BBeta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Marta_Ares napisał(a):no no super to na nim wyglada!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: gops napisał(a):slicznie mu w niej :loveu: zawsze myslalam ze jak sie zalozy taki sam kolor obrozy jak siersc psa to nie bedzie widac ale wyglada jednak slicznie :loveu: wogole mutu ma swietny kolor siersci :loveu: RCookie napisał(a):Super mu w tej obroży :loveu:. Dziękujemy :loveu: Szczerze mówiąc też mi się podoba... :cool3:
diabelkowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 funky retro to moj ulubiony wzor z rogza :)
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 diabelkowa napisał(a):funky retro to moj ulubiony wzor z rogza :) a mi się nie zbyt podoba, nie chcesz kupić? :cool3:
ARGIS Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Smallpati, a jakiej długości jest ta smycz fioletowa, którą chcesz sprzedac?? Jaka cena?
BBeta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Przymierzam się do kupna szelek i nie wiem które wybrać :hmmmm: Brązowe? Czy czarne? :niewiem:
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Smallpati, a jakiej długości jest ta smycz fioletowa, którą chcesz sprzedac?? Jaka cena? napisałam na PW BBeta fioletowe kup :loveu::evil_lol: a jak nie to czarne ;)
BBeta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 smallpati napisał(a):BBeta fioletowe kup :loveu::evil_lol: Oszalałaś? :mdleje: :diabloti:
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 BBeta napisał(a):Oszalałaś? :mdleje: :diabloti: fiolet jest super :loveu:` a na brązowym psie miodzio :loveu::loveu:
gops Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 brazowe :razz: w czarnych tez mu ladnie ale jak juz masz czarne to teraz lepiej brazowe ;)
Pestka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 BBeta, ja bym wzięła czarne, chociaż brązowe też ładnie wyglądają .
Diora Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 BBeta, zdecydowanie brązowe :) Widać zdania są podzielone, ale ja bez wahania wzięłabym brąz :p
Migori Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 BBeta zdecydowanie brązowe. Bardzo podoba mi sie ta brązowa obroża Rogza na Mutu. Czarne... już mniej.
Onomato-Peja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 BBeta Zdecydowanie brąz Podliczmy głosy :eviltong: fiolet - 1 czarny -1 brąz -6 czarnobrązowe -1
Patikujek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 A ja proponuje z każdego koloru po połowie szelek:evil_lol: a tak na serio o brązowe :)
Tepes Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Szelki zamówione, kumpel obrożę prawie skończył robić i dzis kupiłam Hiltona:diabloti:Ze mną na jakiś odwyk trzeba isć:evil_lol:
diabelkowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 small ja juz mam ;) poza tym kurduplowy rozmiar mnie nie interesuje :eviltong:
Marta_Ares Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ale swietny jest ten pomaranczowy rogz:loveu: :loveu: :loveu: chyba musze pomyslec o takim zacisku:evil_lol: :evil_lol: (a moze ktos ma na sprzedaz:cool3:)
anetta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Brąz bardzo mu pasuje. Też jestem za brązem :loveu: A obróżka na nim, mniam mniam :evillaug: Ok, w takim razie będzie imię i tel.:lol:
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='diabelkowa']small ja juz mam ;) poza tym kurduplowy rozmiar mnie nie interesuje :eviltong: szkoda :evil_lol: nie podoba mi się ten wzór na mojej kuduplowatej :eviltong: chyba musze pomyslec o takim zacisku:evil_lol: :evil_lol: (a moze ktos ma na sprzedaz:cool3:) ewentualnie mogę się pozbyć czerwonego zacisku, pomarańczowego nie :eviltong:
Shel Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja rezygnuję z obroży jednak :shake: Biorę RD fioletowy odblask, do ciągnięcia sanek i jazdy na rowerze :razz::diabloti: Small, super nagroda :multi:
Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Shel napisał(a):Ja rezygnuję z obroży jednak :shake: Biorę RD fioletowy odblask, do ciągnięcia sanek i jazdy na rowerze :razz::diabloti: Small, super nagroda :multi: to lepiej kup ezydogi- wygodniej psu będzie. Albo szelki hifikia z allegro
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Small, super nagroda :multi:podobna do twojej :evil_lol: Dostałam jeszcze bon na 30 zł do wykorzystania w tele zoo i zastanawiam się co zamówić, czy zamawiać vive czy zacisk z łańcuszkiem :cool3:
Marta_Ares Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 smallpati napisał(a): ewentualnie mogę się pozbyć czerwonego zacisku, pomarańczowego nie :eviltong: hehe czerwony juz mamy:eviltong: szkoda ze ta funky retro nie jest na zacisk, albo ze to nie jest L-ka:eviltong: A to oni sie pytali o wymiary psa?? czy sami po zdjeciach trafiliw rozmiar?:cool3:
NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Marta_Ares napisał(a):hehe czerwony juz mamy:eviltong: szkoda ze ta funky retro nie jest na zacisk, albo ze to nie jest L-ka:eviltong: A to oni sie pytali o wymiary psa?? czy sami po zdjeciach trafiliw rozmiar?:cool3: szkoda :cool3: pytali o rozmiar, o rozmiar koszulki też ;)
Recommended Posts