Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co do orozy właśnie się z gops dogaduje dzięki za szybka odpowiedź

A co do skórzanych rzeczy yo - ładne, trzeba przyznać że efektowne, ale ja strasznie skórzanych rzeczy nie lubię :shake:

A co do nowych nabytków, to czekam z manixsą na wysyłkę taksowej obróżki w płatki śniegu. będzie ją nosić albo mój Baksik albo Lufka manixsy, zobaczymy na kim będzie lepiej leżała :)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gops napisał(a):
jak ktos ma na zbyciu jakie tanie obroze ,rozne wielkkosci , to kupie;)
potrzebujemy do schronu ;)

Ja chyba bym miała. Skontaktuje sie z Tobą na PW wieczorem.

Posted

Nera- napisał(a):
Czy wiecie jak prać rogza? Czy ręcznie czy w pralce a jak w pralce to ile stopni ;)?

ja piore recznie, to 5 min i wyprane ;) godzinka na kaloryferze i suche ;)

Posted

Nera- napisał(a):
Proszkiem czy mydłem bo zalezy mi dosc na czasie na upraniu ;)

pierwszym razem pralam mydlem ,balam sie ze na proszek moze byc pies uczulony czy cos , teraz co jakis czas jak piore to proszkiem normalnie ;)

Posted

puzzle napisał(a):
jak recznie to mydlem;)

kurcze mam nadzieje, ze z pm dojdzie do mnie szybciej niz 2 tyg:roll:

Własnie doszly do mnie obroże od ciebie- cudowne tylko je poprostu przepierzemy ;)

Posted

Ja też dostałam :cool3: Dziekuje bardzo jest super:loveu: tylko ,że łańcuszek za długi więc musze jakoś go skrócić wiecie może jak??

Posted

Ley napisał(a):
Ja też dostałam :cool3: Dziekuje bardzo jest super:loveu: tylko ,że łańcuszek za długi więc musze jakoś go skrócić wiecie może jak??

raczej nieda sie skrocic samego lancuszka,chyba ze jakos obroze...ale niemam pojecia :roll:

Posted

Lancuszek skraca sie bardzo prosto, trzeba rozszeryc cegami oczko i nastepne o taka odleglosc jaka chcesz skrocic, wyjac ten kawalek i zcisnac pierwsze otwarte oczko;).

Obrozki, ktore sprzedaje sa w dobrym stanie, ale wspominalam, ze przed wysylka nie bede ich prala, dlatego wskazane jest to zrobic, chociazby dlatego, ze lezaly z akcesoriami moich psow, a psiakowi moze nie odpowiadac na szyi zapach innego psa;).

Posted

puzzle napisał(a):
gops jezeli w M sie nie miescie to L powinno byc dobre, pamietaj, ze przednia obrecz powinna wypadac tak:

dlatego do obwodu szyi powinnas dodac jeszcze 7-10cm;)

martitaa to zalezy jakie sa Twoje laby, jezeli sa grzeczne, usluchany, nie ciagna i ladnie chodza na dwojniku, to powinno wam byc wygodniej. Jezeli kreca sie, szarpia, albo ciagna to bedzie wam niewygodnie;).

Zamowilam szeleczki:diabloti:

hmmm,raczej dwie grzecznie chodzace sie znajda:Da jedna diablica musi osobno:loveu:bo pewno by z nich wylazla predko:loveu:

Posted

To mysle, ze warto sprobowac, bo jezeli szelki sa wygodne to psy czuja sie w nich lepiej, a jezeli Twoje psy tak jak napisalam wyzej nie ciagna itp, to powinno byc wygodniej obu stronom;).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...