puzzle Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dobrze masz cudowny sklep, wszyscy tam zapene cos zamowia. Zycze Ci powodzenia i jak najwiekszej sprzedazy, tylko nastepnym razem nie reklamuj sie na forach bo nie wolno i nie podawaj sie za kupujacego, zachwyconego tym sklepem. Na dgm jest zalogowanych kilka sklepow, informuja nas o swoich nowosciach i promocjach przez PM, ale nie wciskaja sie na sile ze swoim sklepem, podajac sie za zachwyconych kupujacych. Wybacz, ale jest to troche malo profesjonalne. Mialam kilka obrozek typu takiego jak sprzedajesz, mialam i wiecej miec nie bede, bo jest to krotko mowiac badziewie, lubie porzadne rzeczy, dlatego za obrozki z tasmy daje kilkadzisiat zlotych, a nie kilka, a za obroze ze skory na malego psa, szyta na wymiar dam okolo 100zl. Nie kazdego na to stac i nie kazdy jest tym zainteresowany, ale mowiac krotko takie osoby Twoimi produktami tez zainteresowane nie beda bo sprzedajesz rzeczy ladne i drogie, ale malo praktyczne i mimo wszystko malo wytrzymale. I nie swiec nam tutaj jaka skora jest cudowna, bo kazdy kto ma psa prawdopodobnie opinie o skorzanej obrozy ma i musi to byc prawdziwa, dobrze zeszyta i zakonserwowana obroza, zeby dzialala jak nalezy. Dlatego powstalo Twoje zdziwienie, ze wszyscy sie tutaj zachwycaja tasma, pierwsza rzecz to jest ona praktyczniejsza, szybciej sie ja czysci i wolniej niszczy. Mysle, ze zdecydowana wiekszosc osob na tym forum, jezeli bedzie zamawiac skore, to porzadna i raczej kiepskm pomyslem bylo szukanie tutaj klientow. Swoja droga piszac kolejne posty zniechecasz potencjalnych kupcow podejsciem do klienta i swoim pierwszym klamstwem;), iwce moze nalezloby wkoncu zrezygnowac;), no chyba, ze pragniesz dalej zdobywac tutaj klientele;).
vacancy Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 puzzle napisał(a): no chyba, ze pragniesz dalej zdobywac tutaj klientele;). ty chyba naprawdę się denerwujesz a nie potrzebnie to takie mało profesjonalne i musisz niestety odkryć odwieczne prawo do myślenia w inny a niżeli twój tok myślenia. na tym polega demokracja
ariss Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 vacancy,czy to jakiś nowy nick bo ja już się pogubiłam:roll: jeśli dalej chodzi o sklep Petstyle to nic bym tam nie kupiła:shake:nie ma nic co przyciąga wzrok,czyki jak dla mnie nie ma nic ładnego:shake: ale to tylko moje zdanie,każdy ma prawo do własnego;)
joanika Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ja również nic bym nie kupiła w tym sklepie. Jakby mnie naszła ochota na "ekskluzywną" "skórzaną" obróżkę z kryształami kupiłabym z zooleszcz za mniejszą cenę. jak na razie będę się ekscytować obrożami, smyczami i szelkami z taśmy dobrych sprawdzonych firm. W ogóle to mnie zastanawia jakiej produkcji są smycze i obroże w tym sklepie, bo o firmie petdesing nie słyszałam.
gops Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 moze taka skora bylaby dobra dla yorka...ale watpie zeby ktos z tad zdecydowal sie np kupic ta obroze dla jakiegos wiekszego psa ;)
puzzle Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 vacancy napisał(a):ty chyba naprawdę się denerwujesz a nie potrzebnie to takie mało profesjonalne i musisz niestety odkryć odwieczne prawo do myślenia w inny a niżeli twój tok myślenia. na tym polega demokracja Kochana ja sie nie denerwuje takimi blachostkami, jezeli chcesz mnie zdenerwowac, musisz sie troche bardziej postarac:razz:. Nie zauwazylam zebym narzucala komus swoje zdanie, poprostu odciagam Cie od niepotrzebnego nabijania postow na tym forum, bo nie wolno reklamac sklepow na watkach. Jezeli chcesz sledz watek i zaczepiaj osoby, ktore sa zainteresowane produktami podobnymi do tych, ktore sprzedajesz i pisz do nich wiadomosci prywatne, tak jak robia to inni sprzedawcy zarejestrowani na dgm. W ten sposob przestaniesz uprzykrzac zycie osobom zachwycajacym sie tasma;). Swoja droga ciekawe jak niektorzy po klamstwie dzielnie bronia swoich racji;). Madzik93 super jest ten nowy wzorek:loveu:, tylko, ze juz nawet na tym psie nie widac co na tej tasmie jest, ale kolorek super:loveu:.
Marta_Ares Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 sliczny ten nowy wzor:loveu: :loveu: :loveu: a o tasmach juz sie wypowiadalam, zdecydowanie bardziej wole tasme, praktyczniejsza i wygodniejsza, a takie rzeczy jak tam oferujecie to moze jedynie dla ludzi, ktorzy ze swoimi pieskami wychodza na spacery dookoła bloku, bo watpie zeby te obroze wytrzymaly, przedzieranie sie przez krzaki i kapiele blotno-wodne:evil_lol:
gops Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 przymierzylam mojemu pudelsowi obroze rogza Lke od puzzle :razz: wiecie ze jest na dlugosc jest dobra :diabloti: tylko ta szerokosc :roll:
moth Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Madzik93 napisał(a):Nowa lupina dla duzych psów Plum Blossom Boże! Dlaczego taki ładny wzorek?? :roll:
puzzle Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 moth napisał(a):Boże! Dlaczego taki ładny wzorek?? :roll: Hahahahhaha:diabloti: gops on ma taka krotka szyje? Ja na mojego to teraz minimum 2cm:razz:.
Illusion Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 moth napisał(a):Boże! Dlaczego taki ładny wzorek?? :roll: Jak dobrze, że dla dużych psów - odczuwam ulgę :lol:.
gops Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 puzzle napisał(a):Hahahahhaha:diabloti: gops on ma taka krotka szyje? Ja na mojego to teraz minimum 2cm:razz:. ma dluga szyje jak kazdy pudel ;) ale przyzwyczailam sie do tych 16mm wsumie to ladnie mu w Lce tylko masywna jest bo calkiem zmiejszona :razz: on ma 32 cm w szyi teraz jak jest w pol zarosniety :diabloti: a Lki ponoc od 34cm no ale moze kiedys jeszcze zaryzykuje i mu kupie szersza najwyzej bedzie miala sucz ;) a Twoj czarny przeciez takiej samej wielkosci jak moj pudelson to tez powinna byc na dlugosc dobra Lka ktoras :razz:
puzzle Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Lki zupelnie zmniejszone sa ok, ale za duzo tej tasmy, za ciezko wyglada taka obroza, ale 2cm, a nawet 2,5cm jak nie ma nadmiaru tasmy wygladaja super:loveu:
joanika Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Właśnie widziałam bazarki, szkoda że Lupine za duża na moją Lane.
Karilka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/smycze-smyczyska-smyczunie-do-10-lutego-129795/#post11643877 http://www.dogomania.pl/forum/f99/wiosenny-lupine-do-10-lutego-129793/#post11643190
Migori Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 RCookie napisał(a):Jak dobrze, że dla dużych psów - odczuwam ulgę :lol:. A ja wręcz przeciwnie... :roll::roll::roll::roll::evil_lol: Piękny wzorek, akurat w "naszej" tonacji.
Asti Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Patikujek napisał(a):Który, który??? Pawprints Red;)
drzalka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Witam Ktoś tu wstawiał zdięcie Ezydog Obrozy na psie.. czy moge prosic zdięcie całęj obrozy na psie ( tylko tak zeby futro nie zaslaniało :razz::evil_lol: ) i samej obrozy ?
diabelkowa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 przyszly biedrony!! sa cudne i miekkie !!!!
.Agata. Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 gops napisał(a):slyszalam duzo opini ze sie we frogu zatrzask otwiera no ale coz rogz jest drogi ale dobry... my mamy już Froga jakiś czas i zapięcie jest naprawdę solidne,nigdy się nie odpięło a po dłuższym użytkowaniu wystawały pojedyncze nitki ,które się obcina i dalej jak nowe :cool3:
Recommended Posts