Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psiara1996 napisał(a):
tak jest zawsze ;)

potem znów staja się miekkie :cool3:

eeee ani z trixie ani zwykle z chaby nigdy mi nie zesztywnialy :razz:
a rogzowe pierwszy raz wsumie ale to chyba od nadmiaru brudu na nich po spacerze ;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gops napisał(a):
eeee ani z trixie ani zwykle z chaby nigdy mi nie zesztywnialy :razz:
a rogzowe pierwszy raz wsumie ale to chyba od nadmiaru brudu na nich po spacerze ;)

moje jaszczury nawet jak są czyste to sztywnieją przy suszeniu : )

kinguska wow!
sporawa ta twoja kolekcja :cool3:

Posted

jak coś to najwyżej jutro podejdę sobię do wesołej łapki i zamówię szeleczki z lupine :loveu: najbardziej mi sie widzi doggie dreams jak myślicie będzie to fajnie wyglądać na czarnym psie ?? czy lepiej jakiś inny wzorek ?? :lol:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
jak coś to najwyżej jutro podejdę sobię do wesołej łapki i zamówię szeleczki z lupine :loveu: najbardziej mi sie widzi doggie dreams jak myślicie będzie to fajnie wyglądać na czarnym psie ?? czy lepiej jakiś inny wzorek ?? :lol:

z lupine niewiele wzorków mi się podoba , ale ładny jest turtle reef czy jakoś tak i bosko by wyglądał na czarnym niufku :loveu:

Posted

A ja byłam wczoraj w schronisku na spacerze z owczarką, i miała założone szelki muscata
Nie myślałam że może być tak pięknie owczarkowi w pomarańczu:loveu:
P.S
wiem że nie są dobrze dopasowane ale to suczka z ADHD i nie dałyśmy rady i nie chciałyśmy jej męczyc

Posted

A ja dzisiaj byłam w zoologicznym i kupiłam wreszcie szelki :evil_lol: strasznie spodobały mmi się właśnie muscaty tylko czerwone Bartlej wygląda w nich bosko (wstawię zdjęcia jak zrobie) :loveu::loveu: Oprócz tego 2 zabaweczki i cisteczka :multi:

Posted

ja mam obroze Muscata i jedno mnie denerwuje - szybko sie "rozciaga" i zmienia regulacje, wystarczy ze pies pociagnie kilka razy lekko i juz obroza sie powieksza, pies sie cofnie i zostaje bez obrozy:roll:
A oprocz tego obroza bardzo wytrzymala

Posted

puzzle napisał(a):
ja sie oduzaleznilam:loveu::multi:

Ja chyba też... Na szczescie jakoś ostatnio nie ciagnie mnie do nowych obróż, narazie :evil_lol:

Posted

puzzle napisał(a):
Dzisiaj na bydgoskich walentynkach byly rogz'y:diabloti: i nie przynioslam do domu zadnego:diabloti:, ja sie oduzaleznilam:loveu::multi:.

I na co gadasz tyle:diabloti:. Ja jutro jadę, a nie mam kasy na rogzy...no cóż. Pomacam tylko:eviltong:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']A ja dzisiaj byłam w zoologicznym i kupiłam wreszcie szelki :evil_lol: strasznie spodobały mmi się właśnie muscaty tylko czerwone Bartlej wygląda w nich bosko (wstawię zdjęcia jak zrobie) :loveu::loveu: Oprócz tego 2 zabaweczki i cisteczka :multi:

no ja wlasnie tez chcem Muscata czerwone, ale poki co czekamy na rogzowskie szeleczki jeszcze :roll:

Twoj psiak w nich slicznie wyglada

Posted

A ja juz bym chciala zamowic Muscaty
bo one chyba szybciejby przyszlyu niz te rogzy z animalii :roll:
gorzej jak przyjda oba komplety naraz i ja niebede wiedziala ktory mu zakladac z tego wszyswtkiego :diabloti:

Posted

Viris fajnie wygląda w tej obroży bulwa :loveu: co to jest hilton?

Nasz nowy dobytek :cool3:

tu widać jak blisko pach idą paski, a pasek pod brzuchem jest poluzowany na maksa :razz: mówiłam że ona niewymiarowa jest :roll: rogzowe szelki jeszcze bliżej ida pach i ją obdzierają, zobaczymy jak będzie z tymi

dobrze ma ustawione te szelki? nie wiem czy nie poluzować jej jeszcze na szyi?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...