Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mi przeszlo, a nie przyszlo:evil_lol:

Tylko, ze mam nowa ochote:roll:, chcialabym kolie:roll:, dla Hebe potrojna dla Scooby'ego podwojna i do tego skorzane smyczki...:shake:

Posted

lancuszek :loveu:
ja niedawno kupilam potrojny ale byl za duzy wzialam na 38cm w szyi bo nie bylo mniejszych :roll: no i oczywiscie moja mama wziala bez pytania i oddala kolezance dla buldozka ;)
a zamowic sie nie oplaca bo to dosyc tania obroza jest ja dalam 13zl ;)

Posted

Przyszła mi nagroda z telezoo :multi::multi::multi:

bluzka firmowa rogza :evil_lol: i brelok żółty z limitowanej dla mnie, dla Molci piłeczka, obroża funky rogz i smakołyki ;)

Posted

smallpati napisał(a):
Przyszła mi nagroda z telezoo :multi::multi::multi:

bluzka firmowa rogza :evil_lol: i brelok żółty z limitowanej dla mnie, dla Molci piłeczka, obroża funky rogz i smakołyki ;)
Wow1 Daj fotki;)

Posted

Jaki łańcuszek lepiej dla doga mojego, na wystawy?
Doradźcie, bo mam okazję za 56 zł w zoologiku kupić, wydaje się dobrej jakości..

Zastanawiam się nad czymś w rodzaju takich blaszek (nie mogę znaleźć w którym sklepie były z innej firmy, ładniejsze takie ;D:

CHABA Obroża blaszana - chrom 54cm

Lub tradycyjna 'kolia' (na tym zdjęciu ona jakaś taka z odstępami?):

CHABA Obroża potrójna chromowana 2mm/55cm

Ratować ;]
Żmijki nie mam gdzie kupić, chociaż wyglądałaby najlepiej..

Posted

Magda25 napisał(a):
Fioletowa RD z odblaskiem. Nie wiem jak z praniem w pralce, bo nigdy w pralce nie prałam, obawiałam sie o odblask. Obwód od 40-60cm

Chetnie zobacze foto :D

Posted

Mam tą blaszaną już jakiś czas i jestem zadowolona z niej, ładnie wygląda na psie. Wrzucałam gdzieś zdjęcie daawno temu :roll:.. Ta kolia jest szersza.

Posted

[quote name='Olusia']Ma ktoś Lkę Rogza półzaciskową i mógłby mi podać dokładne wymiary min. i max.? Albo niech mi ktoś powie czy wymiary tutaj podane są prawidłowe?

pierwszy wymiar jest dobry a drugi niewiem, ja kupila zacisk od puzzle a moja sucz ma 35-6cm w szyi i spadal z niej nawet na maxa zmiejszony ;)

Posted

Dawno obiecane zdjęcie rudego w Tartanie od puzzle ;)

[quote name='Olusia']Ma ktoś Lkę Rogza półzaciskową i mógłby mi podać dokładne wymiary min. i max.? Albo niech mi ktoś powie czy wymiary tutaj podane są prawidłowe?
ale chodzi Ci o takiego Rogza jak jest na stronie czyli zaciskowego czy tego z łańcuszkiem bo ta nie jest półzaciskowa :P

Posted

[quote name='Agata_Roki']Dawno obiecane zdjęcie rudego w Tartanie od puzzle ;)

ale chodzi Ci o takiego Rogza jak jest na stronie czyli zaciskowego czy tego z łańcuszkiem bo ta nie jest półzaciskowa :P
Tak naprawdę oba "wzory" są półzaciskowe, zaciskowy nie jest żaden, bo oba mają ograniczniki...

Ślicznie mu w tej obróżce :loveu:

Posted

L'or;11703536 napisał(a):
Jaki łańcuszek lepiej dla doga mojego, na wystawy?
Doradźcie, bo mam okazję za 56 zł w zoologiku kupić, wydaje się dobrej jakości..

Zastanawiam się nad czymś w rodzaju takich blaszek (nie mogę znaleźć w którym sklepie były z innej firmy, ładniejsze takie ;D:

CHABA Obroża blaszana - chrom 54cm

Lub tradycyjna 'kolia' (na tym zdjęciu ona jakaś taka z odstępami?):

CHABA Obroża potrójna chromowana 2mm/55cm

Ratować ;]
Żmijki nie mam gdzie kupić, chociaż wyglądałaby najlepiej..

Ja mam tą potrójną i jest dosyć szeroka więc dla Doga moim zaniem byłaby najlepsza dwurzędowa tutaj masz różne takie łańcuszkowe obroże :
Obroże - Akcesoria - Pies - KuchniaPupila dla psów - Warszawa

Roki wygląda bosko w tej obroży ;)

Posted

Ciekawe jak by mu było w różowym półzacisku :evil_lol:
Ale nie mogę się skusić niestety - powstrzymuję się jakoś tym że będą się z mojego mena śmiać :placz:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Ciekawe jak by mu było w różowym półzacisku :evil_lol:
Ale nie mogę się skusić niestety - powstrzymuję się jakoś tym że będą się z mojego mena śmiać :placz:

wiesz, że postępowanie wbrew sobie jest niezdrowe?:evil_lol:

Marta, a jak obróżka? :razz:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
doszła nam obroza od Gops:multi: :multi: poczta dziala blyskawicznie, dodam ze wczoraj zostala wyslana:evil_lol:

o kurcze naprawde szybko doszla :razz:

zdjecia na psie :diabloti:

Posted

[quote name='gops']pierwszy wymiar jest dobry a drugi niewiem, ja kupila zacisk od puzzle a moja sucz ma 35-6cm w szyi i spadal z niej nawet na maxa zmiejszony ;)

No to słabo, bo moja ma ok. 33-34 cm w szyi, czyli za duża będzie :shake: Na wiosnę bym jej coś nowego kupiła, myślałam nad półzaciskową Lką. Najwyżej kupię Lkę na zatrzask :razz: Jednak Mka trochę za cienka jest, mamy szelki L i wyglądają o niebo lepiej niż obroża M :cool3:

[quote name='Agata_Roki']

Taką ;)

Posted

Olusia napisał(a):
No to słabo, bo moja ma ok. 33-34 cm w szyi, czyli za duża będzie :shake: Na wiosnę bym jej coś nowego kupiła, myślałam nad półzaciskową Lką. Najwyżej kupię Lkę na zatrzask :razz: Jednak Mka trochę za cienka jest, mamy szelki L i wyglądają o niebo lepiej niż obroża M :cool3:

no chyba ze lubisz jak obroza wisi , podczas spaceru na smyczy nie spadnie ale jak spuscilam to obroza spadala jej z glowy :razz:
Lka na zatrzask bedzie dobra bo moj pudel ma 31cm w szyi a obroze Lki sa na niego dobre na maxa zacisniete :diabloti:

Posted

Olusia napisał(a):
No to słabo, bo moja ma ok. 33-34 cm w szyi (...)
mamy szelki L i wyglądają o niebo lepiej niż obroża M :cool3:

L-ka maksymalnie zmniejszona wygląda fatalnie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...