Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*Monia*, super Twojej suni w tej obroży :loveu:. Strasznie mi się ona podoba (szkoda, że nie ma takiej w mniejszym rozmiarze :placz:), w ogóle bardzo lubię zielony, a tak mało fajnych obroży dla psów w tym kolorze :mad:.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki :loveu:.
Z tego wzorku najmniejsze są chyba od 30 cm. A tak wogóle rozmiary są źle wpisane. Ta moja ma wpisane od 39 cm (tyle co Hexi w szyi ma), a sporo musiałam powiększyć żeby jej łepetyna weszła, chyba do połowy jest powiększona ;).

Posted

no u mnie w zoologu to samo:shake:
Juz nie sprowadzaja bo za drogie:roll: a ceny akurat mieli takie same jak na necie, ale nawet nie wiedzieli co to polzacisk, jak sie zapytalam to mi pokazala normalna obroze L-ke z blokada i mowi mi ze ona tak jakby sie zaciska:lol: :lol: :lol:

Posted

zazdroscilam puzzle :eviltong: i kupilam podwojny lancuszek polzaciskowy dla sucz :razz: dla pudelsona za ciezki :roll: z firmy dingo ,ale zdziwilam sie bo z innej firmy taki sam niby byl po 14zl a z dingo po 20zl i wzielam drozszy bo nie wiedzialm jaka roznica i pani ze sklepu tez nie wiedziala ;) a jak spytalam sie kiedy dostawa rogzow to powiedziala ze rezygnuja bo za drogie i nikt nie kupuje :crazyeye: tylko ze pani przedemna kupila dwie rogzowe dla labka :lol:

Posted

Powiedzmy sobie szczerze, ludzie nie tak ześwirowani na punkcie psów jak my ( a znam takich wielu) wolą kupić obrożę dużo tańszą a podobną wyglądowo, oni oszczędzają na takich rzeczach, bo uważają że po co psu droga obroża itp, itd i sklepom nie opłaca się te sprowadzanie bo kupują a od nich już nikt nie kupuje, do tego często zoologiki miałe jeszcze wyższe ceny jak w necie, więc nawet jak komus się rogzy podobały to wolał sobie zamówić przez neta niżeli kupować o 5 zł droższą na miejscu

Posted

ale zawsze dochodzi jeszcze przesyłka:eviltong:
u mnie w zoologu akurat ceny mieli bardzo podobne do tych internetowych, czasami nawet kilka zl taniej.

Maja tez produkty innych fimr, nie ktore cenowo bardzo podobne do rogzow:shake:

Posted

u nas ceny sa identyczne jak w sklepach www , a nawet nie ktore rzeczy tansze np smycze przepinane sa tansze o kilka zl ;)
u nas oprocz tego sklepu sa jeszcze 3 z rogzami wiec jak ktos bedzie chcial rogza to znajdzie pewnie i tak ;)

Posted

ja u nas w jednym widziałam tylko kiedyś McLeather (nie wiem czy dobrze napisałam) no ale rzeczy tej firmy

A to Baksik w niebieskim rogzie (wklejałam już zdjęcia le nie wyraźne były)

Posted

[quote name='Patikujek']ja u nas w jednym widziałam tylko kiedyś McLeather (nie wiem czy dobrze napisałam) no ale rzeczy tej firmy[/quote]

a to jest firma Muscat

Posted

[quote name='martita']Czy ktos ma akcesoria z Ami Play???Jak tam jakosciowo???gdzie najlepiej zamawiac???[/quote]

Słyszałam o tym sklepie dobrą opinię ;)

Posted

Widziałam na allegro.
Miałam smycz. Genialna sprawa. Cudowna w dotyku taśma...

Podoba mi się wzór amarantowe kwiaty, fioletowe wzory, kości bordowe... ekhm chyba lupine znowu poczeka na swoją kolej :eviltong:

Posted

[quote name='Infortune.']A nie chodzi raczej o produkty firmy ami play, czyli obroże etc.? :lol:

Gdzie można kupić takie obroże?
Ami Play Animals

Zawsze maja cos na allegro wystarczy napisac maila i wystawia Ci rzeczy, ktore chcesz w ciagu jednego dnia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...