Unbelievable Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='martita']Szkoda, ze kupujac w sklepie internetowym nie mozna posmyrac produktow:pRogz mi sie szybciej zniszczyl i jest taki wymemlany:roll:[/QUOTE] szkoda : P ale za to na wystawach często są stoiska z różnymi produktami, w lomży nawet jest rogz i lupine;)
Unbelievable Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='martita']Gdzie???:cool3:komplety?Jaki wybor?[/QUOTE] wybór słabiutki bo nikt nie kupuje:roll: ale można za to pomacać. Dla ludzi to za drogie, niestety. Dzisiaj się chyba nawet przejdę bo muszę iść obciąć pazury gramowi więc zerknę ;)
WŁADCZYNI Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='martita']Ja od 2 lat mam zwykla obroze na zatrzask i jest jak nowa. Nie wiem w sumie czy im drozsza, tym lepsza:roll:[/QUOTE] nie twierdziłam, że kupuję takie akcesoria bo mój potwor niszczy i zrywa inne:evil_lol: po prostu lubię jak mój pies ma fajne szelki/smycz/coś a takich zwykłych nie ma w fajnych wzorach. Dużo bardziej podoba mi się w hibiscusie rd niż w indiańskich szelkach i dlatego ma hibiscusa a nie zwykłe szelki. Choć mają do wyboru indiańskie i gładkiego muscata kupiłabym muscata bo jest ładniejszy:loveu:
Shel Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 No, można kupić na wystawach, w niektórych zoologach też są :razz:
MakeBelieve Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 W Białym są 2 zoologi gdzie są Rogzy :lol:
Patikujek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 W Zabrzu był jeden, ale już nie prowadzą rogzów (z resztą mieli kosmiczne ceny:shake::crazyeye:) tak też chodziłam tam tylko oglądałam wzory a potem zamawiałam przez internet:eviltong:)
Shel Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A u mnie nie ma ani rogzów, ani lupine, nawet hiltonów :placz::shake::mad:
drzalka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='puzzle']Lena wyglada bosko:loveu:, jaka masz do tego smycz?:razz: ..[/quote] Smycz mam tez Gappaya nylonową płaską czarną. Smycz i obroza są w podpisie, ale stwierdziłam ze są fajne i zostawiam :eviltong:
gops Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 u mnie sa 4 zoologi z rogzami ;) az dziwne ze wy w takich duzych miastach a niema ;)
Unbelievable Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Shel']A u mnie nie ma ani rogzów, ani lupine, nawet hiltonów :placz::shake::mad:[/QUOTE] u mnie hiltonów nie widziałam ;)
Kisses Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A ja w Rzeszowie muszę się rozglądnąć za czymś fajnym... Może ktoś coś zna?
Shel Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Tinka:)']u mnie hiltonów nie widziałam ;)[/quote] U mnie są tylko automaty hiltona ;) sama mam jednego :diabloti:. Są skórki i tradycyjne :shake: Ja w skórkach nie siedzę, takie tradycyjne mam dwie :razz:
Coffee&Nera Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Kisses_xox']A ja w Rzeszowie muszę się rozglądnąć za czymś fajnym... Może ktoś coś zna?[/quote] Rogzów niema, Lupine niema co najwyzej czasami znajdziesz Hiltona ;)
puzzle Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kupilam kolie:diabloti:, to byl impuls, ale czy jestem zadowolona to jeszcze nie wiem:cool1:, musze je troche poprobowaac i stwierdze czy mi takie cudo pasuje:eviltong: Fotki brzydkie, ale na dworzu ciemno, a w domu musze z lampa:roll:... Co do szelek Ezydog'a to zaraz postaram sie zmierzyc;)
gops Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a dla czarnego? :mad::diabloti: napewno zazdrosci Hebe nowej obrozki :razz:
Talia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='gops']a dla czarnego? :mad::diabloti: napewno zazdrosci Hebe nowej obrozki :razz:[/quote] Przeciez czarny tez dostał <1 fotka>:lol:
Madzik93 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Nasze lupinki dzisiaj sesje miały. Krowy używane 8 miesięcy i super star 10 miesięcy. I dla puzzle Lori w podwójnej kolii :)
Talia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Madzik93']Nasze lupinki dzisiaj sesje miały. Krowy używane 8 miesięcy i super star 10 miesięcy.[/quote] A jeszcze niedawno pisałaś mi, że te lupinki głupie, bo się nie psują:eviltong:
Onomato-Peja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Atos dziś dostał new obróżkę Rogzikowy drut kolczasty :loveu:
gops Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 nie wyswietlila mi sie pierwsza fotka :eviltong: Madzik93 jaka to szerokosc? wyglada na szeroka a psiak dosyc maly :razz:
Bartiśkowa_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 u mnie jest świetny zoologik [url=http://www.kacikpupila.pl/sklep/]Sklep zoologiczny Akcesoria dla zwierz
Talia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='psiara1996']Atos dziś dostał new obróżkę Rogzikowy drut kolczasty :loveu:[/quote]Poka poka:eviltong:
puzzle Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Pokaz Lorke w lupinkach:loveu:, w kolii super:loveu:. Zamawiasz jakas nowa lupinke? Mi by sie w tej podobala: :loveu::loveu::loveu: Scoob tez ma lancuszek:mad: Jeszcze bym tylko do tych lancuszkow chciala ladne, skorzane, kolorowe smyczki:roll:, mam nadzieje, ze stacjonarnie gdzies znajde...
Onomato-Peja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Talia.']Poka poka:eviltong:[/quote] niee :diabloti: pewnie jutro dojdą dla kota szelki i obróżka rozgzowe szysko coś kolo 11/02 szelki trixie i obroża frog dla Atosa Pokażę wszystko razem ;)
Recommended Posts