Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzieki kobietki za odpowiedz odnosnie kosteczki przy szelkach :)
tak siem spytalam bo jakby to byla adresowka hehe to niemusialabym juz kupowac kolejnej, a moj fafel niestety musi ja nosic ehh ( tz kazdy pies powinien, ale taki ktory ucieka to juz szczegolnie )

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Co do rogz'a to wg uznania. Nie trafilao mi sie nic co byloby krzywo zeszyte, prulo sie, nadmiernie mechacilo, ani peklo, a mialam rogz'ow naprawde sporo. Co do naszywki to oni zawsze naszywaja ja do gory nogami, tak ze albo zalozysz i bedzie wg naszywki, albo wg wzorka. Wszystkie szele jakie od nich mialam (tez troche bylo) byly idealnie pozszywane, mocne i nigdy sie nic nie dzialo. Moze mialam szczescie, a moze dopatrujecie sie jakis minimalnych przesuniec tasmy, nie wiem, co do rogz'a juz nie uzywam, ale z moich doswiadczen moge goraco polecic. Tylko nie ich adresowki, wklejalam troche wczesniej jak moja wygladaja:evil_lol:.

Posted

Nio to zdania sa podzielone
pozostaje mi tylko moglic sie zeby mojemu rogzowi nic sie nie dzialo ;>
postanowilismy z facetem ze wezmiemy jednak rogza ;)
A jeszcze jedno pytanko - jakie konkretnie zastrzezenia do adresowek rogza ? bo tez chcialam kupic ;)

Posted

ja takze moge polecic rogza, ma czesto nie rowno naszywki ale nigdy mi sie nie zerwal czy zmechacil ;) mamy szelki (2 pary z nitka) i sa swietne, blokada w Lce dziala bez zarzutu a co najwazniejsze nie widac po nich ze sa tak czesto uzywane a sa codziennie ;)

Posted

[quote name='gops']beda dobre s-m bo moj ma bardzo duzo luzu w sumie to na maxa prawie zmiejszone sa ;)
mam na sprzedaz wzorek CAMOUFLAGE ;)

masz zdjęcia ?

Mam bon w tele zoo, mogę tam wydać kasę więc coś chce zamówić, niestety lupine ani esy tam nie mają :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga K']przepraszam, przepraszam, a ta wieeeelka kostka przypieta do szeleczek to co ? - adresowka ? :cool3:

[/quote]

To jest klips w kształcie kostki :razz:

Co do Rogza. Ja mam jedną obrożę od września(?) 2008 i jeszcze jest w doskonałym stanie, nie ma żadnych odstających nitek, przerywających się taśm i tej reszty :multi:. Mogę polecić :) .

A RD, no wydają się dobre, cóż, zobaczymy, moje szele są w drodze :diabloti:

Posted

nio to super. {Poki co zdecyduje sie na tego rogza, a moze latem, jak juz fafel nauczy sie przybiegac do nogi konkretnie i bez oporow, kupimy cosik innego :diabloti:

Posted

Moje adresowki rozkleily sie i zamokly po kilku spacerach, znam osoby, ktorym zdarzylo sie podobnie, ale np moon_light uzywa od roku codziennie i jej ma sie swietnie. Nie wiem moze podczas sklejania, warto delikatnie dodac krople super glue? Z autopsji nie polecam;).

Posted

[quote name='Aga K']a jakie adresowki polecasz ?
mile widziane zdjecia :)[/QUOTE]

grawerowane, metalowe. Ja używam już długo aluminiowej kostki i jestem zadowolona. Wszystko jest widoczne, nic się nie starło/zatarło, jest czytelna.
Nie pęka, nie rozpłynie się pod wpływem wody itd

Posted

[quote name='Aga K']noo... ci kurierzy sa strasznie wredni :mad:
zawsze sa...kiedy "nietrzeba" :mad:
i to zazwyczaj kiedy czlek spi :mad:[/quote]
ja swoich nie narzekam :evil_lol: do mnie przychodzi 2 chłopaczków przystojnych na przemian :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']ja swoich nie narzekam :evil_lol: do mnie przychodzi 2 chłopaczków przystojnych na przemian :loveu::evil_lol:

do mnie tez dwoch przystojnych :razz: zawsze po 17 ;)

mineralna moze ezy dog? ostatnio wszyscy kupuja :razz:

Posted

[quote name='mineralna_']W jakim sklepie internetowym mogę te ezy dogi zobaczyć ? :cool3:

Ja narazie wybieram, później nastąpi zbieranie kasy :lol:[/quote]

z tego co wiem to tylko w pelnej misce ;)

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']grawerowane, metalowe. Ja używam już długo aluminiowej kostki i jestem zadowolona. Wszystko jest widoczne, nic się nie starło/zatarło, jest czytelna.
Nie pęka, nie rozpłynie się pod wpływem wody itd[/quote]
Ale dzwonią! :placz: Co mnie doprowadza do obsesji, bo nie mam krowy na sznurku, tylko psa. :p

Posted

[quote name='Magda25']Ale dzwonią! :placz: Co mnie doprowadza do obsesji, bo nie mam krowy na sznurku, tylko psa. :p[/QUOTE]

ja mam krowę jak by się przyjrzeć deseniowi na niej:diabloti: Delikatnie dzwoni, lokalizuje tak psa po ciemku/w haszczach jak wlezie.
Są gumki na blaszkowe id - w kakadu i innych takich gdzie jest y QT(?) czy coś tam co graweruje można kupić;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...