Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ślicznie wygląda :loveu:

Jak poluzujesz na szyi to na pewno troszkę "wydłuży" dolny pasek i szelki beda dalej za paszkami

tylko boje się że wtedy będzie z nich wychodzić :roll:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Shel napisał(a):
Doszły moje szelki. Nie umiem ich wyregulować :angryy::angryy::angryy:

a jakie Ty masz te szeleczki ???
moze podaj rozmar psa i szelek to ci ktos pomoze kto sie bardziej zna na szelkach niz ja

nasze szele dojda mam nadzieje w tym tygodniu
a jak nie ( bo niebylo tam zadnej informacji o dostepnosci ) to sie wsciekne :angryy:

Posted

Moli wygląda ślicznie :*
Doradzicie mi jaki wzorek Lupine na mojego psiaka?
to on:

W grę wchodzią rozmiary dla średnich i dużych psów.

Posted

Mi sie wydaje, ze lepiej byloby z duzych rozmiarow, a z tych chyba najlepiej zolwiki, a ze srednich wszystkie roze, niebieskie i zielone;).
Swoja droga przepiekne psisko:loveu:.

Posted

A moim zdaniem właśnie lepiej dla średniaków, bo futro nie będzie tak odstawać. Może krówki? Ładnie by do rudego pasowały.

Posted

Talia. napisał(a):
A moim zdaniem właśnie lepiej dla średniaków, bo futro nie będzie tak odstawać. Może krówki? Ładnie by do rudego pasowały.

Tylko, ze psiak ma dlugie futro wiec raczej nie bedzie odstawac, bo tasma bedzie na wlosie. Odstaja przy poldlugich wlosach, w szczegolnosci jak pies ma gesto siersci.

Posted

puzzle napisał(a):
Tylko, ze psiak ma dlugie futro wiec raczej nie bedzie odstawac, bo tasma bedzie na wlosie. Odstaja przy poldlugich wlosach, w szczegolnosci jak pies ma gesto siersci.

W przypadku OS nie wyobrażam sobie taśmy na włosie. One maja taka grzywę jak lew, więc ta obroża musiałaby mieć obwód na doga:evil_lol:
Może Zuzka po prostu wstawi zdjęcia psiaka w innych obrożach ;)

Posted

a miales te rzeczy w reku??

ja mialam juz obroze i komlet smycz i szelki od taks fakt ze nie takie recznie malowane, ale normalna tasma, i bylam bardzo zadowolona, prowadzony byl na tym haszczak, ktory potrafi pociagnac i wszystko ladnie wytrzymalo, dopoki tego nie zezarła:eviltong:

a tak wogole masz cos jeszcze na sprzedaz?:eviltong:

Posted

Mi trzasnęły szelki od Taks (kupione od Szpilki). Poszło to kółeczko do którego przypinasz smycz. Nie wytrzymało testu "kotecka".
Całe szczęście że stało się to na osiedlowym trawniku a nie na środku skrzyżowania. Taśma wytrzymała, tylko te metalowe chyba słabsze.

Posted

olekg89 napisał(a):
Bałbym się husky na takim badziewiu prowadzić i każdego psa większego od yorka.

Obroże od Taks mają wszystkie moje psy- te obroże wytrzymały nawet szarpnięcia 40-kilowych charcic, teraz kolejne pokolenie, 30-kilowy półroczny szczeniak, który nie chodzi, tylko nisko lata i to we wszystkie strony naraz również biega w taksowej obroży. Szelek od Taks nie mam, bo nie używam tego typu, ale obroże mogę polecić z czystym sumieniem.

Posted

Magda25 napisał(a):
Mi trzasnęły szelki od Taks (kupione od Szpilki). Poszło to kółeczko do którego przypinasz smycz. Nie wytrzymało testu "kotecka".
Całe szczęście że stało się to na osiedlowym trawniku a nie na środku skrzyżowania. Taśma wytrzymała, tylko te metalowe chyba słabsze.

Oj przykro mi, moja Sara nawet za koteckiem az tak mocno nie szarpie, wiem ze mozna takie kółeczko dostac albo dorobić

Posted

diabelkowa napisał(a):
Marta jaa mam :P

ale nie masz nic ciekawego:eviltong: chyba ze flexi masz:eviltong: bo moj cielaczek ostatnio zerwal ferplasta ktory mial bycdo 50kg, a Ares wazy 14.....:roll:

Posted

Magda25 napisał(a):

Nam też poszło kółeczko w taksowych szelkach, ale to już daaawno ;) i do tej pory nie kupiłam nowego :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...