Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To jest taśma ;) Guardów nie było- na dużego psa tylko takie znalazłam, a że szelki potrzebne 'na już' to się nie zastanawiałam mimo iż wolałabym guardy- jakoś pewniejsze i wygodniejsze mi się wydają.

Atos w szelkach- słabo widać bo się zlewają ;)

Posted

puzzle napisał(a):
Skoro ma floral to jaszczury pewnie beda za duze, no chyba, ze szleczki:razz:

Na pewno będą za duże. a szelek nie chce bo mam już fioletowe, a potrzebuje zacisków (suka aż tak bardzo nie kocha szelek i w sumie tylko ja na nich z nią chodzę).
to co byscie polecali dla mojej z rogza (zacisk):razz:?

Posted

Talia. napisał(a):
Na pewno będą za duże. a szelek nie chce bo mam już fioletowe, a potrzebuje zacisków (suka aż tak bardzo nie kocha szelek i w sumie tylko ja na nich z nią chodzę).
to co byscie polecali dla mojej z rogza (zacisk):razz:?

a moze z zaciskow na lancuszku? to czerowna z nitka :razz:
a ja ze zwyklych to z lekikich i miekkich pomarancz by mi pasowal do twojej ;)

Posted

Witam. Doradźcie mi gdzie tanio zdobyć smycz i szelki dla amstaffka. Nie mam doświadczenia w tych sprawach. Nie wiem czy może nie lepsza jest sama smyczka? Pomóżcie

Posted

Majusia175 napisał(a):
Witam. Doradźcie mi gdzie tanio zdobyć smycz i szelki dla amstaffka. Nie mam doświadczenia w tych sprawach. Nie wiem czy może nie lepsza jest sama smyczka? Pomóżcie

najbliższy sklep zoologiczny,a jak ma na samej smyczy chodzić?

Posted

Mi właśnie przyszły nowe taksowe szeleczki (nie mogłam się na żadną firme zdecydować, bo albo rozmiar albo kolor mi nie pasował więc nie ma to jak uszyte na wymiar)

później wrzucę fotki :loveu:

Edit:
Fotki nowych szelasków (zdjęcia nie oddają ich pięknoty:loveu:)

Posted

a widzieliscie obroze firmy chaba na lancuszku ? :razz:

nie widzilam w zadnym sklepie a jakby byla na normalnej tasmie a nie we wzorki to bym kupila chetnie ;)

Patikujek slicznie mu w szelach :loveu:

Posted

Dzis przyszła do mnie taksowa obroża:multi:
A z rogzów to myślałam nad kolczastym:diabloti: Już od dawna mi się podoba:loveu::evil_lol:

Posted

Jakie szelki dla Berna ?
Muscaty,Guardy,Huntery? Czy może jeszcze jakieś inne?
A kolorek jaki najlepiej :loveu:? Czerwony?

Posted

Gdzie te cuda od taks można znaleźć? :cool3:
[quote name='olekg89']Koma ukradłaś psa dziadkom?:diabloti:
Tak :diabloti:
Pies mieszka nadal gdzie mieszkał, ale że pojawiły się problemy ze zdrowiem to jest bardziej pod moją opieką...

Posted

Dziewczyny mam pytanie . Czy smycze i obroże firmy hilton sa na tyle porządne że wytrzymają psiaki ze schroniska??
ma ktoś coś tej firmy ? można polecic?

Posted

gops napisał(a):
Dziewczyny mam pytanie . Czy smycze i obroże firmy hilton sa na tyle porządne że wytrzymają psiaki ze schroniska??
ma ktoś coś tej firmy ? można polecic?

co to znaczy czy wytrzymają psiaki ze schroniska? Każdy pies jest inny, każdy inaczej się zachowuje na smyczy i ta smycz która wytrzyma przy jednym psiaku może nie wytrzymać przy drugim.

Hilton jak dla mnie jest mocny (mam sukę całkowicie nie ciągnącą :evil_lol:), smycz testowałam też na innym psie istnym parowozie i wytrzymała, ale nie wiem czy obroże tzn. klipsy hiltona wytrzymią szarpiącego psa, myślę że jakościowo są zbliżone do trixie

Posted

A ja właśnie zamówiłam komplecik (obroża + smycz 1,8 m.) Red Dingo - Czerwone Hibiskusy :loveu: Będą pasować białemu, prawda? :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...