Bartiśkowa_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Magda25 napisał(a): mniej więcej, zmierzyć dokładnie? Nie nie trzeba ;) Dlaczego RD nie może mieć chociaż 65 obwodu :placz:
puzzle Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mi przeszlo, a nie przyszlo:evil_lol: Tylko, ze mam nowa ochote:roll:, chcialabym kolie:roll:, dla Hebe potrojna dla Scooby'ego podwojna i do tego skorzane smyczki...:shake:
Onomato-Peja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Magda25 napisał(a):Co to jest kolia? jak wygląda? łańcuszek półzaciskowy
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 lancuszek :loveu: ja niedawno kupilam potrojny ale byl za duzy wzialam na 38cm w szyi bo nie bylo mniejszych :roll: no i oczywiscie moja mama wziala bez pytania i oddala kolezance dla buldozka ;) a zamowic sie nie oplaca bo to dosyc tania obroza jest ja dalam 13zl ;)
NightQueen Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Przyszła mi nagroda z telezoo :multi::multi::multi: bluzka firmowa rogza :evil_lol: i brelok żółty z limitowanej dla mnie, dla Molci piłeczka, obroża funky rogz i smakołyki ;)
Talia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 smallpati napisał(a):Przyszła mi nagroda z telezoo :multi::multi::multi: bluzka firmowa rogza :evil_lol: i brelok żółty z limitowanej dla mnie, dla Molci piłeczka, obroża funky rogz i smakołyki ;) Wow1 Daj fotki;)
Guest L'or Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jaki łańcuszek lepiej dla doga mojego, na wystawy? Doradźcie, bo mam okazję za 56 zł w zoologiku kupić, wydaje się dobrej jakości.. Zastanawiam się nad czymś w rodzaju takich blaszek (nie mogę znaleźć w którym sklepie były z innej firmy, ładniejsze takie ;D: CHABA Obroża blaszana - chrom 54cm Lub tradycyjna 'kolia' (na tym zdjęciu ona jakaś taka z odstępami?): CHABA Obroża potrójna chromowana 2mm/55cm Ratować ;] Żmijki nie mam gdzie kupić, chociaż wyglądałaby najlepiej..
1w0na Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Magda25 napisał(a):Fioletowa RD z odblaskiem. Nie wiem jak z praniem w pralce, bo nigdy w pralce nie prałam, obawiałam sie o odblask. Obwód od 40-60cm Chetnie zobacze foto :D
*Monia* Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mam tą blaszaną już jakiś czas i jestem zadowolona z niej, ładnie wygląda na psie. Wrzucałam gdzieś zdjęcie daawno temu :roll:.. Ta kolia jest szersza.
Olusia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ma ktoś Lkę Rogza półzaciskową i mógłby mi podać dokładne wymiary min. i max.? Albo niech mi ktoś powie czy wymiary tutaj podane są prawidłowe?
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Olusia']Ma ktoś Lkę Rogza półzaciskową i mógłby mi podać dokładne wymiary min. i max.? Albo niech mi ktoś powie czy wymiary tutaj podane są prawidłowe? pierwszy wymiar jest dobry a drugi niewiem, ja kupila zacisk od puzzle a moja sucz ma 35-6cm w szyi i spadal z niej nawet na maxa zmiejszony ;)
.Agata. Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dawno obiecane zdjęcie rudego w Tartanie od puzzle ;) [quote name='Olusia']Ma ktoś Lkę Rogza półzaciskową i mógłby mi podać dokładne wymiary min. i max.? Albo niech mi ktoś powie czy wymiary tutaj podane są prawidłowe? ale chodzi Ci o takiego Rogza jak jest na stronie czyli zaciskowego czy tego z łańcuszkiem bo ta nie jest półzaciskowa :P
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ale Lka na lancuszku ma mniejsza regulacje jest chyba od 34cm a nie od 40cm :razz: wsumie to niemialam nigdy zacisku :razz:
Infortune. Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Agata_Roki']Dawno obiecane zdjęcie rudego w Tartanie od puzzle ;) ale chodzi Ci o takiego Rogza jak jest na stronie czyli zaciskowego czy tego z łańcuszkiem bo ta nie jest półzaciskowa :P Tak naprawdę oba "wzory" są półzaciskowe, zaciskowy nie jest żaden, bo oba mają ograniczniki... Ślicznie mu w tej obróżce :loveu:
Bartiśkowa_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 L'or;11703536 napisał(a):Jaki łańcuszek lepiej dla doga mojego, na wystawy? Doradźcie, bo mam okazję za 56 zł w zoologiku kupić, wydaje się dobrej jakości.. Zastanawiam się nad czymś w rodzaju takich blaszek (nie mogę znaleźć w którym sklepie były z innej firmy, ładniejsze takie ;D: CHABA Obroża blaszana - chrom 54cm Lub tradycyjna 'kolia' (na tym zdjęciu ona jakaś taka z odstępami?): CHABA Obroża potrójna chromowana 2mm/55cm Ratować ;] Żmijki nie mam gdzie kupić, chociaż wyglądałaby najlepiej.. Ja mam tą potrójną i jest dosyć szeroka więc dla Doga moim zaniem byłaby najlepsza dwurzędowa tutaj masz różne takie łańcuszkowe obroże : Obroże - Akcesoria - Pies - KuchniaPupila dla psów - Warszawa Roki wygląda bosko w tej obroży ;)
.Agata. Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ciekawe jak by mu było w różowym półzacisku :evil_lol: Ale nie mogę się skusić niestety - powstrzymuję się jakoś tym że będą się z mojego mena śmiać :placz:
Marta_Ares Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 doszła nam obroza od Gops:multi: :multi: poczta dziala blyskawicznie, dodam ze wczoraj zostala wyslana:evil_lol:
Infortune. Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Agata_Roki napisał(a):Ciekawe jak by mu było w różowym półzacisku :evil_lol: Ale nie mogę się skusić niestety - powstrzymuję się jakoś tym że będą się z mojego mena śmiać :placz: wiesz, że postępowanie wbrew sobie jest niezdrowe?:evil_lol: Marta, a jak obróżka? :razz:
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Marta_Ares napisał(a):doszła nam obroza od Gops:multi: :multi: poczta dziala blyskawicznie, dodam ze wczoraj zostala wyslana:evil_lol: o kurcze naprawde szybko doszla :razz: zdjecia na psie :diabloti:
taxelina Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ja tez mam cos do pokazania :D Albo dla Sherry albo dla Niuni :D
Olusia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='gops']pierwszy wymiar jest dobry a drugi niewiem, ja kupila zacisk od puzzle a moja sucz ma 35-6cm w szyi i spadal z niej nawet na maxa zmiejszony ;) No to słabo, bo moja ma ok. 33-34 cm w szyi, czyli za duża będzie :shake: Na wiosnę bym jej coś nowego kupiła, myślałam nad półzaciskową Lką. Najwyżej kupię Lkę na zatrzask :razz: Jednak Mka trochę za cienka jest, mamy szelki L i wyglądają o niebo lepiej niż obroża M :cool3: [quote name='Agata_Roki'] ale chodzi Ci o takiego Rogza jak jest na stronie czyli zaciskowego czy tego z łańcuszkiem bo ta nie jest półzaciskowa :P Taką ;)
rockstrawberry Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A ja kupiłam obróżkę Ami Play'a. Ździwiłam się [pozytywnie :cool3:] jakością wykonania. Wszystko równiutko zszyte, naszyte. Cud, miód i orzeszki :loveu:.
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Olusia napisał(a):No to słabo, bo moja ma ok. 33-34 cm w szyi, czyli za duża będzie :shake: Na wiosnę bym jej coś nowego kupiła, myślałam nad półzaciskową Lką. Najwyżej kupię Lkę na zatrzask :razz: Jednak Mka trochę za cienka jest, mamy szelki L i wyglądają o niebo lepiej niż obroża M :cool3: no chyba ze lubisz jak obroza wisi , podczas spaceru na smyczy nie spadnie ale jak spuscilam to obroza spadala jej z glowy :razz: Lka na zatrzask bedzie dobra bo moj pudel ma 31cm w szyi a obroze Lki sa na niego dobre na maxa zacisniete :diabloti:
BBeta Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Olusia napisał(a):No to słabo, bo moja ma ok. 33-34 cm w szyi (...) mamy szelki L i wyglądają o niebo lepiej niż obroża M :cool3: L-ka maksymalnie zmniejszona wygląda fatalnie ;)
Recommended Posts