Patikujek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ja znalazłam to akurat przeglądając sklep "kącik pupila" KARLIE Obro�a z bezpiecznym zapi�ciem 2x40-55cm czarna Sklep zoologiczny Akcesoria dla zwierz�t Karma dla ps�w i kot�w - kacikpupila.pl Ale z tego co widzę jest tylko dostępna czarna:-( Ale może sprowadziliby na zamówienie inne kolory A co do szelek (ktoś się pytał) to ja mam na sprzedaż takie czarne z żółtymi paskami, więcej info w podpisie:)
Bartiśkowa_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Produkty dla psów: Akcesoria dla psów - e-PetShop.pl - internetowy sklep zoologiczny: karma dla psów, karma dla kotów firm: Eukanuba, Royal Canin, Best Choic tak cieżko dostać wszystkie kolory z karlie :razz: tutaj są czarne niebieskie i czerwone :loveu:
Patikujek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 kurcze jestem zakochana w tych obrożach tylko że mają dziwną rozmiarówkę "S-ka" zaczyna się od 30 cm, a to za dużo:placz::placz::placz:
diabelkowa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 te szele z hifikii ja mam :) bardzo fajne sa :)
Talia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Patikujek napisał(a):kurcze jestem zakochana w tych obrożach tylko że mają dziwną rozmiarówkę "S-ka" zaczyna się od 30 cm, a to za dużo:placz::placz::placz: Dokładnie rozmiar na moją ma 1,5cm, a 2cm to minimum dla mojej.
puzzle Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Talia. napisał(a):Dokładnie rozmiar na moją ma 1,5cm, a 2cm to minimum dla mojej. Dokladnie, na moja srednia tez 1,5, a ja na niej lubie 3cm:evil_lol:
Migori Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 puzzle napisał(a):Dokladnie, na moja srednia tez 1,5, a ja na niej lubie 3cm:evil_lol: U nas też. Musiałabym wziąć M-kę, a to zdecydowanie za wąska obroża. A szkoda. Spodobały mi się te Karlie.
Coffee&Nera Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Czy wiecie z jakiej firmy bylyby szelki bylyby z takim paskiem na piersi? Bo wszedzie jakie widze poza jednymi rogzami przechodzą pod lapkami, czy moze te pod lapkami są lepsze?
MakeBelieve Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja tez bym kupiła, ale Ska dla mojej potrzebna jest jak z Rogza- 20 cm a nie 30 :shake: Nera, PW.
drzalka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Witam.. Czy kupowal ktos z Was jakies akcesoria z tej firmy ??? I czy polecacie ?? Witaj na stronie firmy "Lord"
Patikujek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja nigdy nie kupowałam nic z tej firmy, ale jak przejrzałam galerie to stwierdzam że mi to wygląda na takie zwykłe produkty jakie ma większość firm i idzie je po tych najmniejszych zoologach dostać, ale to tylko takie moje wrażenie że nic w tym specjalnego
drzalka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Patikujek nie chodzi mi o te produkty z tasmy ala hilton czy trixie, zalezy mi na smyczach przeplatanych z natluszczanej skóry a takich w byle zoologach nie dostane (oprocz Dingo);)
Migori Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Nera- napisał(a):Czy wiecie z jakiej firmy bylyby szelki bylyby z takim paskiem na piersi? Bo wszedzie jakie widze poza jednymi rogzami przechodzą pod lapkami, czy moze te pod lapkami są lepsze? Nie za bardzo wiem o jakie Ci szeleczki chodzi :cool1:
gops Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Nera- napisał(a):Takie z paskiem na piersi bo widzialam szeleczki gdzie pasek przechodzi pod paszkami a piers jest gola bez zadnych paskow no rogz ma pasek na klacie , a z tych zapinanych u gory to pasek tez jest tylko troszke inaczej taki jakby krotszy i nizej sie konczy
Coffee&Nera Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Magda25 napisał(a):Nie za bardzo wiem o jakie Ci szeleczki chodzi :cool1: Takie z paskiem na piersi bo widzialam szeleczki gdzie pasek przechodzi pod paszkami a piers jest gola bez zadnych paskow
taxelina Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Nera- napisał(a):Takie z paskiem na piersi bo widzialam szeleczki gdzie pasek przechodzi pod paszkami a piers jest gola bez zadnych paskow np. takie?
agaciaaa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Acctiually napisał(a):Przymierzamy się do kupna tych szelek: Co o nich sądzicie?? A może ktoś takie ma, jak tak to poprosiłabym o zdanie relacji z ich sprawowania się:evil_lol: Ja mam i jestem bardzo zadowolona, są super :)
puzzle Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Pomijajac szelki, ktore wkleila deer chyba wszystkie maja pasek miedzy lapami. Opisz to dokladniej, albo wklej zdjecia, bo zadne szelki nie przechodza bokiem, tylko przez srodek klatki piersiowej, a to ze sie przesuwaja to juz inna historia. drzalka znam kilka osob uzywajacych skory Lodra, nie wiem czy sa zadowoleni, wiem ze chodza w tym samym od kilku lat. Wiadomo skora sie troche zmienia i ciemnieje, ale zniszcen nie widzialam;)
gops Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 a ja zrozumialam ze wlasnie ma byc ten pasek posrodku :oops: bez paska to widzialam wlasnie tylko osemki i te od deer ale tylko w necie nigdy na zywo wiec niewiem ;)
Coffee&Nera Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Chodzi mi czy z takiego rodzaju szelek niema jeszcze jakis innych- bo mam bardzo podobne jest pasek na klatce piersiowej, a np. w rogzach takich ze wzorami przynajmniej na zdjeciu niewidc zeby byl ten pasek :roll:
Marta_Ares Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Witam a ja dzisiaj na zywo przymerzylam wreszcie M-ke rogza zaciskowa i odziwo okkazala sie dobra na Aresa:evil_lol: i fajnie delikatnie wygladala na nim, wszystkie mamy 2 albo 2,5cm szerokosci wiec moze czas na cos wezszego. Ma ktos jakis zacisk z rogza M-ke na sprzedaz????????
Madzik93 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Wczorajszy zakup :cool1: (jest tez smycz do kompletu)
Talia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 drzalka, z tego co kojarzę to kupiłam chyba mojej kiedyś na wystawię obroże taka dla psa łańcuchowego, bo Tinka jak była mała miała strasznie mała banie, a ta obroża była solidna i nie miała za dużego obwodu, ale nie jestem pewna na 100% czy to był Lord, jednak cos tak mi świta, że widniał taki napis na metce. Tak czy inaczej z obroży jestem zadowolona. Wygląda prawie jak nowa, a bardzo dużo przeżyła i sie nie rozkleiła ani nic. Znasz moze jakis sklep, który ma zdjęcia obroży to Ci powiem czy na 100% to taka;) Madzik, ślicznie:loveu:
Coffee&Nera Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Marta_Ares napisał(a):Witam a ja dzisiaj na zywo przymerzylam wreszcie M-ke rogza zaciskowa i odziwo okkazala sie dobra na Aresa:evil_lol: i fajnie delikatnie wygladala na nim, wszystkie mamy 2 albo 2,5cm szerokosci wiec moze czas na cos wezszego. Ma ktos jakis zacisk z rogza M-ke na sprzedaz???????? Wyslalam wiadomosc na PW ;)
Recommended Posts