Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki wielkie za fotki :lol:

No więc biore ale cos male to koleczko na smycz przy szerokiej obrozy...tylko niewiem jeszcze jaki kolor ( Mam Manmat zielony i Rogz fioletowy).... róż czy czarny ?? Chyba czarny...

Posted

joanika napisał(a):
Angie chociaż za rogzem nie przepadam to muszę przyznać że śliczny komplecik. Podoba mi się viva. A psiak przecudny :loveu:

Shel koszulka rewelacja, gratuluje wygranej :multi:

Dzięki :)

Nigdy nie miałam zaufania do rogzowego ID.
Troszkę wody i już efekty... Napis troszkę puścił, ale na szczęście dalej jest wyraźny. Dałam na najwyższe kółko w obroży...

EDIT
Rogzowe są bardzo fajne z wyglądu, ale przy zimowych warunkach jest już gorzej. Cóż, mam obrożę na (pół?)zacisk, dałam na najwyższe kółko.
Wcześniej było na tym, co obroża, a potem tak :

No i troszkę zamazane.. ;

A teraz jest na tym trzecim kółku ;)

Posted

A my dzisiaj dostaliśmy takie szeleczki:

Przez 10 min zastanawiałam się jak je założyć ale udało się;)

A wczoraj przyszły piękne obroże:

i do tego identyfikator:

Jak zrobię zdjęcia na Milce to wstawię, wczoraj chciałam zrobić ale baterie padły:roll:

Posted

ja tez myslalam wlasnie o tym jasnym rozu rd lub o lodach z rogza ale kurcze to nie przetrwa nawet jednego spacery w tym samym kolorze pewnie :roll: a na wyjscia mi nie potrzebna bo nigdzie raczej nie chodzimy w gosci ;)
ale sliczna jest :loveu: i kurcze jak fajnie wyglada na ciemnym psie :loveu:

Posted

Obróżki miodzio:loveu: zastanawiałam się nad różem dla suki, ale nie wiem czy mnie nie zagryzie za dziewczyńskie kolory:evil_lol: bo ona raczej klimatami w skóry i pejcze pasuje.

Czy szelki nie przechodzą za bardzo pod pachami?
Amiplay ma ładne taśmy, przeraża mnie tylko wielkość metki;)

Posted

drzalka napisał(a):
Dzięki wielkie za fotki :lol:

No więc biore ale cos male to koleczko na smycz przy szerokiej obrozy...tylko niewiem jeszcze jaki kolor ( Mam Manmat zielony i Rogz fioletowy).... róż czy czarny ?? Chyba czarny...

Tiaa, kółeczko mogło by być większe :roll: To jest minus. Bywa że mam trudności z zaczepieniem smyczy.
No ale to jest Ska, pewnie w większych będzie większe kółko ;)

Kolor to już od Ciebie zalezy ;) Ja czarnego bym nie brała :eviltong:

Diabeł, u Uszatego tak bardzo nie widać jak u Lolka :eviltong::eviltong::evil_lol:

Posted

Gisic87, świetnie się ten jasny różyk komponuje z biszkoptowym piesem, no cudo :loveu:

A ja już tak daaaaawno nic nowego psu nie zakupiłam. Myślę nad czymś z RD... (choruję na komplet hibiscus red....)
A Amiplay gdzie np do zakupienia jest przez net?

Posted

Bzikowa napisał(a):
Gisic87, świetnie się ten jasny różyk komponuje z biszkoptowym piesem, no cudo :loveu:

Zgadzam się. Przed zakupem naszego różowego kompletu widziałam go właśnie na jasnej suce goldena. Musiałam kupić :loveu:

Posted

Uwielbiam RedDingo :p Dziewczyny, Waszym suczkom jest ślicznie w różu - zarówno labradorce jak i goldence :loveu: Ja z RD do tej pory kupiłam 2 pary szelek (BONARAMA ORANGE i CHAIN), oraz smycz 1.2 m. PAWPRINTS PURPLE. Bardzo wytrzymałe i dobre jakosciowo, no i piękne :p

Posted

Ślicznie w różu :loveu:
Ja też uwielbiam RD, mam szelki i 3 obroże tej firmy i jestem zadowolona. Na sztywność ok, szerokość też dobra. Nic dodać nic ująć. :lol:

Posted

Magda25 napisał(a):
Talia., to róż? Extra odcień :)

Ja ci dam róż:mad: Żartuje różową tez mamy obrożę, ale to sa fioletowe szele:lol:

Posted

Talia. napisał(a):
Ja ci dam róż:mad: Żartuje różową tez mamy obrożę, ale to sa fioletowe szele:lol:

:eviltong::eviltong::eviltong: No jak babcie laczkiem na 1 zdjęciu wyglądają jak różowe.

Posted

Tina ma na sobie Rogz'a odblaskowego, prawda?? Też się do tych szeleczek przymierzałam,ale coś mi rozmiarówka nie grała. L-ka za mała, a XL w fioleciku nie było :shake:

Posted

Talia. psiaca super wygląda w fiolecie :)

Diora
to są największe szelki z rogza czyli XL, i na moją też były ciut za małe dlatego je sprzedałam. Przynajmniej teraz wiem że nie kupię już szelek rogza.

Posted

Shel napisał(a):
A ja nie wiem w końcu którą obrożę wziąć :shake:

Hibiscus red czy lots of bones?
Chyba lepszy będzie lob....

lots of bones :cool3::cool3: sama miałam kupować, ale nie wyszło ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...