Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja znalazłam to akurat przeglądając sklep "kącik pupila"

KARLIE Obro�a z bezpiecznym zapi�ciem 2x40-55cm czarna Sklep zoologiczny Akcesoria dla zwierz�t Karma dla ps�w i kot�w - kacikpupila.pl

Ale z tego co widzę jest tylko dostępna czarna:-(
Ale może sprowadziliby na zamówienie inne kolory

A co do szelek (ktoś się pytał) to ja mam na sprzedaż takie czarne z żółtymi paskami, więcej info w podpisie:)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Patikujek napisał(a):
kurcze jestem zakochana w tych obrożach tylko że mają dziwną rozmiarówkę
"S-ka" zaczyna się od 30 cm, a to za dużo:placz::placz::placz:
Dokładnie rozmiar na moją ma 1,5cm, a 2cm to minimum dla mojej.

Posted

Talia. napisał(a):
Dokładnie rozmiar na moją ma 1,5cm, a 2cm to minimum dla mojej.

Dokladnie, na moja srednia tez 1,5, a ja na niej lubie 3cm:evil_lol:

Posted

puzzle napisał(a):
Dokladnie, na moja srednia tez 1,5, a ja na niej lubie 3cm:evil_lol:

U nas też. Musiałabym wziąć M-kę, a to zdecydowanie za wąska obroża. A szkoda. Spodobały mi się te Karlie.

Posted

Ja nigdy nie kupowałam nic z tej firmy, ale jak przejrzałam galerie to stwierdzam że mi to wygląda na takie zwykłe produkty jakie ma większość firm i idzie je po tych najmniejszych zoologach dostać, ale to tylko takie moje wrażenie że nic w tym specjalnego

Posted

Patikujek nie chodzi mi o te produkty z tasmy ala hilton czy trixie, zalezy mi na smyczach przeplatanych z natluszczanej skóry a takich w byle zoologach nie dostane (oprocz Dingo);)

Posted

Nera- napisał(a):
Czy wiecie z jakiej firmy bylyby szelki bylyby z takim paskiem na piersi? Bo wszedzie jakie widze poza jednymi rogzami przechodzą pod lapkami, czy moze te pod lapkami są lepsze?

Nie za bardzo wiem o jakie Ci szeleczki chodzi :cool1:

Posted

Nera- napisał(a):
Takie z paskiem na piersi bo widzialam szeleczki gdzie pasek przechodzi pod paszkami a piers jest gola bez zadnych paskow

no rogz ma pasek na klacie , a z tych zapinanych u gory to pasek tez jest tylko troszke inaczej taki jakby krotszy i nizej sie konczy

Posted

Magda25 napisał(a):
Nie za bardzo wiem o jakie Ci szeleczki chodzi :cool1:

Takie z paskiem na piersi bo widzialam szeleczki gdzie pasek przechodzi pod paszkami a piers jest gola bez zadnych paskow

Posted

Acctiually napisał(a):
Przymierzamy się do kupna tych szelek:

Co o nich sądzicie??
A może ktoś takie ma, jak tak to poprosiłabym o zdanie relacji z ich sprawowania się:evil_lol:

Ja mam i jestem bardzo zadowolona, są super :)

Posted

Pomijajac szelki, ktore wkleila deer chyba wszystkie maja pasek miedzy lapami. Opisz to dokladniej, albo wklej zdjecia, bo zadne szelki nie przechodza bokiem, tylko przez srodek klatki piersiowej, a to ze sie przesuwaja to juz inna historia.

drzalka znam kilka osob uzywajacych skory Lodra, nie wiem czy sa zadowoleni, wiem ze chodza w tym samym od kilku lat. Wiadomo skora sie troche zmienia i ciemnieje, ale zniszcen nie widzialam;)

Posted

a ja zrozumialam ze wlasnie ma byc ten pasek posrodku :oops:

bez paska to widzialam wlasnie tylko osemki i te od deer ale tylko w necie nigdy na zywo wiec niewiem ;)

Posted

Chodzi mi czy z takiego rodzaju szelek niema jeszcze jakis innych- bo mam bardzo podobne jest pasek na klatce piersiowej, a np. w rogzach takich ze wzorami przynajmniej na zdjeciu niewidc zeby byl ten pasek :roll:

Posted

Witam
a ja dzisiaj na zywo przymerzylam wreszcie M-ke rogza zaciskowa i odziwo okkazala sie dobra na Aresa:evil_lol: i fajnie delikatnie wygladala na nim, wszystkie mamy 2 albo 2,5cm szerokosci wiec moze czas na cos wezszego.

Ma ktos jakis zacisk z rogza M-ke na sprzedaz????????

Posted

drzalka, z tego co kojarzę to kupiłam chyba mojej kiedyś na wystawię obroże taka dla psa łańcuchowego, bo Tinka jak była mała miała strasznie mała banie, a ta obroża była solidna i nie miała za dużego obwodu, ale nie jestem pewna na 100% czy to był Lord, jednak cos tak mi świta, że widniał taki napis na metce.
Tak czy inaczej z obroży jestem zadowolona. Wygląda prawie jak nowa, a bardzo dużo przeżyła i sie nie rozkleiła ani nic.
Znasz moze jakis sklep, który ma zdjęcia obroży to Ci powiem czy na 100% to taka;)
Madzik, ślicznie:loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Witam
a ja dzisiaj na zywo przymerzylam wreszcie M-ke rogza zaciskowa i odziwo okkazala sie dobra na Aresa:evil_lol: i fajnie delikatnie wygladala na nim, wszystkie mamy 2 albo 2,5cm szerokosci wiec moze czas na cos wezszego.

Ma ktos jakis zacisk z rogza M-ke na sprzedaz????????

Wyslalam wiadomosc na PW ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...