puzzle Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wiadomo, ze wszystko co nowe jest sztywne i odstaje, pokaz mi foto, bo ja na dniach musze cos zamowic:razz:. Moja nie moze miec luzu:cool1:, ona wyciaga leb... Wiec prawdopodobnie zamowie dwie Mki, szkoda, ze Ska jest do 32cm, bo Scoob ma 33 i to bedzie kwestia szczescia...
gops Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 niewiem gdzie mam kabel od komorki... a zdjecia zrobilam naladuje baterie w aparacie i dam wieczorem zdjecia doszla tez kennelowka ;)
Infortune. Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 puzzle napisał(a):Skoro do 42 to chyba Ska:razz: Czekam na zlitowanie osob z lancuszkowa Lka rogz'a:razz: To się doczekałaś :evil_lol: Lka ma 31-47cm, a lańcuszek ok 10 cm ;)
puzzle Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Oooo to lancuszek powinien byc dobry:razz: gops czekam:razz;
gops Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 bylam juz na spacerku w rd i jest swietne :razz: moglaby tasma byc inna bo ta jest taka szorstka ale to szczegol ;) rd ma 2,5cm a kennelowa 4cm :crazyeye: kenellowa jest akurat na drugiej dziurce dobra ,strasznie szeroka ale fajna ,bratu sie podoba (mowi ze ma pitbulla:evil_lol:) zdjecia dam wieczorem ;)
Squ Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Red Dingo szorstkie? Moja smycz jest aż za gładka :hmmmm:
gops Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Squ napisał(a):Red Dingo szorstkie? Moja smycz jest aż za gładka :hmmmm: nom ,ja mowie o red dingo z wzorkiem nie o calkiem gladkim ;)
Onomato-Peja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 mam awizo, szelki będą u mnie o 17, kurier drugi raz przyjedzie :evil_lol:
Kasia&Rika Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 to z red dingo wchodzą pod uwagę te: plus te z trixie ...
Onomato-Peja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 lol! zwykła smycz hiltona za 110 zł :-o żeby to chociaż flexi była, a nie hilton, który się zaraz zepsuje ?:shake: Smycz Swarovski! BOSKA! do 12 kg! ZDOBIONA! lux! (569999294) - Aukcje internetowe Allegro
gops Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 te pierwsze mi sie podobaja najbardziej :razz: ale kasy juz niemam na szczescie :diabloti: psiara ale ma drogie kamyczki :cool3:
puzzle Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja wzielabym RD:razz: Te albo te a najbardziej podobalyby mi sie takie tylko, ze pomaranczowe, ale nigdzie nie widzialam:cool1:
gops Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 diabelkowa napisał(a):gops dawaj teraz:P ale baterie sie laduja :eviltong: a pozatym nie widac wsumie bo ona czarna jest :evil_lol:
gops Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 diabelkowa napisał(a):czaarna ? taaak ? :eviltong: taaaaaaaa :razz: zdjecia beda wieczorem :eviltong: czekam jeszcze tylko na manmata...
Onomato-Peja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 doszły nam szele - ogólne wrażenie : - taśma mogłaby być miększa pozatym wyglądają , jakby miały się zaraz zerwać :-o
puzzle Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Psiara to moze Ci hiltona przyslali:evil_lol:? Jezeli prowadzisz psa na rogz'ie to nie wiem jakim cudem Ezy mialby Ci sie zerwac. Z tego co pamietam mialas tez jakas skore za dyche, wiec sie nie przejmuj, nie rozleci sie:evil_lol:. Tak wogole to miękciejsza, nie miększa;)
Onomato-Peja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 puzzle napisał(a):Psiara to moze Ci hiltona przyslali:evil_lol:? Jezeli prowadzisz psa na rogz'ie to nie wiem jakim cudem Ezy mialby Ci sie zerwac. Z tego co pamietam mialas tez jakas skore za dyche, wiec sie nie przejmuj, nie rozleci sie:evil_lol:. Tak wogole to miękciejsza, nie miększa;) miękciejsza ? pierwszy raz słysze :diabloti: po spacerku jestem pewna w 100%, źe się zerwą :loveu: fajna ta rączka co dodają do szelek, chyba jako smycz będę używać, bo pies podróżuje w bagażniku :evil_lol: Marta_Ares - już się znudziła obroża, że sprzedajesz :-o czy są może jakieś inne powody jeśli można wiedziec :eviltong:
Marta_Ares Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 te tasmy wygladaja na duzo solidniejsze chyba od rogza:crazyeye: moze za maly rozmiar wzielas:eviltong: pokaz na psie Bo chce rogza odkupic green tartana, a nie mam kasy:evil_lol: teraz chce sprzedac, i kupic rogza:evil_lol: a jak bede miala wiecej kasy to kupie ja w zoologu jeszcze raz:lol: :lol: :lol:
Onomato-Peja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Marta_Ares napisał(a):te tasmy wygladaja na duzo solidniejsze chyba od rogza:crazyeye: moze za maly rozmiar wzielas:eviltong: pokaz na psie no tak, największy za mały :eviltong: ale na fotach ledwo co coś widac , bo robione mp4
Recommended Posts