Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops - wielkie dzieki
nie skojarzylkam nawet ::)
widzialam te zdjecia, ale na tej ONce widac ty;ko przow a ja poznaje szele po boku heheh

hmmm, no to chyba mojemu faflowi wezme czerwone z Karuska :)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aga K napisał(a):
superowe !!! :multi::multi::multi:
powiesz mi gdzie kupilas ???

Zoo Afryka, Al. Bohaterów Monte Cassino 421, Bielsko-Biała :diabloti:

Posted

BBeta bede miala kiedys brazowego sznupa:diabloti:, brazowe psy se cudowne:loveu:.

Narobiliscie mi smaka na te muscaty:roll:

Scooby czerowne/pomaranczowe/czarne, Hebe czerwone/czarne.... eee jakos mi nie pasuje... Szkoda, ze nie maja niebieskich, albo fioletowych:roll:

Posted

obroża za męska dla suki? :roll:
jak ci się podoba to kup. Ja jakbym miała suke nie kupiłabym jej obroży z np. kwiatkami, bo mi się nie takie podobają...prędzej bym ją właśnie w moro ubrała, bo lubie moro....

No chyba, że suka się obrazi jeśli jej taką obrożę kupisz...:eviltong:

Posted

Sorata napisał(a):
obroża za męska dla suki? :roll:
jak ci się podoba to kup. Ja jakbym miała suke nie kupiłabym jej obroży z np. kwiatkami, bo mi się nie takie podobają...prędzej bym ją właśnie w moro ubrała, bo lubie moro....

No chyba, że suka się obrazi jeśli jej taką obrożę kupisz...:eviltong:

bo ona chodzi wsumie tylko w rozu ...
masz racje ,najwyzej sprzedam jak mi sie podobac nie bedzie ;)

Posted

A my ostatnio dostaliśmy smycz firmy Royal Canin, była dodatkowo bo kupiliśmy karmę dla naszego yorkowego niuńka :eviltong: Taka czerwona ta smycz i jest krótka, ma gdzieś 1 m :mad:
Ktoś jeszcze taką posiada? :lol:

Posted

giosik - pokaz zdjecie suni i te moro - bedzie nam latwiej stwierdzic czy jej pasuje :)

sunia to sunia, ale w rasie bokser to sunie nosza spodnie :)
juz niebede sie rozpowiadac ze sa bardziej niezalezne itp :evil_lol:

Diora
hmmm - ja w Lodzi niestety rzadko ostatnio bywam. A pozatym sama do manufaktury nie trafie ;)
jak mi nieprzyjda moje rogzy :angryy: na ktore tyle czekam to sie przejade tam ..... z Toba :cool3:

Marta pokazuj foteczki - wkoncu dawno ich niebylo :)

Posted

Gops narazie nie pokaze bo jeszcze jej nie ma:eviltong: dopiero sie pyta;)

A ja narazie nie mam co pokazywac bo nic nowego nie mam, ale juz nie dlugo sie to zmieni....:roll:

czekam na paczki z flexi, obroża i szelkami:siara:

Posted

jeszcze niemam tej obrozy narazie mysle czy mi sie podoba :eviltong:
sucz jest czarna podpalana a obroza siwa moro z zoltymi napisami ;)
jak dojda rzeczy to pokaze wszystko ;)

Posted

Aga K napisał(a):

Diora
hmmm - ja w Lodzi niestety rzadko ostatnio bywam. A pozatym sama do manufaktury nie trafie ;)
jak mi nieprzyjda moje rogzy :angryy: na ktore tyle czekam to sie przejade tam ..... z Toba :cool3:

Przyjdą, przyjdą... ;) Pewnie poczta, jak zwykle, baaardzo się stara :roll: Ale nie ma problemu, możemy się kiedyś przejechać. Tylko oczywiście nie dam głowy,że te szele tam jeszcze są :p

My się niedługo z sunią pochwalimy nową obróżką :)

Posted

Będąc ostatnio w zoologu zobaczyłam bardzo fajną obroże (Karli Art joy) i nie mogłam się oprzeć, tańsza od rogza, a też ładna i ma zabezpieczenie:loveu: Jak na razie wytrzymuje wyskoki Umy do innych psów i rozbiegi na flexi, także całkiem całkiem:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...