diabelkowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 MARTA!!!!!!!!!!!! Kupuj funky retro! :P ale mysle ze fajniej by wygladal zwykly nie zacisk. tak chcialas miec ten wzor
Dogha Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Mam dylemat. Wiem, że chciałam lupina ale ostatnio coraz bardziej wole kupić im nowe obroże rogza...:eviltong: Co bardziej polecacie? Chodzi mi o obroże na klips. A jak rogza to jaki wzór? dla Jazza (trikolor) Sport Red czy Viva rogz? a dla Ghana(rudy/śniady) Sport Blue czy Planet Rogz? A może limitowana seria? (Dla jazza fiolet, dla Ghana żółty) A może Paint paw i Choc feminine?A może co innego? Pomocy!
MakeBelieve Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dla Jazza wzięłabym Vive albo limit fioletowy a dla Ghana Planeta :] Mi dopiero chyba w pon. dojdzie paczka z futrzakowa z bandamką dla młodej....
Dogha Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Czekam na opinie innych najprawdopodobniej wezmę vive i Planeta ale Sport blue i Red też są fajne...:evil_lol: A może lekkie i miękkie?
NightQueen Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ciężki wybór :evil_lol: ja mam planeta i mam red sport, podoba mi się viva i niebieski sport także nie wiem co bym wybrała, pewnie bym kupiła 4 obroże :evil_lol: ale może na początek to sporty żeby psiaki miały te same wzory ;)
Diora Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Do nas 2 dni temu doszła obroża Lupine - zielona w motylki. Moim zdaniem wygląda super. No i przeżyła już test kocurka :evil_lol:
Ley Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A mi doszły szele od gops.:loveu:Dzięki A tak w ogóle to kiedy to wysłałaś?:crazyeye:Ja oczekiwałam mniej więcej w pon,wtorek.:evil_lol:
gops Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ley napisał(a):A mi doszły szele od gops.:loveu:Dzięki A tak w ogóle to kiedy to wysłałaś?:crazyeye:Ja oczekiwałam mniej więcej w pon,wtorek.:evil_lol: wczoraj przed poludniem :eviltong: pokaz zdjecia na psiaku :diabloti:
Ley Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A to szybko poszło:loveu: Pokarze, ale później bo teraz śpi po spacerku :diabloti:
kajkoowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No to niech sobie narzie śpi, na zdjęcia się chyba poczaka....:evil_lol:
Onomato-Peja Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 a ja informuję o podpisie :siara: obiecałam Marcie fotki , ale niestety nie miałam jak zrobić i nie mogłam do niej napisać ... dziś wieczorem już powinny być ;)
NightQueen Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 a ja ponaglam pytanie po raz setny w tym wątku :evil_lol: czy ktoś wie gdzie w internecie można dostać smycz skórzaną, różową , szyta na okrągło?
gops Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='smallpati']a ja ponaglam pytanie po raz setny w tym wątku :evil_lol: czy ktoś wie gdzie w internecie można dostać smycz skórzaną, różową , szyta na okrągło? szukam takiej tylko bialej lub czarnej i takze nigdzie nie moge znalezc a szukam juz z pol roku ;) na okraglo szyja szele i obroze dla chow chowow to widzialam a smyczy nigdzie znalezc nie moge :roll: kiedys robila takie woza ale teraz to juz niewiem
Onomato-Peja Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Marta_Ares napisał(a):no wlasnie psiara czekam na zdjecia:eviltong: jednak okazało sie ze czekaja mnie inne wydatki i rogza musze sobie narazie odpuscic :-( Nie wiem czy lepiej zainwestwowac z Rd, trixie albo Muscata (ta niby skórkę) czy poczekac i kupic rogza:roll: ja bym poczekała na nowe wzory RD (tak własnie robię :diabloti:)
Unbelievable Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='smallpati']a ja ponaglam pytanie po raz setny w tym wątku :evil_lol: czy ktoś wie gdzie w internecie można dostać smycz skórzaną, różową , szyta na okrągło? a ja po raz któryś piszę, że woza robi :razz:
Marta_Ares Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 no wlasnie psiara czekam na zdjecia:eviltong: jednak okazało sie ze czekaja mnie inne wydatki i rogza musze sobie narazie odpuscic :-( Nie wiem czy lepiej zainwestwowac z Rd, trixie albo Muscata (ta niby skórkę) czy poczekac i kupic rogza:roll: ale dzisiaj widziałam tez te muscaty w zoologu.... fajniutkie sa na zywo:loveu: :loveu: :loveu: tylko nie wiem jak z wytrzymalościa na zywo??? byl tez rogz green tartan.... za 32 zł L-ka zatrzask:shake: :shake: Moze ktos cos chce kupic z podpisu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
NightQueen Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Tinka:) napisał(a):a ja po raz któryś piszę, że woza robi :razz: ale te wozy mi się nie podobają
Unbelievable Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 smallpati napisał(a):ale te wozy mi się nie podobają a widziałaś na żywo? ładnie zszyte i miękkie :razz: jeszcze może lord robi ale do nich trzeba pisać
NightQueen Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Tinka:) napisał(a):a widziałaś na żywo? ładnie zszyte i miękkie :razz: jeszcze może lord robi ale do nich trzeba pisać ja gdzieś kiedyś widziałam w necie takie smycze z bylejakiej firmy, super były i teraz nie mogę sobie przypomnieć z jakiej to było :razz:
gops Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 smallpati napisał(a):ja gdzieś kiedyś widziałam w necie takie smycze z bylejakiej firmy, super były i teraz nie mogę sobie przypomnieć z jakiej to było :razz: to skad wiesz ze byla bylejaka ? :evil_lol: jak nie pamietasz jaka :eviltong: jak juz znajdziesz to daj mi znac :razz:
NightQueen Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 wiem że byłą byle jaka firma bo jakby byla to firma jakaś znana to bym ją znała i zapamiętała :eviltong:
Marta_Ares Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ma ktos te obroze muscata?? co mozecie o nich powiedziec?? jak sie sprawuja??
Ley Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Rogz na Koszmarze :loveu: http://i289.photobucket.com/albums/ll235/kasienkakam/aparat383.jpg http://i289.photobucket.com/albums/ll235/kasienkakam/aparat377.jpg
gops Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Ley']Rogz na Koszmarze :loveu: http://i289.photobucket.com/albums/ll235/kasienkakam/aparat383.jpg http://i289.photobucket.com/albums/ll235/kasienkakam/aparat377.jpg slicznie mu :loveu: ale on malutki jest :razz:
Ley Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 gops napisał(a):slicznie mu :loveu: ale on malutki jest :razz: Malutki?Byku 5 kg waży! Jak myślicie czy dobrze będzie wyglądała do szelek M smycz S?(bo M ma za duże karabińczyki):mad:
Recommended Posts