Shel Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Diora napisał(a):Dzięki :p Czyli XL byłaby dla Mimi OK. Może się skuszę na takie szeleczki w najbliższej przyszłości. Shel, super :multi: Oczywiście czekamy na fotki Kinguska - w niebieskiej mu najładniej :p Oczywiście, że będą fotki :diabloti: Dziś, albo jutro postaram się zamówić. :cool3: Coraz bardziej kocham ten wzorek. Ale nie wiem czy nie poczekać, bo skoro zdjęli odblaski to może będą nowe wzroki i coś bym dorzuciła? :cool1: Napiszę do nich.
puzzle Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Biala jest rewelacyjna:loveu: (patrze przez pryzmat czarnego psa), ale ten moj maly brudas w 5 minut zrobilby z niej czarna, ja nie wiem jak to jest, ze Hebe jest czysta, a Scoob brudny, do tego to juz naprawde trzeba miec talent, on sie zawsze gdzies unora, ale podoba mi sie ta obrozka:loveu:. W sumie pomijajac ta jasna zielen, to wszystkie sa ladne, dla mnie ta zielen za jasna, taka sztuczna, wole ciemne, zdecydowane zielenie, "trawiaste":evil_lol: (to chyba tez juz dlatego, ze Scoob ma wszystko przecierane na zielono od trawy:shake:).
Pestka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Justa napisał(a):Ta woza jest potwornie sztywna.. Jest sztywna dość, ale da się ją wyrobić ;)
Justa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kinguska napisał(a):Jest sztywna dość, ale da się ją wyrobić ;) Ja nie miałam zdrowia tego wyrabiać, a dla psa to chyba też średnio przyejemne taką sztywną odbręcz wokół szyji nosić..
Bartiśkowa_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Kinga Benuś w tej karlie mi się podoba :cool3: puzzle te komplety są cudne :loveu:
Tepes Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Przymierzamy się do kupna tych szelek: Co o nich sądzicie?? A może ktoś takie ma, jak tak to poprosiłabym o zdanie relacji z ich sprawowania się:evil_lol:
SZPiLKA23 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ma ktos na zbyciu szelki na sredniego- małego pieska najlepiej niebieskie ;) i typu guard
Bartiśkowa_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Sklep zoologiczny Akcesoria dla zwierząt Karma dla psów i kotów - kacikpupila.pl tutaj :cool3:
Migori Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Patikujek, gdzie można kupić te obroże Karlie?
Shel Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Acctiually napisał(a):Mam na zbyciu indiańskie szele i kantarek:) Mam taki wzór obroży :cool3:
puzzle Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Acctiually moja kolezanka uzywala ich dla chow-chow'a (ok roku), sprawowaly sie dobrze, wogole sie nie zniszczyly, mialy tez jakis taki a'la ID (w plastiku zatopiona kartka z adresem?), fajnie wygladaly, ale wycieraly psu siersc. Mysle, ze beda ok, bo Borys (chow-chow) moze nosic tylko te skorzane dla chow-chow, wszytsko inne robilo mu dziury w siersci;). Jezeli Twoj pies nie gubi siersci od byle przetarcia to powinno byc ok;). diabelkowa chyba takie ma;). SZP!LKA23 ja mam guardy rogz'a Mki, ale czerwone (sport red):cool1:.
mineralna_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A mi się marzy czarna, ćwiekowana obroża, ale dla mojej nigdzie znaleźć nie potrafię :placz:
puzzle Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 mineralna_ napisał(a):A mi się marzy czarna, ćwiekowana obroża, ale dla mojej nigdzie znaleźć nie potrafię :placz: To zamow na allegro, tam robia od poczatku do konca wg Twojego "widzi mi sie", ale nie pamietam nicku, wiem ze Vectra u nich zamawiala;).
mineralna_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 puzzle napisał(a):To zamow na allegro, tam robia od poczatku do konca wg Twojego "widzi mi sie", ale nie pamietam nicku, wiem ze Vectra u nich zamawiala;). No, i oczywiście przydały by się fundusze, teraz w poniedziałek idę wpłacać pieniądze za frisbee, ale uzbieram :cool3: Poprosiłabym dokładniejsze informacje :lol:
mineralna_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 puzzle napisał(a):To sie odezwij do Vectry;), ja u nich nic nie zamawialam Dziękuje za pomoc, moze dostanę moją obróżkę wymarzoną tylko nie wiem jak z kasą będzie. Trzeba zbierać :placz:
puzzle Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 mineralna_ napisał(a):No, i oczywiście przydały by się fundusze, teraz w poniedziałek idę wpłacać pieniądze za frisbee, ale uzbieram :cool3: Poprosiłabym dokładniejsze informacje :lol: To sie odezwij do Vectry;), ja u nich nic nie zamawialam
Olusia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Magda25 napisał(a):Patikujek, gdzie można kupić te obroże Karlie? [url=http://www.twojzwierzak.pl]Sklep Zoologiczny Tw
Talia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iss napisał(a):Co sądzicie o flexi dla labka? używa ktoś? Zastanawiam się nad kupieniem mojej czekoladzie, ale nie jestem pewna czy warto itd. Byłabym wdzięczna za rady :) Jesli pies nie szarpie, jest spokojny, nie ma nagłych zrywów to jak najbardziej można kupić.
gops Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 mineralna_ napisał(a):No, i oczywiście przydały by się fundusze, teraz w poniedziałek idę wpłacać pieniądze za frisbee, ale uzbieram :cool3: Poprosiłabym dokładniejsze informacje :lol: Obroża skórzana 3cm. PRODUCENT (529105418) - Aukcje internetowe Allegro ten uzytkownik ma te obroze na zamowienie ja tez tam zamawialam i to ten sam co vectra zamawiala ;)
Migori Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Olusia napisał(a):[url=http://www.twojzwierzak.pl]Sklep Zoologiczny Tw Ale tutaj nie ma tych fajnych, tylko zwykła taśma i kolory kiepskie :cool1:
Iss Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Co sądzicie o flexi dla labka? używa ktoś? Zastanawiam się nad kupieniem mojej czekoladzie, ale nie jestem pewna czy warto itd. Byłabym wdzięczna za rady :)
Migori Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Iss napisał(a):Co sądzicie o flexi dla labka? używa ktoś? Zastanawiam się nad kupieniem mojej czekoladzie, ale nie jestem pewna czy warto itd. Byłabym wdzięczna za rady :) jest temat o flexi i innych smyczach automatycznych. Zobacz tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f1002/smycze-automatyczne-16719/ Uściski :loveu:
Onomato-Peja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Te obroże Karlie trudno dostać ... ja widziałam tylko takie białe i czarne :mad:
Recommended Posts