Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puzzle napisał(a):

Czekam na reszte wkoncu juz troche tego rozeslalam:razz:.

ja jeszcze czekam :evil_lol:

Nera- napisał(a):
Proszkiem czy mydłem bo zalezy mi dosc na czasie na upraniu ;)

ja piorę w pralce rogz na 60 stopni, normalnie z proszkiem i płynem i nic się nie dzieje

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Magda25 napisał(a):
Obawiałabym sie prać w proszku. Źle wypłukany może podrażnić skórę psa. Lepiej wyprać w delikatnym płynie do prania lub w mydle.

ja piorę nie tylko obroże, ale i ubranka w pralce, gdzie powierzchni przy ciele jest więcej i nic się nie dzieje, młoda nie ma żadnego uczulenia ani nic takiego. A piorę w zwykłym vizir i lenor :evil_lol:

Posted

Do mnie też doszły obróżki od puzzle. Faktycznie - stan super! :loveu: Już je wyprałam (w proszku z mydłem w płynie - jak zawsze) i są prawie jak nowe. :loveu: Zaraz im zrobię zdjęcia. :cool3:

Posted

Ciesze sie, ze jestescie zadowoleni:loveu:, najgorsze, ze patrze na te zdjecia z bolem:roll:, no ale postanowienie i odwyk, tego sie trzymam:diabloti:.

Wrazie co niewiele, ale jeszcze cos zostalo:cool3:.

Posted

Ja przy suce która miewa problemy z alergią do prania smyczy/szelek/ubranek i tak dalej używam jej szamponu, sprawdzonego który wiem że jej nie uczula.
Co wejde na ten wątek przypomina mi się że miałam uprać jej szelki:roll:

Posted

puzzle napisał(a):
Ciesze sie, ze jestescie zadowoleni:loveu:, najgorsze, ze patrze na te zdjecia z bolem:roll:, no ale postanowienie i odwyk, tego sie trzymam:diabloti:.

Wrazie co niewiele, ale jeszcze cos zostalo:cool3:.

Z bólem? Odwyk bedzie dobry potem kupisz jeszcze lepsze pomysl sobie o tym :cool3:

Posted

Nera- ja juz nic nie kupie! Odwyk nie ma polegac na kupowaniu nastepnych innych tylko na zakonczeniu kupowania. Moje psy beda mialy po jednej obrozce, po jednych szelkach i po jednej smyczy, plus jedna wyciagana na dwojke:roll:, wiosna poysle o kompletach skorzanych i to na tyle:roll:... Dam rade prawda?:razz:

Posted

puzzle napisał(a):
Nera- ja juz nic nie kupie! Odwyk nie ma polegac na kupowaniu nastepnych innych tylko na zakonczeniu kupowania. Moje psy beda mialy po jednej obrozce, po jednych szelkach i po jednej smyczy, plus jedna wyciagana na dwojke:roll:, wiosna poysle o kompletach skorzanych i to na tyle:roll:... Dam rade prawda?:razz:

Ja jestem na odwyku od miesiąca i jeszcze daję radę :evil_lol: ale swoich obróżek nie oddam i nie sprzedam,za bardzo się z Brutuskiem do nich przywiązalismy :evil_lol:
Ale Tobie życzę powodzenia:eviltong:

Posted

puzzle napisał(a):

Czy ja w ciebie kochana wątpie :evil_lol: Ja rowniez mam dosc- starczy nam te 3 obrozki ktore mam ;)

Posted

Miałam się odezwać :eviltong:.
Zrezygnowałam ze smyczy Ski. Uznałam, że bede się bała na niej prowadzać psa więc nie miałoby to sensu :shake:. Zresztą i tak najdłuższe to 1,8m/1,6m a to troche za mało jak dla nas :roll:. Nie popadłam na razie w desperacje więc się nadal wstrzymuje :lol:.

Posted

puzzle napisał(a):
ja nigdy nie mialam 3 obrozek:evil_lol: i trezba to wkoncu zmienic!:diabloti:

Mozecie posprawdzac czy dziala wam strona pelnej miski? No kurcze nie dosyc, ze paczki ani widu ani slychu to jeszcze stronka sie nie otwiera:roll:.

No my 3 obrożki mamy i przy trzech zostaniemy :evil_lol:

Pełna miska mi rowniez niedziala :roll: Czyzby jakies problemy na lini?

Posted

ja nigdy nie mialam 3 obrozek:evil_lol: i trezba to wkoncu zmienic!:diabloti:

Mozecie posprawdzac czy dziala wam strona pelnej miski? No kurcze nie dosyc, ze paczki ani widu ani slychu to jeszcze stronka sie nie otwiera:roll:.

Posted

ja właśnie sprzedałam znajomemu ostatnią obróżkę (teraz suni zostały 2 pary szelek, 2 smycze i 2 obroże) i czuję się tak... pusto :evil_lol: że człowiek może się tak przyzwyczaić do kawałka materiału... :oops:

Posted

Nukapei napisał(a):
ja właśnie sprzedałam znajomemu ostatnią obróżkę (teraz suni zostały 2 pary szelek, 2 smycze i 2 obroże) i czuję się tak... pusto :evil_lol: że człowiek może się tak przyzwyczaić do kawałka materiału... :oops:

Eee....jaki materiał? Materiał, plastik + metal:cool3::lol:

Posted

Talia. napisał(a):
Eee....jaki materiał? Materiał, plastik + metal:cool3::lol:

niech ci będzie :evil_lol:

stęskniłam się za moimi rogzami :-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...