NightQueen Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='BBeta']Jaką? :crazyeye: Mi się podoba tylko żółta :cool1: :roflt::roflt: teraz się zorientowałam co napisałam, to było chwilowe zaćmienie mózgu :evil_lol: popatrz lepiej na to KLIK :diabloti: moon którą masz?
Aga K Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 super :loveu: super :loveu: super :loveu: zielone i brazowe swietne :)
NightQueen Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 puzzle wiedziałam że tak będzie :diabloti::evil_lol: różowa nie będzie wcale za jasna, ja tak miałam z ice bones dla mojej, bałam się że nic nie będzie widać, a wygląda bardzo fajnie :loveu: na Hebe też róż będzie fajnie wyglądał ;)
Onomato-Peja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 moon ma tą pierwszą czerwoną kiedyś dawała fotki ;)
puzzle Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 moon_light dawaj fote:mad: Mi sie ta rozowa podoba:loveu:, ale dla Hebe za jasna:roll: Co ja nie dawno mowilam? Z obrozami koniec.... taaaa:diabloti:
gops Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 rozowa sliczna :loveu: tylko to co jest na rozowym to kropki ? :razz: Hebe bedzie pasowac :diabloti:
diabelkowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 czemu tak duzo niebeiskiego a tak malo zielonego ? :(
WŁADCZYNI Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To nie są wszystkie wzory - jest jeszcze taki jak na bandamkach (tak to się pisze?), 'pawie oczko' jest też w czerwieni, drugi od góry był też w czerwieni, ostatni też w czerwieni byłitd dużo tych wzorków ma różne wersje - przeglądałam ebay'a :diabloti: RD ma gładkie smyczki - z takim 'suwakiem', ale nie wszystkie kolory są w PL. Kwiatki, róż, fiolecik - moje typy na początek:evil_lol: Moon trzeba było kupić więcej - teraz by poszły jak woda:lol: Puzzle była fota jako opaska na łapę dla doga;) kwiatkowy wzorek pierwszy od góry.;)
puzzle Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To sa serduszka:loveu:, takie malenkie jak na pidzamie:diabloti: diabelkowa sa w innych kolorach, tylko, ze u nas raczej ich nie zobaczymy:eviltong: Kiedys wklejalam zdjecie na ktorym bylo pelno RD i byly wzory w roznych kolorach;)
moon_light Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jeszcze dodam, ze kupiłam to nowe RD za jakieś śmieszne pieniądze :evil_lol:. Połowe tego co w PL :eviltong:
Marta_Ares Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 poszperalam troche w googlach:evil_lol: te blekitne koła sa super:loveu: :loveu: :loveu:
Aga K Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 niom, te blekitne kolka swietne i te rozowe kwiatuszki jak dla jakiejs suczki ;)
Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Te niebieskie kółka są cudne (mogłyby być takie granatowe,zielone lub pomarańczowe)
Aga K Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Patikujek']Te niebieskie kółka są cudne (mogłyby być takie granatowe,zielone lub pomarańczowe)[/quote] trza im na uszko szepnac ;) moze wyprodukuja :eviltong:
WŁADCZYNI Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 obydwie wersje serduszek i różowe kwiatki (błękit też mniodzio) są boskie!
Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Przejrzałam sobie stronkę Padfoot Pets: Red Dingo, Lupine, Dublin Dog, ID Tags, Dog Collars, Cat Collars, Leads, Harness, Wholesale i podoba mi się ta obróżka: Dapper Dogs Humbug Collar Padfoot Pets: Red Dingo, Lupine, Dublin Dog, ID Tags, Dog Collars, Cat Collars, Leads, Harness, Wholesale lub z tych Splash Extra Small Collar Padfoot Pets: Red Dingo, Lupine, Dublin Dog, ID Tags, Dog Collars, Cat Collars, Leads, Harness, Wholesale czerwona Niezłe ID Bow Wow Meow Swarovski Crystal ID Tags Padfoot Pets: Red Dingo, Lupine, Dublin Dog, ID Tags, Dog Collars, Cat Collars, Leads, Harness, Wholesale tylko czy to wytrzymało by choć jeden udany spacer
Aga K Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 niemam pojecia :roll: wyglada delikatnie ... a co sadzicie o tych szeleczkach ??? - Muscat
Coffee&Nera Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jezu niech z tych obrozowych wzorow byly wzorowe szele :placz:
gops Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 aaaaa roz w kwiatuszki :loveu: mogly by juz przyjsc te wzory ;)
Bartiśkowa_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 może zrobią Xl-kę obroże :placz::placz: albo szelki w tych wzorach :multi:
martita Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Marta_Ares'] Jejku, ona jest swietna:multi:Jakby cudownie pasowala do mej suczy. Sa one juz w PL???
gops Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='martita']Jejku, ona jest swietna:multi:Jakby cudownie pasowala do mej suczy. Sa one juz w PL???[/quote] kilka postow wczesniej dziewczyny pisaly ze beda luty/marzec ;)
Tepes Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Obróżka zrobiona przez kumpla:) pies bojowy:evil_lol:
Recommended Posts