Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Piękna jest :loveu:Troszkę mało widoczna na psie ale jest ok,mam problem z rozregulowaniem ale chwilkę posiedzę i będzie ok :)
Stan jest wprost idealny :cool3:

Posted

Wszystkie akcesoria oprocz kompletu SZPiLKI23 i jednej obrozki gops byly w idealnym stanie, wiec mam nadzieje, ze wszyscy beda zadowoleni. Agata_Roki jezeli Ci sie uda jakas fotke bez lampy w miare widoczna to byloby super;).

Kurcze patrze na te akcesoria i az mnie sciska:roll:, ale musze przyznac, ze Ezydog podbil moje serce:loveu::diabloti:.

Posted

drzalka napisał(a):
puzzle a jakie kupilas/zostawiłas obroze ??

Mam jeszcze kilka na sprzedaz, a nie zostawiam zadnych:diabloti:. Narazie kupilam szelki ezydog'a i czekam, az PM zacznie normalnie funkcjonowa i zamowie smycze, a nad obrozami sie jeszcze musze zastanowic;).

Posted

[quote name='Marta_Ares']my mamy takie muscata:

http://images36.fotosik.pl/49/177e13b7a8a61b15.jpg

no właśnie nigdzie jej nie ma:/ u mnie w mieście znalazłem tylko takie pomarańczowe szelki, ale obroży niet. Kupiłaś ją w necie? Gdzieee?:cool3:

[quote name='SZPiLKA23']Albo CHABA

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.zoo-sklep.pl/galerie/c/chaba-obroza-odblaskowa_2899_k.jpg

a zapięcie ma pewne? Bo właśnie mi sie rozleciała rzadko używana pomarańczowa obroża za 11zł... pękło zapięcie.. więc teraz wolę nie ryzykować;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):
no właśnie nigdzie jej nie ma:/ u mnie w mieście znalazłem tylko takie pomarańczowe szelki, ale obroży niet. Kupiłaś ją w necie? Gdzieee?:cool3:

a zapięcie ma pewne? Bo właśnie mi sie rozleciała rzadko używana pomarańczowa obroża za 11zł... pękło zapięcie.. więc teraz wolę nie ryzykować;)

no wydaje mi sie ze dosyc mocne zapiecie, napewno lepsze od FROGA, ktory zaczal nam sie rozpinac:shake: a kupilam ja za 13,50zl :D, ale u mnie w zoologu, to jest 20mm szerokosci. Kupilam jakis czas temu i jestem bardzo zadowolona z niej, wytrzymala, fajny material taki grubszy miekki,

niestety na necie ich nie widzialam

Posted

LeCoyotte napisał(a):

Ja mam jedna z CHABY i juz 2 lata całkiem niezle sie sprawdza

Posted

Shel napisał(a):
Sorki, że tak nie w temacie :P

Dostał już ktoś nagrodę z telezoo?

w tym miesiacu smallpati i ktos jeszcze z dogo ale nie pamietam kto

Posted

drzalka, ja tez mam zamiar, ale pod kolor to skore;), tasma niech bedzie kolorowa zeby bylo te bestie chociaz troche widac;).

Zrobie zdjecia i wystawie, ale narazie wyszly same brzydkie, wiec moze jutro przy swietle dziennym. Scooby ma tasme 2cm a Hebe 2,5cm i wcale nie sa az takie szerokie:razz:, w sumie dla szelek w sam raz, a obroze moglyby byc ciut szersze, w szelkach nic sie nie wpina, a dzieki tej wkladce z przodu ciezar ciala sie fajnie rozklada, poki co chwlae, ogolny wyglad, sposob wykonania i pomysl w jaki ciezar sie rozklada, jak bedzie z wytrzymaloscia i czy wyjda jakies niewygody to wam napisze za kilka tygodni;), poki co super:razz:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...