezc:-(
agaciaaa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 martita napisał(a):Gdzie moge kupic brazowa obroże i szelki z odblaskową nitka???Nie moge znalezc:-( Jeśli chodzi o rogzy, to na pełnej misce :cool3:
puzzle Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Madzik jeszcze nie:shake:.... Ja dla Lori wzielabym Puppy Love/Jelly Roll/Tickled Pink:loveu:
Marta_Ares Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Pas zrobiony przez tzta:evil_lol: Wczoraj testowalam na wyzliczce, szelki, smycz i pas, swietna zabawa:lol:
puzzle Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Właśnie dostałam maila z PM, ze w zwiazku z dużym kursem walut, ceny ED moglby dużo wzrosnąć dlatego nie wiadomo kiedy będzie dostawa... Czy ktoś się orientuje gdzie jeszcze można kupić obroże EzyDog? Sklepy stacjonarne, albo netowe?
Recommended Posts