Onomato-Peja Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No więc tak : prosiak już od małego przyzwyczajony , więc nic se z tego nie robił :eviltong: a kotka fotek nie zrobiłam, bo ciemno bylo :cool3: No tak kot NARAZIE mieszka na działce , ale w wakacje do domu bierzemy psa a kot będzie musiał byc pare dni w domu , bo bedzie kastrowany i chipowany więc pewnie też zostanie jak uda się go upilnować :evil_lol: no ale EOT Frogowa obroża wytrzyma szarpanie czterdziestoparo kilogramowego wariata ? Bo na 1 spacer nie chce kupować :roll:
Shel Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ale jestem wkurzona -,-. W niedzielę zamówiłam szele i dalej nie ma :angryy:
Kasia&Rika Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 a ja zamówiłam w środe o 23 i dzisiaj już mam:multi::multi: z pełnej-miski ;-)
Shel Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ja w RD. Ostatnio słyszę coraz częściej, że z PM szybko dochodzi ;)
puzzle Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Z PM zawsze sa ekspresowe przesylki, jedynie jak przenosili sklep to zekalo sie troche dluzej. Ja tez zlozylam zamowienie w RD. a na dobra sprawe ni wiem czy doszlo, bo nie chce mi sie isc do skrzynki:diabloti:.
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Siem witam :diabloti: No coz, ja uwazam, ze to chyba zalezy od szczescia jezeli chodzi o rogza. Jedni uzywaja dlugo i czesto i jest super, a innym sie psuja ;/ Ja juz mowilam, ze moge teraz sie modlic, zeby moim nic sie niedzialo ;) Nio ja chyba tez sobie troszke poczekam na te szelki ehhh, ale to moze lepiej bo teraz chora jestem i nygusa tez mam ;>
puzzle Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Nie lubie tego wzorka, ale na spanielu:loveu:. Poprostu ta obroze mozna miec tylko ze spanielem w komplecie:evil_lol:... I jaki wzielas rozmiar dla pregusa L czy XL?
Kasia&Rika Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='puzzle']Nie lubie tego wzorka, ale na spanielu:loveu:. Poprostu ta obroze mozna miec tylko ze spanielem w komplecie:evil_lol:... [/quote] tą obroże chyba specjalnie jest robiona na rude spaniele:loveu:
aleb Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tak, tak, zielone idealnie pasuje na rudzielce :loveu:
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 a ja odrazu mowilam, ze motylki (= sa sliczne :loveu:
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 hi hi :cool3: a co na boxery ... :hmmmm: znow przeskok posta :(
Migori Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='puzzle']Nie lubie tego wzorka, ale na spanielu:loveu:. Poprostu ta obroze mozna miec tylko ze spanielem w komplecie:evil_lol:..[/quote] Dokładnie. Wygląda rewelacyjnie. Tak fajnie odbija. :razz:
drzalka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Taa, meadow na spaniele, a biedronki na beagle :cool3:
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 pstrokatych :hmmmm: a konkretniej ? zaraz wskocze di Wazej galeryjki to siem dowiem heheh :)
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 leeee, nic nie pisaliscie :eviltong: te fotki to ja juz widzialam ;) ja swojemu zamowilam cos co sie bedzie wyrozniac jak sie (twu twu odpukac ) zgubi
drzalka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 hehe a to juz niewiem osobiscie wzrokow pstrokatych nie lubie;p dla kazdego cos innego ;]
Unbelievable Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='drzalka']biedronki na beagle :cool3: i szczury:diabloti:
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 sliczna snupka :loveu: i do twarzy jej w tych biedroneczkach ;)
Unbelievable Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Aga K']sliczna snupka :loveu: i do twarzy jej w tych biedroneczkach ;)[/QUOTE] mojemu? :evil_lol: toż to facet jest:diabloti:
Madzik93 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Justys95']Nowy wzorek lupine? http://lupinepet.com/img/med_dog/20702.jpg http://lupinepet.com/webbing/34inch_patterns/7-207.jpg Jakos mi sie nie widzi :eviltong:
Aga K Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No wlasnie ;) na pysku niewidac :eviltong: a snupka tzn nosek :eviltong: rodzaj zenski :D co siem czepiasz :cool3: gops - dzieki za obrone heheh ;)
gops Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Tinka:)']mojemu? :evil_lol: toż to facet jest:diabloti:[/quote] oj tam po pysku nie widac :evil_lol: a mi sie nawet podoba nowy wzorek lupina ,tylko ogolnie nie jestem przekonana do lupinow..
Recommended Posts