Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*Monia* napisał(a):
Takich bez adresówek mam ze 4, ale ID chce 2 kupić. Nie będę mówiła ile obróżek jest ogólnie, bo nie chcę się denerwować licząc :oops:.

Dzięki Madzik :), właśnie na te patrzyłam i zastanawiałam się czy dobre są.

To może kup 4ID takie tańsze, o - te co smallpati ? :cool1:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Madzik93 napisał(a):
Ja od siebie polecam ID z tej aukcji. Mamy juz taki ponad rok trzyma sie super, żadnej rysy.
U nas też nie było ryski.

Jak ktoś chce solidny identyfikator, to tylko od sprzedawcy z allegro(nie znam teraz loginu, ale ma w ofercie kolorowe kostki i łapki - BARDZO trwałe, niemal niezniszczalne)

Posted

Wezmę albo te co small ma albo te co ma Madzik. Muszę najpierw się zastanowić do czego ma mi to pasować..

No i wlazłam tu i znowu mi się fioletu zaczyna chcieć :shake:. Sesja źle działa, a uczenie się i dogo naraz jeszcze gorzej :roll:.
Następny mój zakup (oprucz ID) dopiero po następnej wypłacie, czyli za 3 tygodnie. Karmę mam, czyli może w końcu ten fiolet rogzowy się doczeka na swoją kolej :roll:. Tak wogóle chciałam jaszczury, ale mam psa ze zbyt chudą szyją, nawet tuczenie przez tatę nie pomogło :cool1:.

Posted

Chcialam zamowic ID z Quick Tag'a, wiec zadne plastiki nie wchodza w gre:shake:. Przy moich psach to by godzinnego spaceru nie wytrzymalo, a ID ma byc w razie zgubienia, wiec gdyby mi ktores nawialo, to nie mialabym co liczyc, ze ma przy obrozy ID;).

Przejrzalam troche allegro i prawdopodobnie zamowie do obrozy nitowane (najpierw musze zamowic obroze:evil_lol:), a do szelek RD, mialam kiedys co prawda dalam do beznadziejnego grawera i nie bylo wyryte tylko jakos "namalowane", szybko sie starlo i kolka mialam beznadziejne, wiec ktoregos razu wrocilismy bez ID. Swoja droga nie jestem sobie w stanie przypomniec czy ono brzeczalo, ale jestem przekonana, ze nie, co prawda nie wiem jak to mozliwe, bo to przeciez tez metal:PROXY5:

Posted

Ja mam jedno ID grawerowane za sam nr tel dałam 18 zł + 4,50 za blaszke i nity kompletnie sie nie opłaca i narazie oprócz tego mamy kapsułki i kwietnie sie sprawdzają sa na szelkach, łancuszku i obrozach pozmieniałam kółka na mocniejsze, dobrze zakręciłam i trzymają sie swietnie od czasu do czasu odkręcam i patrze czy napisy sie nie zamazały i jeszcze żadnego nie wymieniłam od 1,5 roku

Posted

My się zdecydowaliśmy na lupina dla Wadera ;)

www.pelna-miska.pl - sklep internetowy Rogz, EzyDog, ManMat, Hurta, Kong, Bamboo, RuffWear, NiteIze - Lupine obroża 1\" 30-50cm - Meadow
taki tylko że niebieski ^^
Czarnuch ładnie wygląda :)
A dla Cezaraz kupiliśmy taką ładna, żółtą indiańską obrożę. Bodajże z Hiltona.
Super w niej wygląda. A jaki dumny :diabloti:
Co do adresówek - my mamy takie złote kosteczki i strasznie się rysują :-(
Musimy kupić nowe.

Posted

Chwilowo nie mamy jak zdjęć zrobić (brak aparatu).
A ja właśnie nie zauważyłam. Bo na zielonych to jest z motylkami a my mamy niebieskie i z żółwikami :)
Mieliśmy kupić rogziki, ale nie było rozmiarów w tym zoologu co kupuję (taniej niż na allegro ;)). Bardzo mi sie podobają te jakby zaciskowe z łańcuszkiem co ma small pati, ale na moje potwory takich nie ma :roll:
I kupiłam obrożę dla kota :cool3:
Pomarańczową z hiltona :lol: Ładniutka :eviltong:

Posted

Small Ty jestes dobra, najpier rogz'ow nie lubilas, teraz zamawiasz na potege, no ale dobra wzorki wzorkami, odblaskowych nitek nie lubilas i nie moglas sie przekonac, a teraz:lol:.

kobieta zmienną jest, zwłaszcza ja :evil_lol:

wpadłam w nałóg :eviltong:

Posted

Ta?

Sliczna jest, wogole Lupine czesc wzorow ma slicznych, ale jak dla mnie za sztywna tasma:roll:, moj pies ciagle sie szudral jak mial obroze z lupine:cool1:.

Jak bedziesz miala fotki to pokaz:cool3:

Small Ty jestes dobra, najpier rogz'ow nie lubilas, teraz zamawiasz na potege, no ale dobra wzorki wzorkami, odblaskowych nitek nie lubilas i nie moglas sie przekonac, a teraz:lol:.

Posted

Ja mam nadzieję żę moja obróżka od puzzle 9rogz niebieski, łańcuszkowy) przyjdzie w końcu dzisiaj:roll: bo już się doczekać nie mogę mojego psycholka w niebieskim:loveu:

Posted

Jeszcze nie doszla:crazyeye:, ja nie wiem co sie z ta poczta dzieje:mad:.
Swoja droga ciekawe czy do BBety juz doszla:roll:

Kurcze przejzalam lupine'y i..:loveu:

Posted

puzzle napisał(a):
Kurcze przejzalam lupine'y i..:loveu:

No właśnie... u mnie ten sam stan emocjonalny :eviltong::roll:

Tylko oczywiście zdecydować sie nie mogę :flaming::splat:

Posted

Doszedł komplet Red Dingo (Pawprints Red M) - szelki, obroża i smycz. Wszystko ładnie, pięknie, niby pasuje, ale mam wrażenie, że za małe:evil_lol: Jeśli ktoś by chciał taki zestawik to chyba sprzedam... Muszę się jeszcze zastanowić...:roll:

Posted

Magda25 napisał(a):
No właśnie... u mnie ten sam stan emocjonalny :eviltong::roll:

Tylko oczywiście zdecydować sie nie mogę :flaming::splat:

Ja bym dla Bory wzięła Ruby Cube :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...