Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puzzle napisał(a):
Ja myslalam nad Mudd Puppy, Oak Maple, Trpicana dla Hebe, a dla czarnucha Dapper Dog, Silverado (:loveu:), podoba mi sie tez Muddy Paws i Vintage, ale te sa z brazem i raczej niepasowalyby:roll:...

Mudd Puppy z tego co kojarzę tez ma bez i jakoś tak mi nie pasuje do solonego;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kolczatka jest zla, halti zle,esy walk zle...
nie kazdemu psu wystraczy poswiecic wiecej czasu zeby nauczyl sie nie ciagac , takie rzeczy sie przydaja jak sie wie jak ich uzywac

Posted

puzzle napisał(a):
Ja tylko zaspakajam dobieranie kolorkow:evil_lol:, postaram sie opanowac z zamawianiem:evil_lol:........

taaa oczywiście :diabloti::evil_lol:

wreszcie mi odpisali z telezoo że wyślą nagrodę, zobaczymy kiedy dojdzie i co :cool3:

Posted

anitaaa i bartis dziękuję! Czyli to 41 cm które podają sklepy to raczej bzdura :placz: , szkoda bo chciałam ją kupić ale widzę że będzie trochę duża, a L jest dla nas zbyt wąska, koniecznie chcę 2,5 cm.

Posted

grrysia napisał(a):
anitaaa i bartis dziękuję! Czyli to 41 cm które podają sklepy to raczej bzdura :placz: , szkoda bo chciałam ją kupić ale widzę że będzie trochę duża, a L jest dla nas zbyt wąska, koniecznie chcę 2,5 cm.

To może pooglądaj lupinki, bo one jedyne maja taką rozmiarówkę, że 2,5cm zaczyna się od 30cm. Dla mojej tez tylko te 2,5cm są dobre:razz:

Posted

puzzle napisał(a):
Ja tylko zaspakajam dobieranie kolorkow:evil_lol:, postaram sie opanowac z zamawianiem:evil_lol:........

Nenenene:turn-l:
Wiedziałam, że nie dasz rady... to nałóg... z tym sie nie walczy... to trzeba zaakceptować:-D

Nie gadaj i poradź mi jakie Lupinki dla mojej czarnuli, bo ja tutaj szału dostanę

:splat:

Dla Hebe Cube - musowo
Dla Scoobiego: Peacock

Posted

olekg89 napisał(a):
A twoj dog to co ma na sobie na 1stronie galeri?Stringi?Bo na moje oko easy walki w dodatku na szczeniaku.:shake:

W TEJ chwili NIE UŻYWAM.
Używałam przez jakiś tydzień - góra.
Jeszcze jakieś pretensje?

Posted

Nie nasmiewajcie sie ze mnie:oops:

Mud Puppy ma taka pistacjowa zielen, a nie bez:loveu: i dlatego mnie ciagnie:roll:

Magda tylko, ze Hebe ma fioletowego ezydog'a, gdybym zamawiala rogz'a to fiolet, Red Dingo Pawprints Purple, Lupine Ruby Cube i umre w tym fiolecie:evil_lol:. Oczywoscie nie mam zamiaru tego wszystkiego zamowic:evil_lol:, zeby mi tutaj ktos nie wytykal:oops:.

Wave Hound i Surf Purple odpada:shake:, nie podoba mi sie wzor, natomiast Mud Puppy, Flower Power i Tropicana sa sliczne:loveu: i nie wiem:shake:...

Magda dla Scooby'ego nie fiolet!:evil_lol: Widze, ze Ty tak walnieta na fiolet jak ja:diabloti:. Dla Scooby'ego chyba Silverado (:loveu:), no i Muddy Paws mi sie strasznie podoba, ale ten braz:roll:. New wafe i dapper dog sa fajne. Aaaaaaaaaa oszaleje, poprostu nie bede tu wchodzila i nic nie zamowie:diabloti:

Posted

Też chcę mieć takiego małego pieska i mu takie obróżki śliczne zamawiać :D

Posted

ja nie mam problemu. :P
mi z Lupine nie podobaja sie zbytnio wzory, a jeżeli już to jedynie Muddy Paws, Surf Pup i Jelly Rollale też nie szczególnie, więc zostają mi dowyboru RD i Rogzy, ale na razie mam detoks os kupowania (przymusowy bo bez kasy jestem :evil_lol:)

A tak poza tym oglądałam sie za Ezydogami ale przeraża mnie to

Rozmiar "XXSmall" o szerokości 35mm przeznaczony jest dla psa o obwodzie szyi od 26 do 29cm

Przecież jak ja bym na baksa założyła obrożę o szerokości 35mm to by miał kołnierz usztywniany:shake:

Posted

Talia. napisał(a):
To może pooglądaj lupinki, bo one jedyne maja taką rozmiarówkę, że 2,5cm zaczyna się od 30cm. Dla mojej tez tylko te 2,5cm są dobre:razz:

Przeglądałam ale Lupine niestety nie robi smyczy przepinanych :shake: ( takie są moim zdaniem najwygodniejsze ) a nam się komplecik marzył :placz:.

Posted

Ma ktoś te łapki? ArtMagic.pl :: Identyfikator aluminiowy - ŁAPKA
Bo gdzieś ktoś kiedyś o nich pisał, ale nie pamiętam co i gdzie :oops:. Zastanawiam się intensywnie nad adresówką do szelek fioletowych RD i w sumie taka łapka by nam pasowała. Tylko czy wytrzyma chociaż ze 3 miesiące :roll:. No i jeszcze chcę coś do obroży w łapki naszej codziennej zimowej. No i doszłam do wniosku, że wiosenną obrożę trzeba będzie suńce sprawić, bo tak w zimowej na wiosnę nie przystoi :shake: :evil_lol:. I jak wiosenna obroża będzie to i następna adresówka. A później bankructwo tylko mnie czeka :cool1::roll:.
Nie wiem co mnie naszło tak na zakupy dzisiaj...

Posted

Weszłam na stronę lupine i nie widzę rewelacji dla dużych psów :roll:. Dla średnich mi się podobają wzory, ale dla dużych niebardzo :shake:. 3 mogą być i tak się zastanawiam czy brać czy szukać czegoś innego (w lutym chcę zamówić).
http://www.lupine.pl/images/doggie_pasek.jpg
http://www.lupine.pl/images/turtle_pasek.jpg
http://www.lupine.pl/images/surf_pup_pasek.jpg
Kto mi coś na wiosnę do czarnucha pomoże coś wybrać? I najlepiej jakąś adresówkę odrazu do kompletu :evil_lol: ;) (tylko nie rogza adresówkę).

Posted

[quote name='*Monia*']Weszłam na stronę lupine i nie widzę rewelacji dla dużych psów :roll:. Dla średnich mi się podobają wzory, ale dla dużych niebardzo :shake:. 3 mogą być i tak się zastanawiam czy brać czy szukać czegoś innego (w lutym chcę zamówić).
http://www.lupine.pl/images/doggie_pasek.jpg
http://www.lupine.pl/images/turtle_pasek.jpg
http://www.lupine.pl/images/surf_pup_pasek.jpg
Kto mi coś na wiosnę do czarnucha pomoże coś wybrać? I najlepiej jakąś adresówkę odrazu do kompletu :evil_lol: ;) (tylko nie rogza adresówkę).

fiolecik!!!:loveu: :loveu:

kupilam u Gops zacisk viva rogz (jeszcze kase musze przelac:evil_lol:) i teraz jakas smycz czerwona by sie przydala...:shake:

moze RD??:evil_lol:

Posted

Monia, a Flower Power albo Meadow(ten wzorek wycofany, więc musiałabyś poszukac w necie)?

Btw. kiedy się spotkamy, cobym mogła obróżkę odebrać? :razz:

Posted

Kumpela ma ta lapke, od dwoch lat (srebrna) nic sie nie zmienila. Justa ma chyba juz rok (srebrna), ale nie wiem jak sie kolorowe zachowuja. Jezeli zamowie lupine, to te lapki do nich(:evil_lol:), ale nie mam zamiaru zamowic lupine:shake:. Kurcze to jest naprawde zakupoholizm, tu sie wszyscy smieja, ale ja nie umiem sie opanowac:roll:

Posted

[quote name='Marta_Ares']fiolecik!!!:loveu: :loveu:

...moze RD??:evil_lol:Też byłam za fioletem, bo od jakiegoś czasu sam fiolet mi w głowie :evil_lol:. RD fioletowe mam szele i myślałam nad jakąś obróżką do nich..
RD polecam :razz:. Ja jestem zadowolona zarówno z szelek jak i ze smyczy :cool3:.

[quote name='puchu']Monia, a Flower Power albo Meadow(ten wzorek wycofany, więc musiałabyś poszukac w necie)?

Btw. kiedy się spotkamy, cobym mogła obróżkę odebrać? :razz:
Flower Power za ciemne. Meadow ma jeszcze futrzakowo, ale ostudziłam wczoraj zapał na tą obrożę jak zobaczyłam że nie ma rozmiaru na str. lupine (Hexa ma 38 w szyi, a było od 46 czy 48 chyba).
Sesja mi się niedługo kończy, więc już będę miała free time na spacerki. Hexolina mi przytyła i odchudzić trzeba tucznika :roll:.

puzzle, agaciaaa
dzięki, zamówię te łapki. Kolega miał mi załatwić z kakadu blszki, ale już mi się nie chce czekać :shake:

[quote name='puzzle']Jezeli zamowie lupine, to te lapki do nich(:evil_lol:), ale nie mam zamiaru zamowic lupine:shake:. Kurcze to jest naprawde zakupoholizm, tu sie wszyscy smieja, ale ja nie umiem sie opanowac:roll:
Fajne Lupine jest, i te łapki też :razz:. Jak nie wchodziłam na wątek to mi się nie chciało zakupów, jak weszłam to postanowienia poszły w las. Ale sobie nic nie kupię to niech kundlica ma, w sumie to też dla mojego zadowolenia :evil_lol::evil_lol:.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
fiolecik!!!:loveu: :loveu:

kupilam u Gops zacisk viva rogz (jeszcze kase musze przelac:evil_lol:) i teraz jakas smycz czerwona by sie przydala...:shake:

moze RD??:evil_lol:

viva ładniej wygląda z czarnym niż z czerwonym ;)

Posted

viva ma taki fajny odcien czerwieni i ciezko cos do tego dopasowac dlatego lepiej z czarnym, chyba ze sie gdzies znajdzie podobny kolor;)

Posted

[quote name='*Monia*']Ma ktoś te łapki? ArtMagic.pl :: Identyfikator aluminiowy - ŁAPKA
Bo gdzieś ktoś kiedyś o nich pisał, ale nie pamiętam co i gdzie :oops:....

ja mam niebieską łapkę, już chyba z rok będzie jak ją mam. Napis nadal czytelny, troszkę obdarta w miejscu gdzie jest kółko (standard) i brzegi zdarte, ale ogólnie jest ok, tylko że ja jej często nie ubieram psu, bo ona jest przypięta do obroży froga, a ja zmieniam co tydzień obroże (mam ich chyba 13) więc oblicz sobie co ile i na ile ją ma pies na sobie :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...