Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

maa821 napisał(a):
Przepraszam, ze nie jestem w temacie, ale jaka nagroda?Za co?:p

Za konkurs fotograficzny, organizowany przez sklep internetowy;)

Posted

Angie chociaż za rogzem nie przepadam to muszę przyznać że śliczny komplecik. Podoba mi się viva. A psiak przecudny :loveu:

Shel koszulka rewelacja, gratuluje wygranej :multi:

Posted

drzalka napisał(a):
Witam

Ktoś tu wstawiał zdięcie Ezydog Obrozy na psie.. czy moge prosic zdięcie całęj obrozy na psie ( tylko tak zeby futro nie zaslaniało :razz::evil_lol: )
i samej obrozy ?

Jutro spróbuje jeszcze raz pstryknąć na psie.

Ale świetna koszulka :cool3::cool3:

Posted

Tinka:) napisał(a):
one wszystkie mają zła regulację :) moja obydwie Mki z taśmą mają też 33cm

To w takim razie jaka jest S? Moja Nera ma 28cm i zapewne bede musiala kupic M szelki :roll:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
MA ktoś obrożę odblaskową rogza rozmiar M? Taką: Obroża M z odblaskowymi nićmi (HB11) - DrPets.pl - zoologiczny sklep internetowy)
Rozmiar jest podany do 40cm.. dzisiaj dostałem taką, ale ona ma max 33cm... :roll: Możecie zmierzyć swoje? Czy ja ostałem wybrakowany egzemplarz?:hmmmm:

No nie mów mi, że jest na nią za mała ta obroża, bo chyba stwierdzę, że ona naprawdę monstrualna jest :mdleje:

A widzisz, zamiast ślepo wierzyć w producenta trzeba było tu napisać - ony by Ci powiedzieli :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
No nie mów mi, że jest na nią za mała ta obroża, bo chyba stwierdzę, że ona naprawdę monstrualna jest :mdleje:

A widzisz, zamiast ślepo wierzyć w producenta trzeba było tu napisać - ony by Ci powiedzieli :diabloti:

nie jest za mała:evil_lol: Samba ma normalne wymiary;)

No nie sądziłem że taki znany producent kłamie (tak wiem, wszyscy kłamią:evil_lol:)

Posted

:evil_lol::evil_lol: Jaki przylizany lolek :turn-l:

Drzałka, tyle udało mi się odgarnąć :evil_lol:
Kręcił się i nie chciał współpracować :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...