drzalka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Dzięki wielkie za fotki :lol: No więc biore ale cos male to koleczko na smycz przy szerokiej obrozy...tylko niewiem jeszcze jaki kolor ( Mam Manmat zielony i Rogz fioletowy).... róż czy czarny ?? Chyba czarny...
Shel Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 joanika napisał(a):Angie chociaż za rogzem nie przepadam to muszę przyznać że śliczny komplecik. Podoba mi się viva. A psiak przecudny :loveu: Shel koszulka rewelacja, gratuluje wygranej :multi: Dzięki :) Nigdy nie miałam zaufania do rogzowego ID. Troszkę wody i już efekty... Napis troszkę puścił, ale na szczęście dalej jest wyraźny. Dałam na najwyższe kółko w obroży... EDIT Rogzowe są bardzo fajne z wyglądu, ale przy zimowych warunkach jest już gorzej. Cóż, mam obrożę na (pół?)zacisk, dałam na najwyższe kółko. Wcześniej było na tym, co obroża, a potem tak : No i troszkę zamazane.. ; A teraz jest na tym trzecim kółku ;)
Gisic87 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A my dzisiaj dostaliśmy takie szeleczki: Przez 10 min zastanawiałam się jak je założyć ale udało się;) A wczoraj przyszły piękne obroże: i do tego identyfikator: Jak zrobię zdjęcia na Milce to wstawię, wczoraj chciałam zrobić ale baterie padły:roll:
Migori Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Gisic87, widzę że kupiłaś różową obrożę RD. Też taką kupiłam :) Jest świetna.
gops Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ja tez myslalam wlasnie o tym jasnym rozu rd lub o lodach z rogza ale kurcze to nie przetrwa nawet jednego spacery w tym samym kolorze pewnie :roll: a na wyjscia mi nie potrzebna bo nigdzie raczej nie chodzimy w gosci ;) ale sliczna jest :loveu: i kurcze jak fajnie wyglada na ciemnym psie :loveu:
Gisic87 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 udało mi się zrobić zdjęcia na resztce baterii: szelki: RD odblaskowa: RD różowa:
WŁADCZYNI Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Obróżki miodzio:loveu: zastanawiałam się nad różem dla suki, ale nie wiem czy mnie nie zagryzie za dziewczyńskie kolory:evil_lol: bo ona raczej klimatami w skóry i pejcze pasuje. Czy szelki nie przechodzą za bardzo pod pachami? Amiplay ma ładne taśmy, przeraża mnie tylko wielkość metki;)
SZPiLKA23 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Sliczne te róze i wydaje mi sie ze do jasnych psow bardzo pasuja:)
anetta Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 drzalka napisał(a):Dzięki wielkie za fotki :lol: No więc biore ale cos male to koleczko na smycz przy szerokiej obrozy...tylko niewiem jeszcze jaki kolor ( Mam Manmat zielony i Rogz fioletowy).... róż czy czarny ?? Chyba czarny... Tiaa, kółeczko mogło by być większe :roll: To jest minus. Bywa że mam trudności z zaczepieniem smyczy. No ale to jest Ska, pewnie w większych będzie większe kółko ;) Kolor to już od Ciebie zalezy ;) Ja czarnego bym nie brała :eviltong: Diabeł, u Uszatego tak bardzo nie widać jak u Lolka :eviltong::eviltong::evil_lol:
Bzikowa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Gisic87, świetnie się ten jasny różyk komponuje z biszkoptowym piesem, no cudo :loveu: A ja już tak daaaaawno nic nowego psu nie zakupiłam. Myślę nad czymś z RD... (choruję na komplet hibiscus red....) A Amiplay gdzie np do zakupienia jest przez net?
Migori Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Bzikowa napisał(a):Gisic87, świetnie się ten jasny różyk komponuje z biszkoptowym piesem, no cudo :loveu: Zgadzam się. Przed zakupem naszego różowego kompletu widziałam go właśnie na jasnej suce goldena. Musiałam kupić :loveu:
Diora Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Uwielbiam RedDingo :p Dziewczyny, Waszym suczkom jest ślicznie w różu - zarówno labradorce jak i goldence :loveu: Ja z RD do tej pory kupiłam 2 pary szelek (BONARAMA ORANGE i CHAIN), oraz smycz 1.2 m. PAWPRINTS PURPLE. Bardzo wytrzymałe i dobre jakosciowo, no i piękne :p
kaskaSz Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ślicznie w różu :loveu: Ja też uwielbiam RD, mam szelki i 3 obroże tej firmy i jestem zadowolona. Na sztywność ok, szerokość też dobra. Nic dodać nic ująć. :lol:
Migori Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dostałam "wkrętki" na produkty RD :cool3::cool3::cool3: Marzą mi sie czerwone Hibiskusy...i chyba kupię:)
Talia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Magda25 napisał(a):Talia., to róż? Extra odcień :) Ja ci dam róż:mad: Żartuje różową tez mamy obrożę, ale to sa fioletowe szele:lol:
Migori Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Talia. napisał(a):Ja ci dam róż:mad: Żartuje różową tez mamy obrożę, ale to sa fioletowe szele:lol: :eviltong::eviltong::eviltong: No jak babcie laczkiem na 1 zdjęciu wyglądają jak różowe.
Diora Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Tina ma na sobie Rogz'a odblaskowego, prawda?? Też się do tych szeleczek przymierzałam,ale coś mi rozmiarówka nie grała. L-ka za mała, a XL w fioleciku nie było :shake:
Shel Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A ja nie wiem w końcu którą obrożę wziąć :shake: Hibiscus red czy lots of bones? Chyba lepszy będzie lob....
Carry Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Talia. psiaca super wygląda w fiolecie :) Diora to są największe szelki z rogza czyli XL, i na moją też były ciut za małe dlatego je sprzedałam. Przynajmniej teraz wiem że nie kupię już szelek rogza.
Unbelievable Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Shel napisał(a):A ja nie wiem w końcu którą obrożę wziąć :shake: Hibiscus red czy lots of bones? Chyba lepszy będzie lob.... lots of bones :cool3::cool3: sama miałam kupować, ale nie wyszło ;)
Recommended Posts