Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiłi sliczna ta obrozka ;) i sliczny psiak :loveu:

moze ktos wie czy ten kolor czerwony w ezy dogach to prawdziwy czerwony czy taki jakby pomarancz jak ma puzzle? bo niewiem czy oni pomyslili kolory czy ten odcien maja taki ;)
jakby byl inny odcien to bym chyba sie skusila jednak :roll:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kili - jak sie ma Umeczka ????
super jej obrozke kupilas :)

A ja sie dzis wqr ........ :angryy::angryy::angryy: ....dzwonili do mnie dzis rankiem domofonem bardzo dlugo ./....
przeciez niebede wychodzic nie naszykowana w koszuli nocnej do jakiegos pana ....
zostawil awizo .....
zlazlam sie przez cale miasto w sniegu bo akurat calkiem mocno sypalo, bylo ciemno i ciezko sie szlo
dotarlam wreszcie na poczte ....
pytam sie pani, a ona mi mowi ze to jakis list polecony ....

Bylam przekonana ze to szele :placz::placz::placz:
awizo byloo takie jak od kuriera, jeszcze na szybko wyoisywane .....
no i mnie k .... strzelila :angryy::placz::angryy::placz:

Myslalam, ze jutro pojdziemy z faflem na spacerek juz w nowym ekwipunku ....

Diorka - dzieki za pocieszenie, Niema sprawy ja chyba i tak do Lodzi do szkoly musze jechac o cos poprosic ....

Posted

Ja muszę niedługo kupić Martiemu szelki nowe. Tylko pytanie: skórzane czy z materiału sztucznego? :shake:
Doradźcie! :loveu:
Pozdrawiamy!
Luiza & Marti oraz Paula & Pulpet :loveu:

Posted

Luzia15 napisał(a):
Ja muszę niedługo kupić Martiemu szelki nowe. Tylko pytanie: skórzane czy z materiału sztucznego? :shake:
Doradźcie! :loveu:
Pozdrawiamy!
Luiza & Marti oraz Paula & Pulpet :loveu:

z tasmy ;)
praktyczniejsze sa :razz:

Posted

Przednia obrecz w tych muscatach powinien miec nieco mocniej scisnieta;), bo zjezdza mu troche za nisko i moze Ci z nich wyjsc;).

Wzorek RD sliczny:loveu:

Posted

Pytałam ostatnio jak wymienić "zużyte" Lupine. No i korzystając z okazji przebywania w stolycy zaleciałam do Kakadu a Arkadii. Oczywiście nie mogą mi wymienić bez paragonu że u nich kupiłam :diabloti:

I drugi hiltonowy nabytek :

Posted

sliczny jest ten czarny muscat :loveu:
mialam kiedys obroze czarna z muscata ale mi nie podobala..i oddalam.a teraz mi sie podoba :roll:

jest jakis czerwony wzorek lupina? narazie mysle nad czerwonym rd ..
szukam czegos czerwonego obojetnie jakiej firmy aby dobre i sie nie zerwalo na " o kotek.."

Posted

Marta - to zalezy jaki wzorek chcesz ;)
czy cos bardziej czy mniej kolorowego

Diora - wiesz jak ja znam Lodz ??? fabryczny o Rewolicji - szkola

puzelku - no tak, tak, ale ja to sie juz chyba zrazilam do tego netu. Pewnie to tymczasowe po tym teraz jak musze czekac az 3 tyg na szele ....

Marta - super avatarek masz :)

Posted

nie no Diora własnie myslałam o tym wzorku (chain):roll:a Ty go jeszcze na psie pokazałas:placz: super to wygląda:loveu: :loveu: :loveu:

ale zastanawiam sie tez nad innymi kolorami, albo pomaranczowe Trixie???

dla Aresa

Posted

Chodzi o to, ze skoro widziala w Bydgoszczy to musza produkowac. Kwestia tylko, zebys znalazla u siebie lub w necie.

Kurcze kuszace te muscaty, ale ja sobie powiedzialam, ze nie:cool1:. Kiedys mnie strasznie kusily te pomaranczowe, tylko, ze jakie ja wzielabym na Hebe? Na niej najlepiej wyglada niebieski i fiolet, czarne, albo czerowne tez bylyby ok, ale to juz nie jest to:cool1:...

Coraz wiecej RD widze w Bydgoszczy:evil_lol:, a ja myslalam, ze to totalna wies:siara:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...