Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 gops - wielkie dzieki nie skojarzylkam nawet ::) widzialam te zdjecia, ale na tej ONce widac ty;ko przow a ja poznaje szele po boku heheh hmmm, no to chyba mojemu faflowi wezme czerwone z Karuska :)
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 superowe !!! :multi::multi::multi: powiesz mi gdzie kupilas ???
BBeta Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Aga K napisał(a):superowe !!! :multi::multi::multi: powiesz mi gdzie kupilas ??? Zoo Afryka, Al. Bohaterów Monte Cassino 421, Bielsko-Biała :diabloti:
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No to slodko :roll: napewno tam dojade :roll:
Feigned Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Aga, poszukaj w internecie może znajdziesz gdzieś takie brązowe :eviltong:
Dogha Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 U nas są takie obroże! Szkoda, że na Ghandiego za duże.:cool1:
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Noo, taki komplecik - sypoer i do mojego fafla by pasowalo ;>
puzzle Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 BBeta bede miala kiedys brazowego sznupa:diabloti:, brazowe psy se cudowne:loveu:. Narobiliscie mi smaka na te muscaty:roll: Scooby czerowne/pomaranczowe/czarne, Hebe czerwone/czarne.... eee jakos mi nie pasuje... Szkoda, ze nie maja niebieskich, albo fioletowych:roll:
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 heh puzelku ;) ja czekam na swoje rogzyy :placz: no i sie waham czy nie zamowic muscatow czerwonych rozniez z KARUSKA
Diora Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Aga K napisał(a):No to slodko :roll: napewno tam dojade :roll: Pojedź do Kakadu, w Manufakturze. Kiedyś widziałam tam te szelki :p
marta_gp Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 obroża za męska dla suki? :roll: jak ci się podoba to kup. Ja jakbym miała suke nie kupiłabym jej obroży z np. kwiatkami, bo mi się nie takie podobają...prędzej bym ją właśnie w moro ubrała, bo lubie moro.... No chyba, że suka się obrazi jeśli jej taką obrożę kupisz...:eviltong:
gops Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Sorata napisał(a):obroża za męska dla suki? :roll: jak ci się podoba to kup. Ja jakbym miała suke nie kupiłabym jej obroży z np. kwiatkami, bo mi się nie takie podobają...prędzej bym ją właśnie w moro ubrała, bo lubie moro.... No chyba, że suka się obrazi jeśli jej taką obrożę kupisz...:eviltong: bo ona chodzi wsumie tylko w rozu ... masz racje ,najwyzej sprzedam jak mi sie podobac nie bedzie ;)
Marta_Ares Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Chyba wszyscy przystopowali z zakupami, albo juz nie chca sie chwalic:lol: :lol: dawno zdjec nie bylo:lol:
Patikujek Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 kasa na ten miesiąc się skończyła, trzeba poczekać do 10-go:evil_lol:
Luzia15 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A my ostatnio dostaliśmy smycz firmy Royal Canin, była dodatkowo bo kupiliśmy karmę dla naszego yorkowego niuńka :eviltong: Taka czerwona ta smycz i jest krótka, ma gdzieś 1 m :mad: Ktoś jeszcze taką posiada? :lol:
Onomato-Peja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ja mam ;) czerwoną z odblaskiem , który odpadł
Luzia15 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A nam jeszcze nie odpadł. => W ogóle nie wychodzę z psem na tej smyczy. Wyprowadzam go na rozciąganej, Flexi, 5 m dla małych psów. :loveu:
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 giosik - pokaz zdjecie suni i te moro - bedzie nam latwiej stwierdzic czy jej pasuje :) sunia to sunia, ale w rasie bokser to sunie nosza spodnie :) juz niebede sie rozpowiadac ze sa bardziej niezalezne itp :evil_lol: Diora hmmm - ja w Lodzi niestety rzadko ostatnio bywam. A pozatym sama do manufaktury nie trafie ;) jak mi nieprzyjda moje rogzy :angryy: na ktore tyle czekam to sie przejade tam ..... z Toba :cool3: Marta pokazuj foteczki - wkoncu dawno ich niebylo :)
Marta_Ares Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Gops narazie nie pokaze bo jeszcze jej nie ma:eviltong: dopiero sie pyta;) A ja narazie nie mam co pokazywac bo nic nowego nie mam, ale juz nie dlugo sie to zmieni....:roll: czekam na paczki z flexi, obroża i szelkami:siara:
Marta_Ares Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 wlasnie cos dlugo ida :roll: skad zamawialas???
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 aaaa.... no ja ciemna dzisiaj jestem eh :roll: a ja na swoje rogzyyyyy :placz:
gops Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jeszcze niemam tej obrozy narazie mysle czy mi sie podoba :eviltong: sucz jest czarna podpalana a obroza siwa moro z zoltymi napisami ;) jak dojda rzeczy to pokaze wszystko ;)
Diora Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Aga K napisał(a): Diora hmmm - ja w Lodzi niestety rzadko ostatnio bywam. A pozatym sama do manufaktury nie trafie ;) jak mi nieprzyjda moje rogzy :angryy: na ktore tyle czekam to sie przejade tam ..... z Toba :cool3: Przyjdą, przyjdą... ;) Pewnie poczta, jak zwykle, baaardzo się stara :roll: Ale nie ma problemu, możemy się kiedyś przejechać. Tylko oczywiście nie dam głowy,że te szele tam jeszcze są :p My się niedługo z sunią pochwalimy nową obróżką :)
Kiłi Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Będąc ostatnio w zoologu zobaczyłam bardzo fajną obroże (Karli Art joy) i nie mogłam się oprzeć, tańsza od rogza, a też ładna i ma zabezpieczenie:loveu: Jak na razie wytrzymuje wyskoki Umy do innych psów i rozbiegi na flexi, także całkiem całkiem:p
Recommended Posts