Migori Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Właśnie przyszły silikonowe nakładki na QT. :multi: Nareszcie mój pies nie dzwoni jak krowa na pastwisku. Jestem bardzo zadowolona. :cool3: Niby takie nic :) A jednak wielkie coś
Migori Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Powiedziałam, że idę na "odwyk" kłamałam buhahahaha :megagrin::grins::biggrina: Nowe Lupine. Jak dla mnie idealna obroża, kolory tak fantastycznie nasycone, żywe, taśma sztywna, wygląda na trwałą. No i ten wzór...:loveu: Szkoda że zdjęcia nie oddają tych barw
Aga K Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ja juz sobie wyobrazam jak to slicznie wyglada w RL :) jaki komplecik rogza sprzedajesz ?? :)
gops Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 jak juz jestem to odpowiem za nia :eviltong: tylko czemu taki duzy ? :mad::diabloti:
Unbelievable Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Oj tak, ten wzorek jest prawie fluorescencyjny :evil_lol:
Kasia&Rika Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 http://i43.tinypic.com/2v9xc9y.jpg ślicznie w tym wygląda:loveu:
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 no ślicznie wygląda :loveu: A ja już nei wiem jakie te szelki kupic :shake:
psiulka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Magda25 - ten ID to może QuickTag? Mogłabym prosić zdjęcie z bliska na PW? Podoba mi się ten kolor, chciałam zobaczyć jak na nim widac napis. ;) A żeby nie było OT to powiem Wam, że skończyłam z nałogiem. :multi: Za dużo pieniędzy na to szło. :eviltong:
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 do około 65 zł z przesyłką :cool3: myślę nad RD -- Szelki XL RED DINGO Manmat -- www.pelna-miska.pl - sklep internetowy Rogz, EzyDog, ManMat, Hurta, Kong, Bamboo, RuffWear, NiteIze - ManMat szelki GUARD \"M-M\" czerwone - XXLarge hiffka -- ale ona chyba niema regulacji ?? PROF. SZELKI Z PODUSZKAMI - POLIAMID - HIFIKIA (545699844) - Aukcje internetowe Allegro muszą mieć cn.w klatce 84 :razz:
Aga K Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 RD !!!!!! sama mam na nie chrapkem :diabloti: chociaz nam jeszcze rogzik nieprzyszedl ;)
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 a wie ktośmoże ile kosztuje tam przesyłka ?? :loveu:też byłam najbardziej za RD i który wzorek byście polecali dla Bartleja
Sweet Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 RD dla Bartusia:razz: a chcesz zeby byly kolorowe czy ciemne znaczy czarne?? i mocno męskie czy nie?:eviltong:
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Sweetaśna']RD dla Bartusia:razz: a chcesz zeby byly kolorowe czy ciemne znaczy czarne?? i mocno męskie czy nie?:eviltong: bardziej kolorowe :loveu: niestety na XL jest mało wzorków :shake: chodź jeszcze mnie sie podoba karlie Karlie - Art Apart Plus - szelki dla psa - 2,5x65-100cm - niebieskie
Infortune. Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Magda25 napisał(a):Właśnie przyszły silikonowe nakładki na QT. :multi: Nareszcie mój pies nie dzwoni jak krowa na pastwisku. Jestem bardzo zadowolona. :cool3: Niby takie nic :) A jednak wielkie coś Tak odnoście tych nakładek, płaciłaś za przesyłkę? I ile czekałaś? ;)
Sweet Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']bardziej kolorowe :loveu: niestety na XL jest mało wzorków :shake: chodź jeszcze mnie sie podoba karlie Karlie - Art Apart Plus - szelki dla psa - 2,5x65-100cm - niebieskie no to hibiscus blue:D ale ja bym bartiego widziała w Dog Bowl:loveu::eviltong: albo chain:loveu: bo takie męskie:) no a przesyłke masz tu :p
Bartiśkowa_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 widzę że w kąciku pupila u nas sąteż Lupinkowe szelki :loveu: chyba jednak wezmę lupine ma ktoś może lupine i Rd żeby porównać jakość ?? które lepsze ??
gops Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 nasze rogzowe szele po kilku godzinach biegania w lesie i powiazanych z tym atrakcjach calkowicie zesztywnialy ...po wysuszeniu zrobily sie sztywne :crazyeye: teraz wypralam w pralce i zobacze czy beda normalne po wypraniu ...nigdy wczesniej nie spotkalam sie z takim czyms , mamy kilka par szel i zawsze sa normalne po wyschnieciu nie liczac brudu po spacerku ;) nie wyobrazam sobie prac szelek po kazdym dluzszym spacerku ehh troszke sie zdziwilam ;)
Migori Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 jak juz jestem to odpowiem za nia :eviltong:Tak, ten. Oj tak, ten wzorek jest prawie fluorescencyjny Tinka, swietnie to ujęłaś :) http://i43.tinypic.com/2v9xc9y.jpg ślicznie w tym wyglądaDziękuję. Wahałam sie co do wzoru. Wybierałam chyba kilka miesięcy, zawsze jednak coś innego kupowałam... ale dobrze trafiłam ze wzorkiem, jest bardzo ładny. no ślicznie wygląda :loveu:Dzienx Magda25 - ten ID to może QuickTag? Mogłabym prosić zdjęcie z bliska na PW? Podoba mi się ten kolor, chciałam zobaczyć jak na nim widac napis.Tak, QuickTag, bardzo dobrze wszystko widać. Mam go pół roku, nic sie nie zamazało. Na jednej stronie imię i nazwisko z numerem telefonu, a na drugiej imię psa. Zaraz zrobię fotki. anitaaa i bartis , wybrałabym na Twoim miejscu Lupinki :cool3: Tak odnoście tych nakładek, płaciłaś za przesyłkę? I ile czekałaś? Za przesyłkę nic, bo to chyba w cenę wliczone. 1szt kosztowała mnie 6zł , kupiłam 2 szt i 12zł przelałam im na konto. Czekałam tydzień.
Onomato-Peja Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 gops napisał(a):nasze rogzowe szele po kilku godzinach biegania w lesie i powiazanych z tym atrakcjach calkowicie zesztywnialy ...po wysuszeniu zrobily sie sztywne :crazyeye: teraz wypralam w pralce i zobacze czy beda normalne po wypraniu ...nigdy wczesniej nie spotkalam sie z takim czyms , mamy kilka par szel i zawsze sa normalne po wyschnieciu nie liczac brudu po spacerku ;) nie wyobrazam sobie prac szelek po kazdym dluzszym spacerku ehh troszke sie zdziwilam ;) tak jest zawsze ;) potem znów staja się miekkie :cool3:
Pestka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 No to ja dam zdjęcie mojej małej kolekcji :p
MakeBelieve Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Sporo tego :-o My tez bedziemy miec taka sama bandamke, tyle ze czerwona :)
Recommended Posts