puzzle Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 moon_light napisał(a):Ja rogzowe ID używam już ok roku, i wygląda jak nówka. Pies nie raz miał okazje w nim pływać, czy tarzać w śniegu. Może krzywo skleiliście ? :roll: Skleilam rowniutko, polozylam na ziemi, na to encyklopedie i usiadlam na encyklopedie, obejrzalam odcienk serialu i uznalam, ze sa juz dosyc wyprasowane:roll:... Ska jest malutka, ale taka faktycznie malutka, Mka jest jak mala adresowka rogz'a, a Lka, jak duza rogz'a;). Mi tam Ska pasowala, ale byla naprawde tyciutka, jak na chi:evil_lol:. Hahahhahah myslisz, ze wolali by na nia CZIP?:evil_lol:
Coffee&Nera Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 My mamy za to taki maly identyfikatorek artmagic.pl/index.php?p20,identyfikator-niklowany-kosc-mala Jak dla mnie cena fajna i dobrze sie trzyma, ladnie widac, jest dosc cichutki ;) bo ja nielubie jak brzęczy:evil_lol:
drzalka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Chyba jednak jak bede brała ID to Mke;p Kurcze mam ochote na jakiegos jednokolorowy RD, ale Lka za duza tzn na styk a Mka taka cienka... i wogole na bazarku malo kolorow jednolitych obroz.
Kasia&Rika Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 puzzle napisał(a):Skleilam rowniutko, polozylam na ziemi, na to encyklopedie i usiadlam na encyklopedie, obejrzalam odcienk serialu i uznalam, ze sa juz dosyc wyprasowane:roll:... Ska jest malutka, ale taka faktycznie malutka, Mka jest jak mala adresowka rogz'a, a Lka, jak duza rogz'a;). Mi tam Ska pasowala, ale byla naprawde tyciutka, jak na chi:evil_lol:. Hahahhahah myslisz, ze wolali by na nia CZIP?:evil_lol: a ile kosztuje taki grawer?
Infortune. Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 drzalka napisał(a):Chyba jednak jak bede brała ID to Mke;p Kurcze mam ochote na jakiegos jednokolorowy RD, ale Lka za duza tzn na styk a Mka taka cienka... i wogole na bazarku malo kolorow jednolitych obroz. Mają mało wszystkiego bo chyba wymieniają asortyment... Ostatnio pisałam właśnie w sprawie jednokolorowej obroży to odpisano mi, że aktualnie mają tylko to co na bazarku i wzory te nie będą już powtarzane, a nowe pojawią się pod koniec lutego/początek marca. ;)
drzalka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Infortune. napisał(a):Mają mało wszystkiego bo chyba wymieniają asortyment... Ostatnio pisałam właśnie w sprawie jednokolorowej obroży to odpisano mi, że aktualnie mają tylko to co na bazarku i wzory te nie będą już powtarzane, a nowe pojawią się pod koniec lutego/początek marca. ;) Poczekaj bo nie rozumiem, tzn jednokolorowych juz niebedzie ?? czy bedą tylko obroze wzorkowe sie zmienią??
ariss Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 jak nasz prezydent potrafi to może i inni też:eviltong::evil_lol: ja też płaciłam za grawera 20zł i musze przyznać że gość się postarał:razz: można też w RD zamówić grawerowani(jest za darmo)ale nie polecam bo jest słabo widoczne i się ściera;)
Madzik93 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Niech mnie ktoś uratuje. Widział ktoś, gdzies (albo ma na sprzedaz) biedrony lupinkowe rozmiar 30-50cm? bo przetrzepałam juz caly internet i nigdzie nie ma :placz:
puzzle Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ja za grawer laserem, dalam 20zl, ale robilam na szybko, poszlam do najblizszego zakladu i dalam do wyrobienia, mysle, ze mozna znalezc taniej (o ile nie o polowe nawet;)). Nera- a ja szukalam tych lapek :splat:. No, ale lupine mnie meczy (:shake:), wiec moze okaza sie jeszcze przydatne:evil_lol:.
Infortune. Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 drzalka napisał(a):Poczekaj bo nie rozumiem, tzn jednokolorowych juz niebedzie ?? czy bedą tylko obroze wzorkowe sie zmienią?? No właśnie nie wiem, napisali właśnie tak jak napisałam wcześniej, a na kolejnego maila nie odpisali...
Coffee&Nera Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 puzzle napisał(a): Nera- a ja szukalam tych lapek :splat:. Z allegro sie wycofali- można u nich zamowic na stronie bardzo fajna obsluga i mila pani Justyna w sluchawce :evil_lol:
Talia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Madzik93 napisał(a):Niech mnie ktoś uratuje. Widział ktoś, gdzies (albo ma na sprzedaz) biedrony lupinkowe rozmiar 30-50cm? bo przetrzepałam juz caly internet i nigdzie nie ma :placz: No nie chcę Cie martwic, ale być moze juz nie znajdziesz.
Bartiśkowa_ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 na futrzakowie też nie ma takiego rozmiaru ale któryś z tych może będzie dobry :razz: Futrzakowo.pl - smycze i obroże Lupine
Infortune. Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Madzik93']Niech mnie ktoś uratuje. Widział ktoś, gdzies (albo ma na sprzedaz) biedrony lupinkowe rozmiar 30-50cm? bo przetrzepałam juz caly internet i nigdzie nie ma :placz: A 38-64 nie może być? :cool3: Bo 30-50 faktycznie nigdzie nie ma... Sklep Zoomania.pl - Dla edit: [URL="http://pieskownica.com/product_info.php?manufacturers_id=12&products_id=492&osCsid=ea6f471ac172fea58a2a0e994b656b82"]tutaj znalazłam, ale nie wiem czy są dostępne ;)
Talia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dla Hebe: Flower Power, Ruby Cube, Surf Pup, Dla S. : Dapper dog, Moo Cow, Square Dance, Hold Em Wymienię się z kimś na zacisk Lupine 1'' w zamian za Flower Power lub Tropicane.
puzzle Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Madzik biedron juz dawno nie ma w ofercie, wiec raczej nie znajdziesz, troche sie za pozno obudzilas, bo zostaly jakies szcatkowe rzeczy w roznych sklepach, ale moze szelki bys znalazla;). Jakie wzorki z lupine widzielinyscie na moich psach (:roll:). Dla Hebe z najwiekszych dla Scooby'ego ze srednich (on jest czarny, bo tu jakos dziwnie wyszedl:evil_lol:)
Madzik93 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Infortune.']A 38-64 nie może być? :cool3: Bo 30-50 faktycznie nigdzie nie ma... [url=http://www.zoomania.pl/product_info.php/products_id/3501]Sklep Zoomania.pl - Dla Za duze :-(
Infortune. Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 a tutaj? w "obrożach z taśmy" teoretycznie są, napisz do sklepu czy tak jest faktycznie.
MakeBelieve Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A ja mam taką nieśmiałą prośbę- czy chciałby ktoś i mógł wystawić dla mnie 1-2 rzeczy na allegro?
NightQueen Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 puzzle napisał(a):Ja myslalam nad Mudd Puppy, Oak Maple, Trpicana dla Hebe, a dla czarnucha Dapper Dog, Silverado (:loveu:), podoba mi sie tez Muddy Paws i Vintage, ale te sa z brazem i raczej niepasowalyby:roll:... a ty podobno nie leczyłaś sie z uzależnienia? :diabloti: miałaś na skórce i esy poprzestać :evil_lol:
puzzle Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Talia. napisał(a):Dla Hebe: Flower Power, Ruby Cube, Surf Pup, Dla S. : Dapper dog, Moo Cow, Square Dance, Hold Em Wymienię się z kimś na zacisk Lupine 1'' w zamian za Flower Power lub Tropicane. Ja myslalam nad Mudd Puppy, Oak Maple, Trpicana dla Hebe, a dla czarnucha Dapper Dog, Silverado (:loveu:), podoba mi sie tez Muddy Paws i Vintage, ale te sa z brazem i raczej niepasowalyby:roll:...
Guest L'or Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 olekg89 napisał(a):L'or a wiesz jaki ból zadaje easy walk którego używasz?Niewyobrażalny i to przez cały czas ,a kolczatka to tylko impuls . Nie używam Easy Walk. Jeśli jesteś zwolennikiem kolczatki to Twoja sprawa, ja nie jestem i pogódź się z tym.
puzzle Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 smallpati napisał(a):a ty podobno nie leczyłaś sie z uzależnienia? :diabloti: miałaś na skórce i esy poprzestać :evil_lol: Ja tylko zaspakajam dobieranie kolorkow:evil_lol:, postaram sie opanowac z zamawianiem:evil_lol:........
Recommended Posts