NightQueen Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 puzzle napisał(a): Czekam na reszte wkoncu juz troche tego rozeslalam:razz:. ja jeszcze czekam :evil_lol: Nera- napisał(a):Proszkiem czy mydłem bo zalezy mi dosc na czasie na upraniu ;) ja piorę w pralce rogz na 60 stopni, normalnie z proszkiem i płynem i nic się nie dzieje
Migori Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Obawiałabym sie prać w proszku. Źle wypłukany może podrażnić skórę psa. Lepiej wyprać w delikatnym płynie do prania lub w mydle.
NightQueen Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Magda25 napisał(a):Obawiałabym sie prać w proszku. Źle wypłukany może podrażnić skórę psa. Lepiej wyprać w delikatnym płynie do prania lub w mydle. ja piorę nie tylko obroże, ale i ubranka w pralce, gdzie powierzchni przy ciele jest więcej i nic się nie dzieje, młoda nie ma żadnego uczulenia ani nic takiego. A piorę w zwykłym vizir i lenor :evil_lol:
psiulka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Do mnie też doszły obróżki od puzzle. Faktycznie - stan super! :loveu: Już je wyprałam (w proszku z mydłem w płynie - jak zawsze) i są prawie jak nowe. :loveu: Zaraz im zrobię zdjęcia. :cool3:
gops Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a ja sprzedam rogza L wzor pink hearts ;) jaby co :diabloti:
Bartiśkowa_ Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Faktycznie zadbane te obróżki Pokaż jeszcze na Czikulce :loveu: Nerze w czerwonym bardzo ładnie ;)
psiulka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pink Heart z Pełnej-Miski, Purple Paw i Paws on Blue Zebra od puzzle.
Marta_Ares Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ten fiolet jest sliczny:loveu: :loveu: :loveu:
puzzle Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ciesze sie, ze jestescie zadowoleni:loveu:, najgorsze, ze patrze na te zdjecia z bolem:roll:, no ale postanowienie i odwyk, tego sie trzymam:diabloti:. Wrazie co niewiele, ale jeszcze cos zostalo:cool3:.
WŁADCZYNI Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ja przy suce która miewa problemy z alergią do prania smyczy/szelek/ubranek i tak dalej używam jej szamponu, sprawdzonego który wiem że jej nie uczula. Co wejde na ten wątek przypomina mi się że miałam uprać jej szelki:roll:
Coffee&Nera Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 puzzle napisał(a):Ciesze sie, ze jestescie zadowoleni:loveu:, najgorsze, ze patrze na te zdjecia z bolem:roll:, no ale postanowienie i odwyk, tego sie trzymam:diabloti:. Wrazie co niewiele, ale jeszcze cos zostalo:cool3:. Z bólem? Odwyk bedzie dobry potem kupisz jeszcze lepsze pomysl sobie o tym :cool3:
puzzle Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nera- ja juz nic nie kupie! Odwyk nie ma polegac na kupowaniu nastepnych innych tylko na zakonczeniu kupowania. Moje psy beda mialy po jednej obrozce, po jednych szelkach i po jednej smyczy, plus jedna wyciagana na dwojke:roll:, wiosna poysle o kompletach skorzanych i to na tyle:roll:... Dam rade prawda?:razz:
Rinuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 puzzle napisał(a):Nera- ja juz nic nie kupie! Odwyk nie ma polegac na kupowaniu nastepnych innych tylko na zakonczeniu kupowania. Moje psy beda mialy po jednej obrozce, po jednych szelkach i po jednej smyczy, plus jedna wyciagana na dwojke:roll:, wiosna poysle o kompletach skorzanych i to na tyle:roll:... Dam rade prawda?:razz: Ja jestem na odwyku od miesiąca i jeszcze daję radę :evil_lol: ale swoich obróżek nie oddam i nie sprzedam,za bardzo się z Brutuskiem do nich przywiązalismy :evil_lol: Ale Tobie życzę powodzenia:eviltong:
Rinuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Bruti w Muscatach,szału z widocznością nie ma :cool1:
Coffee&Nera Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 puzzle napisał(a):Nera- ja juz nic nie kupie! Odwyk nie ma polegac na kupowaniu nastepnych innych tylko na zakonczeniu kupowania. Moje psy beda mialy po jednej obrozce, po jednych szelkach i po jednej smyczy, plus jedna wyciagana na dwojke:roll:, wiosna poysle o kompletach skorzanych i to na tyle:roll:... Dam rade prawda?:razz: Czy ja w ciebie kochana wątpie :evil_lol: Ja rowniez mam dosc- starczy nam te 3 obrozki ktore mam ;)
rockstrawberry Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Miałam się odezwać :eviltong:. Zrezygnowałam ze smyczy Ski. Uznałam, że bede się bała na niej prowadzać psa więc nie miałoby to sensu :shake:. Zresztą i tak najdłuższe to 1,8m/1,6m a to troche za mało jak dla nas :roll:. Nie popadłam na razie w desperacje więc się nadal wstrzymuje :lol:.
Coffee&Nera Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 puzzle napisał(a):ja nigdy nie mialam 3 obrozek:evil_lol: i trezba to wkoncu zmienic!:diabloti: Mozecie posprawdzac czy dziala wam strona pelnej miski? No kurcze nie dosyc, ze paczki ani widu ani slychu to jeszcze stronka sie nie otwiera:roll:. No my 3 obrożki mamy i przy trzech zostaniemy :evil_lol: Pełna miska mi rowniez niedziala :roll: Czyzby jakies problemy na lini?
puzzle Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ja nigdy nie mialam 3 obrozek:evil_lol: i trezba to wkoncu zmienic!:diabloti: Mozecie posprawdzac czy dziala wam strona pelnej miski? No kurcze nie dosyc, ze paczki ani widu ani slychu to jeszcze stronka sie nie otwiera:roll:.
Nukapei Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ja właśnie sprzedałam znajomemu ostatnią obróżkę (teraz suni zostały 2 pary szelek, 2 smycze i 2 obroże) i czuję się tak... pusto :evil_lol: że człowiek może się tak przyzwyczaić do kawałka materiału... :oops:
Talia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nukapei napisał(a):ja właśnie sprzedałam znajomemu ostatnią obróżkę (teraz suni zostały 2 pary szelek, 2 smycze i 2 obroże) i czuję się tak... pusto :evil_lol: że człowiek może się tak przyzwyczaić do kawałka materiału... :oops: Eee....jaki materiał? Materiał, plastik + metal:cool3::lol:
Nukapei Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Talia. napisał(a):Eee....jaki materiał? Materiał, plastik + metal:cool3::lol: niech ci będzie :evil_lol: stęskniłam się za moimi rogzami :-(
NightQueen Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/207083/00000002.JPG czemu one tak dziwnie na szyi wiszą? wszystkie muscaty takie są?
Unbelievable Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 smallpati napisał(a):http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/207083/00000002.JPG czemu one tak dziwnie na szyi wiszą? wszystkie muscaty takie są? za luźne są i tyle:razz:
Recommended Posts