Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze mnie też kuszą nowe szele.....
I to właśnie takie jak te zielone które ma na sobie Ares na zdjęciach...
Rodzice mnie z domu wywalą:diabloti:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a ja czekam na rogza green tartana:loveu: :loveu:

A u Tzta zamowiłam smycz do kompletu taka jak szelki, przepinana, te tasmy sa fajne takie mieciutkie:lol:

A Tzt wlasnie robi pas biodrowy na zamowienie....

i powiem Wam że swietnie mu to wychodzi:cool3:

Kurcze az wstyd, ja sie maszyny nie tykam, a on....:roll:

Posted

a ja sie zastanawiam czy z tych policyjnych szelek nie odpruc tego napisu policja zaczal mnie wkurzacz i czy nie zlikwidowac tego paska miedzy lapami zeby byly szelki jak do obrony

Posted

doszlam do wniosku ze nie potrzebuje takich gadzetow, ani uwagi wole ze mi mowia ze pies jest tak wyszkolony jak policyjny a nie w razie niepowodzen robic policji siare poza tym wkurza mnie juz gadka szelki sa super fajnie sie psa prowadzi ale napis juz sie skonczyll... jestem w trakcie prucia...:evil_lol:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Trixie pomarańczowe szelki z telezoo (półtora tygodnia już idą:angryy:), od Gops łańcuszkową obrożę i szele skórzane (robimy wymianę:cool3:) i od Marta&Ares szele czerwone plus zacisk do tego :loveu:

a jakie szele wzielas od Marty? ja wzielam czarno czerwone takie jak ma Ares :evil_lol:

Posted

Lucky. napisał(a):
Kasia a co zamówiłaś ?

Trixie pomarańczowe szelki z telezoo (półtora tygodnia już idą:angryy:), od Gops łańcuszkową obrożę i szele skórzane (robimy wymianę:cool3:) i od Marta&Ares szele czerwone plus zacisk do tego :loveu:

Posted

Patikujek fajnie wyglada:loveu:.

Ja czekam az PM sprowadzi ED:razz:, tylko, ze ja niecierpliwa kobieta jestem, a czekam juz tyle czasu, ze po glowie rozne mysli chodza:evil_lol:

Posted

martita napisał(a):
Gdzie moge kupic brazowa obroże i szelki z odblaskową nitka???Nie moge znalezc:-(

Jeśli chodzi o rogzy, to na pełnej misce :cool3:

Posted

Właśnie dostałam maila z PM, ze w zwiazku z dużym kursem walut, ceny ED moglby dużo wzrosnąć dlatego nie wiadomo kiedy będzie dostawa...

Czy ktoś się orientuje gdzie jeszcze można kupić obroże EzyDog? Sklepy stacjonarne, albo netowe?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...