Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moon_light napisał(a):
Ja rogzowe ID używam już ok roku, i wygląda jak nówka. Pies nie raz miał okazje w nim pływać, czy tarzać w śniegu.
Może krzywo skleiliście ? :roll:

Skleilam rowniutko, polozylam na ziemi, na to encyklopedie i usiadlam na encyklopedie, obejrzalam odcienk serialu i uznalam, ze sa juz dosyc wyprasowane:roll:...

Ska jest malutka, ale taka faktycznie malutka, Mka jest jak mala adresowka rogz'a, a Lka, jak duza rogz'a;). Mi tam Ska pasowala, ale byla naprawde tyciutka, jak na chi:evil_lol:.

Hahahhahah myslisz, ze wolali by na nia CZIP?:evil_lol:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

My mamy za to taki maly identyfikatorek

artmagic.pl/index.php?p20,identyfikator-niklowany-kosc-mala

Jak dla mnie cena fajna i dobrze sie trzyma, ladnie widac, jest dosc cichutki ;) bo ja nielubie jak brzęczy:evil_lol:

Posted

Chyba jednak jak bede brała ID to Mke;p

Kurcze mam ochote na jakiegos jednokolorowy RD, ale Lka za duza tzn na styk a Mka taka cienka... i wogole na bazarku malo kolorow jednolitych obroz.

Posted

puzzle napisał(a):
Skleilam rowniutko, polozylam na ziemi, na to encyklopedie i usiadlam na encyklopedie, obejrzalam odcienk serialu i uznalam, ze sa juz dosyc wyprasowane:roll:...

Ska jest malutka, ale taka faktycznie malutka, Mka jest jak mala adresowka rogz'a, a Lka, jak duza rogz'a;). Mi tam Ska pasowala, ale byla naprawde tyciutka, jak na chi:evil_lol:.

Hahahhahah myslisz, ze wolali by na nia CZIP?:evil_lol:

a ile kosztuje taki grawer?

Posted

drzalka napisał(a):
Chyba jednak jak bede brała ID to Mke;p

Kurcze mam ochote na jakiegos jednokolorowy RD, ale Lka za duza tzn na styk a Mka taka cienka... i wogole na bazarku malo kolorow jednolitych obroz.

Mają mało wszystkiego bo chyba wymieniają asortyment...
Ostatnio pisałam właśnie w sprawie jednokolorowej obroży to odpisano mi, że aktualnie mają tylko to co na bazarku i wzory te nie będą już powtarzane, a nowe pojawią się pod koniec lutego/początek marca. ;)

Posted

Infortune. napisał(a):
Mają mało wszystkiego bo chyba wymieniają asortyment...
Ostatnio pisałam właśnie w sprawie jednokolorowej obroży to odpisano mi, że aktualnie mają tylko to co na bazarku i wzory te nie będą już powtarzane, a nowe pojawią się pod koniec lutego/początek marca. ;)

Poczekaj bo nie rozumiem, tzn jednokolorowych juz niebedzie ?? czy bedą tylko obroze wzorkowe sie zmienią??

Posted

jak nasz prezydent potrafi to może i inni też:eviltong::evil_lol:

ja też płaciłam za grawera 20zł i musze przyznać że gość się postarał:razz:
można też w RD zamówić grawerowani(jest za darmo)ale nie polecam bo jest słabo widoczne i się ściera;)

Posted

Niech mnie ktoś uratuje.
Widział ktoś, gdzies (albo ma na sprzedaz) biedrony lupinkowe rozmiar 30-50cm? bo przetrzepałam juz caly internet i nigdzie nie ma :placz:

Posted

Ja za grawer laserem, dalam 20zl, ale robilam na szybko, poszlam do najblizszego zakladu i dalam do wyrobienia, mysle, ze mozna znalezc taniej (o ile nie o polowe nawet;)).

Nera- a ja szukalam tych lapek :splat:. No, ale lupine mnie meczy (:shake:), wiec moze okaza sie jeszcze przydatne:evil_lol:.

Posted

drzalka napisał(a):
Poczekaj bo nie rozumiem, tzn jednokolorowych juz niebedzie ?? czy bedą tylko obroze wzorkowe sie zmienią??

No właśnie nie wiem, napisali właśnie tak jak napisałam wcześniej, a na kolejnego maila nie odpisali...

Posted

Madzik93 napisał(a):
Niech mnie ktoś uratuje.
Widział ktoś, gdzies (albo ma na sprzedaz) biedrony lupinkowe rozmiar 30-50cm? bo przetrzepałam juz caly internet i nigdzie nie ma :placz:

No nie chcę Cie martwic, ale być moze juz nie znajdziesz.

Posted

[quote name='Madzik93']Niech mnie ktoś uratuje.
A 38-64 nie może być? :cool3: Bo 30-50 faktycznie nigdzie nie ma...
Sklep Zoomania.pl - Dla

edit:
[URL="http://pieskownica.com/product_info.php?manufacturers_id=12&products_id=492&osCsid=ea6f471ac172fea58a2a0e994b656b82"]tutaj
znalazłam, ale nie wiem czy są dostępne ;)

Posted

Dla Hebe: Flower Power, Ruby Cube, Surf Pup,
Dla S. : Dapper dog, Moo Cow, Square Dance, Hold Em

Wymienię się z kimś na zacisk Lupine 1'' w zamian za Flower Power lub Tropicane.

Posted

Madzik biedron juz dawno nie ma w ofercie, wiec raczej nie znajdziesz, troche sie za pozno obudzilas, bo zostaly jakies szcatkowe rzeczy w roznych sklepach, ale moze szelki bys znalazla;).

Jakie wzorki z lupine widzielinyscie na moich psach (:roll:).

Dla Hebe z najwiekszych

dla Scooby'ego ze srednich (on jest czarny, bo tu jakos dziwnie wyszedl:evil_lol:)

Posted

[quote name='Infortune.']A 38-64 nie może być? :cool3: Bo 30-50 faktycznie nigdzie nie ma...
[url=http://www.zoomania.pl/product_info.php/products_id/3501]Sklep Zoomania.pl - Dla

Za duze :-(

Posted

puzzle napisał(a):
Ja myslalam nad Mudd Puppy, Oak Maple, Trpicana dla Hebe, a dla czarnucha Dapper Dog, Silverado (:loveu:), podoba mi sie tez Muddy Paws i Vintage, ale te sa z brazem i raczej niepasowalyby:roll:...

a ty podobno nie leczyłaś sie z uzależnienia? :diabloti:
miałaś na skórce i esy poprzestać :evil_lol:

Posted

Talia. napisał(a):
Dla Hebe: Flower Power, Ruby Cube, Surf Pup,
Dla S. : Dapper dog, Moo Cow, Square Dance, Hold Em

Wymienię się z kimś na zacisk Lupine 1'' w zamian za Flower Power lub Tropicane.

Ja myslalam nad Mudd Puppy, Oak Maple, Trpicana dla Hebe, a dla czarnucha Dapper Dog, Silverado (:loveu:), podoba mi sie tez Muddy Paws i Vintage, ale te sa z brazem i raczej niepasowalyby:roll:...

Posted

olekg89 napisał(a):
L'or a wiesz jaki ból zadaje easy walk którego używasz?Niewyobrażalny i to przez cały czas ,a kolczatka to tylko impuls .

Nie używam Easy Walk.
Jeśli jesteś zwolennikiem kolczatki to Twoja sprawa, ja nie jestem i pogódź się z tym.

Posted

smallpati napisał(a):
a ty podobno nie leczyłaś sie z uzależnienia? :diabloti:
miałaś na skórce i esy poprzestać :evil_lol:

Ja tylko zaspakajam dobieranie kolorkow:evil_lol:, postaram sie opanowac z zamawianiem:evil_lol:........

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...