puzzle Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jakis harcerski ten wzorek:diabloti: Oj Tinka on te same kolory co bajgiel ma to pasuje:razz:, zreszta jak tylko zechcesz to wcisniesz polowie publicznosci, ze to bajgiel jest:diabloti:
Unbelievable Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='puzzle'] Oj Tinka on te same kolory co bajgiel ma to pasuje:razz:, zreszta jak tylko zechcesz to wcisniesz polowie publicznosci, ze to bajgiel jest:diabloti:[/QUOTE] daj spokój, co jakis spacer w ludzi to ''o jaki śliczny bigielek'':loveu::cool1:
WŁADCZYNI Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Tinka:)']daj spokój, co jakis spacer w ludzi to ''o jaki śliczny bigielek'':loveu::cool1:[/QUOTE] ciesz się że bigiel, mi znowu dzisiaj sukę obrazili pytaniem czy to foksterier:mad:
Unbelievable Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='WŁADCZYNI']ciesz się że bigiel, mi znowu dzisiaj sukę obrazili pytaniem czy to foksterier:mad:[/QUOTE] u mnie jest mnóstwo bigli, foksa jeszcze żadnego nie widziałam a był nawe shar-pei :cool3: także foks mi nie grozi- poza jednym panem- ''ale byłby ładnym foksterrierem gdyby miał obcięty ogon!'' :mdleje:
Aneta & Ajwi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nie ma to jak szczęście. Wczoraj byłam w zoo-naturze w nadziei, że kupie krowy. Nie było. Chociaż szelki, smycz była- ale jak na złość obroży nie było. No to chciałam pocieszyć się hiltonem- no i sie nie pocieszyłam. Nie było niczego ładnego w rozmiarze Ajwi. I nic nie kupiłam.
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://i44.tinypic.com/2jfyk8y.jpg ale mnie kusicie tym wzorkiem :placz: pięknie wygląda :loveu:
gops Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='agaciaaa']http://i44.tinypic.com/2jfyk8y.jpg ale mnie kusicie tym wzorkiem :placz: pięknie wygląda :loveu: Twoja tez ruda to by bylo jej do pyska :razz: a mi sie nie podoba ten wzorek :eviltong: jakbym miala kupic lupina to tylko to rozowe moro albo puppy love :loveu:
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='gops']Twoja tez ruda to by bylo jej do pyska :razz: [/quote] No powiedzmy że ruda ;) jasno ruda :evil_lol: i tak jestem spłukana :shake:
diabelkowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 nie podoba mi sie ten nowy wzorek lupine przypominam o wyprz
Onomato-Peja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Aneta & Ajwi']Nie ma to jak szczęście. Wczoraj byłam w zoo-naturze w nadziei, że kupie krowy. Nie było. Chociaż szelki, smycz była- ale jak na złość obroży nie było. No to chciałam pocieszyć się hiltonem- no i sie nie pocieszyłam. Nie było niczego ładnego w rozmiarze Ajwi. I nic nie kupiłam. W Gdyńskiej zoo-naturze były obrózki krowiaste , nie wiem jak z szelkami , ale smyczy nie widziałam , z trixie i hiltona też nic specjalnego a z rgzowych były tylko na rozmiar atosa : a pozatym 2 z serii lekkie i miękkie : pomarańcz i fiolet i 2 nitki : rówież pomarańcz i fiolet
Tepes Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Bonuś w Hiltonie: Szelki jeszcze nie przyszły a obroża roboty kolegi w poniedziałek:)
Aneta & Ajwi Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja kilka dni temu sprzedałam ten wzór koleżance, tylko, że on miał różową taśmę podstawową.
Onomato-Peja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Squ']psiara1996 gdzie w Gdyni jest zoo-natura? W realu C.H. Wzgórze
Iwona. Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='psiara1996']W realu C.H. Wzgórze[/quote] A ceny mają dużo wyższe niż sklepy internetowe?
Kinia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A ja mam pytanie, które pewnie juz tu padło wiele razy:oops: Ktoś prał rogza w pralce? przeżył?
Illusion Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja prałam w pralce dwa rogzowe komplety i szelki, przeżyły ;).
gops Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Kinia']A ja mam pytanie, które pewnie juz tu padło wiele razy:oops: Ktoś prał rogza w pralce? przeżył?[/quote] przezyl nawet kilka pran w pralce ;)
Kinia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dzięki za odpowiedź:) Jutro wypiore, bo po tej niby zimie troszke sie zbrudził
Migori Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='RCookie']Ja prałam w pralce dwa rogzowe komplety i szelki, przeżyły ;).[/quote] W jakiej temperaturze i na jakie "pranie" (delikatne?). Włożyłaś do skarpety czy poszewki?
Illusion Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Magda25']W jakiej temperaturze i na jakie "pranie" (delikatne?). Włożyłaś do skarpety czy poszewki?[/quote] Delikatne, 40 C ;).
Onomato-Peja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Iwona i Gucia']A ceny mają dużo wyższe niż sklepy internetowe?[/quote] nom nawet... rogzik wzorkowy na pm jest za 35 a w zoo-naturze za 40 zł nitkowy na pm za 30 zł a w zoo-naturze za 33zł ... ja zawsze piore ( tzn mama przy okazji) z ciuchami bez żadnych poszewek , czy skarpet ;) ani szelki ani obroże nie wyblakły i sie nie niszczą ;)
gops Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Magda25']W jakiej temperaturze i na jakie "pranie" (delikatne?). Włożyłaś do skarpety czy poszewki?[/quote] ja w nic nie wkladalam , nawet nie wpadlam na taki pomysl ;) ja tez w 40 stopniach pralam ;)
Patikujek Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja wszystkie moje akcesoria piorę w pralce i nigdy nic się nie stało, i tez bez jakis tam ceregieli, wrzucam po prostu z ciuchami
muczia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja piore smycze w skarpetkach mojego męża:diabloti:
Recommended Posts