Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

puzzle napisał(a):
gops, czarny w czarnym wyglada bardzo elegancko i zdecydowanie tak moj kawaler podoba mi sie najbardziej, jednak poszlam w praktyke nie w elegancje bo w czerwonych akcesoriach po zmierzchu "troche" go widac, w czarnych wcale:shake:....

wg mnie ladniej w czarnym:loveu:

w obydwu mu ladnie ;)
mi sie podoba bardziej w czerwonym bo czarnego nie widac :eviltong:
najlepiej miec siwego psa (jak ja i ty) wszystkie kolory pasuja :diabloti:

Posted

puzzle napisał(a):
eeeee siwy, do siwego pasuje czarny, niebieski, fioletowi i czerwony, rozowy za jasny, pomaranczowy tez nie bardzo pasuje, ew. brazowy, ale tez zadna rewelacja. Na bialym wszystko ladnie wyglada:loveu:.

co ty mowisz, pomarancz jak najbardziej ladnie na siwym :eviltong:
a na bialym nie podoba mi sie tylko brazowy :evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
w obydwu mu ladnie ;)
mi sie podoba bardziej w czerwonym bo czarnego nie widac :eviltong:
najlepiej miec siwego psa (jak ja i ty) wszystkie kolory pasuja :diabloti:

eeeee siwy, do siwego pasuje czarny, niebieski, fioletowi i czerwony, rozowy za jasny, pomaranczowy tez nie bardzo pasuje, ew. brazowy, ale tez zadna rewelacja. Na bialym wszystko ladnie wyglada:loveu:.

Posted

Mi ię właśnie bardziej podoba rozmiarówka RD i lupine, bo jakoś 1,6 cm to jednak za mało, a z 2 cm, po zobaczeniu kotka, psica ma wyleciała...:cool3:

Posted

agnethka napisał(a):
Szpilka - jakiej szerokości jest ta czarna obroża (nr 5)? bo długość mi pasi :razz:
i czy wytrzyma staffika? :roll:

2,5 cm ale nie ma szans na to żeby otrzymała staffika bo to biedronkowa obroza:shake:

Posted

O matko Chefrenku L?:crazyeye: :crazyeye: Woow

hibiscus boski, wogóle RD lubię -świetne wykonanie, nic się z nimi nie dzieje, taśma naszyta równo (w przeciwieństwie do rogza - wrr obejrzałam go dokładniej) i dokładnie. Ogólnie miodzio. Muszę jeszcze stestować ich ID bo nie używałam jeszcze. No i na nowe wzorki czekam.
Nie wiem czemu rd niewymiarowe - jak dla mnie bajka, regulacja ogromna, szeroka taśma (najszersza z Mkowych wzorków z producentów chyba).

Posted

Nie wiem czemu rd niewymiarowe - jak dla mnie bajka, regulacja ogromna, szeroka taśma (najszersza z Mkowych wzorków z producentów chyba

U mnie eMka za długa, a eSka za wąska,nie lubię cienkich obroży

Posted

Zamawial ktos cos ostatnio na pelnej misce? Zawsze jak u nich zamawialam to szybko zmienialy sie statusy,a przesylki potrafily dochodzic w ciagu 24godzin. Wczoraj po 14 zlozylam zamowienie i caly czas jak byk widnieje status "niezrealizowane":roll:.

Posted

puzzle napisał(a):
Zamawial ktos cos ostatnio na pelnej misce? Zawsze jak u nich zamawialam to szybko zmienialy sie statusy,a przesylki potrafily dochodzic w ciagu 24godzin. Wczoraj po 14 zlozylam zamowienie i caly czas jak byk widnieje status "niezrealizowane":roll:.

ja zamawiałam przed świętami:razz::diabloti:jak tylko zamówiłam to status odrazu się zmienił i przesyłka szybciutko się pojawiła-może zamów jeszcze raz:diabloti:

Posted

Dzięki Szpila, a karabińczyki jak są duże? Możesz je zmierzyć? :oops::eviltong: Byłabym Ci wdzięczna ;)
Te spoiny (?)to są klejone czy szyte?
Ile za nią chcesz?

[SIZE="1"]Muszę się zastanowić...W sb. pojade zobaczyć inne smycze i chciałabym mieć porównanie;)

Posted

puzzle napisał(a):

Niewiem co sie z pełną miska- ostatnio moje kumpele zamawialy obroże- czekały bite ponad 14 dni :roll:

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Muszę jeszcze stestować ich ID bo nie używałam jeszcze. No i na nowe wzorki czekam.

Podobno odpada ten plastik.:roll:

puzzle napisał(a):

Może przelałaś kasę komuś innemu. :cool3::diabloti:

Posted

Hejka dostałam od znajomej ostatnio obróżkę (właściwie obrożę) zaciskową, parcianą. Miałam jej używać w schronisku ale ona jest za duża na większość psów. Ma ona długość: ok. 65 cm. Chciałam tylko zauważyć że dyby ktoś chciał ją odkupić za symboliczną kwotę to nie ma problemu(ja bym wtedy gdzieś mniejszą kupiła ) dla moich schroniskowców jak coś na pw piszcie
obroża nie była ani razu używana to jej zdjęcia:

http://images39.fotosik.pl/47/0975ef52d2d1b55bmed.jpg

http://images50.fotosik.pl/47/913f1c90867a0236med.jpg

mogę pójść także na wymianę na jakiś mniejszy zacisk :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...