Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie przyszły silikonowe nakładki na QT. :multi: Nareszcie mój pies nie dzwoni jak krowa na pastwisku. Jestem bardzo zadowolona. :cool3:
Niby takie nic :) A jednak wielkie coś

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Powiedziałam, że idę na "odwyk" kłamałam buhahahaha :megagrin::grins::biggrina:
Nowe Lupine.
Jak dla mnie idealna obroża, kolory tak fantastycznie nasycone, żywe, taśma sztywna, wygląda na trwałą. No i ten wzór...:loveu:

Szkoda że zdjęcia nie oddają tych barw

Posted

Magda25 - ten ID to może QuickTag? Mogłabym prosić zdjęcie z bliska na PW? Podoba mi się ten kolor, chciałam zobaczyć jak na nim widac napis. ;)

A żeby nie było OT to powiem Wam, że skończyłam z nałogiem. :multi: Za dużo pieniędzy na to szło. :eviltong:

Posted

Magda25 napisał(a):
Właśnie przyszły silikonowe nakładki na QT. :multi: Nareszcie mój pies nie dzwoni jak krowa na pastwisku. Jestem bardzo zadowolona. :cool3:
Niby takie nic :) A jednak wielkie coś

Tak odnoście tych nakładek, płaciłaś za przesyłkę? I ile czekałaś? ;)

Posted

nasze rogzowe szele po kilku godzinach biegania w lesie i powiazanych z tym atrakcjach calkowicie zesztywnialy ...po wysuszeniu zrobily sie sztywne :crazyeye: teraz wypralam w pralce i zobacze czy beda normalne po wypraniu ...nigdy wczesniej nie spotkalam sie z takim czyms , mamy kilka par szel i zawsze sa normalne po wyschnieciu nie liczac brudu po spacerku ;) nie wyobrazam sobie prac szelek po kazdym dluzszym spacerku ehh troszke sie zdziwilam ;)

Posted

jak juz jestem to odpowiem za nia :eviltong:
Tak, ten.

Oj tak, ten wzorek jest prawie fluorescencyjny
Tinka, swietnie to ujęłaś :)

http://i43.tinypic.com/2v9xc9y.jpg ślicznie w tym wygląda
Dziękuję. Wahałam sie co do wzoru. Wybierałam chyba kilka miesięcy, zawsze jednak coś innego kupowałam... ale dobrze trafiłam ze wzorkiem, jest bardzo ładny.

no ślicznie wygląda :loveu:
Dzienx

Magda25 - ten ID to może QuickTag? Mogłabym prosić zdjęcie z bliska na PW? Podoba mi się ten kolor, chciałam zobaczyć jak na nim widac napis.
Tak, QuickTag, bardzo dobrze wszystko widać. Mam go pół roku, nic sie nie zamazało.
Na jednej stronie imię i nazwisko z numerem telefonu, a na drugiej imię psa.
Zaraz zrobię fotki.

anitaaa i bartis , wybrałabym na Twoim miejscu Lupinki :cool3:

Tak odnoście tych nakładek, płaciłaś za przesyłkę? I ile czekałaś?
Za przesyłkę nic, bo to chyba w cenę wliczone. 1szt kosztowała mnie 6zł , kupiłam 2 szt i 12zł przelałam im na konto. Czekałam tydzień.

Posted

gops napisał(a):
nasze rogzowe szele po kilku godzinach biegania w lesie i powiazanych z tym atrakcjach calkowicie zesztywnialy ...po wysuszeniu zrobily sie sztywne :crazyeye: teraz wypralam w pralce i zobacze czy beda normalne po wypraniu ...nigdy wczesniej nie spotkalam sie z takim czyms , mamy kilka par szel i zawsze sa normalne po wyschnieciu nie liczac brudu po spacerku ;) nie wyobrazam sobie prac szelek po kazdym dluzszym spacerku ehh troszke sie zdziwilam ;)

tak jest zawsze ;)

potem znów staja się miekkie :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...