gops Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kasia&Rika napisał(a):moja L jedna ma na maks zaciśniętym 32, a druga 30... o kurcze a ja myslalam ze to z 40 na zacisnieciu bedzie mialo :crazyeye:
puzzle Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 gops jezeli w M sie nie miescie to L powinno byc dobre, pamietaj, ze przednia obrecz powinna wypadac tak: dlatego do obwodu szyi powinnas dodac jeszcze 7-10cm;) martitaa to zalezy jakie sa Twoje laby, jezeli sa grzeczne, usluchany, nie ciagna i ladnie chodza na dwojniku, to powinno wam byc wygodniej. Jezeli kreca sie, szarpia, albo ciagna to bedzie wam niewygodnie;). Zamowilam szeleczki:diabloti:
gops Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 to na 100% beda dobre ;) wlasnie nie wiedzialam jak tu ja zmierzyc :oops: w Mki odblaskowe nie miesci sie ani w szyi ani w klacie ;) sliczny jest ten fiolet :loveu:
gops Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 puzzle napisał(a):sliczny jest:loveu:, najbardziej podoba mi sie moja suka w fiolecie, dlatego idzie wlasnie do mnie kolejny fiolet:evil_lol: wzielas ezy? czy co?
puzzle Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 gops napisał(a):to na 100% beda dobre ;) wlasnie nie wiedzialam jak tu ja zmierzyc :oops: w Mki odblaskowe nie miesci sie ani w szyi ani w klacie ;) sliczny jest ten fiolet :loveu: sliczny jest:loveu:, najbardziej podoba mi sie moja suka w fiolecie, dlatego idzie wlasnie do mnie kolejny fiolet:evil_lol:
Talia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 puzzle napisał(a):sliczny jest:loveu:, najbardziej podoba mi sie moja suka w fiolecie, dlatego idzie wlasnie do mnie kolejny fiolet:evil_lol: Ezy dogi? Mi też się moja podoba w fiolecie:loveu:
Talia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 gops napisał(a):a czarnemu jaki kolor? :razz: Czerwony, niebieski, pomarańcz. :cool3:
puzzle Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Talia. napisał(a):Ezy dogi? Mi też się moja podoba w fiolecie:loveu: Tak;)[SIZE="1"]<10z>
gops Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Talia. napisał(a):Czerwony, niebieski, pomarańcz. :cool3: :evil_lol: to bylo pytanie do puzzle :evil_lol: zapominam cytowac :roll:
Talia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 puzzle napisał(a):czarnemu, chcialam czarne, ale wzielam jednak czerwone;) I dobrze, bo ślicznie mu w tym kolorze:loveu:
puzzle Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 czarnemu, chcialam czarne, ale wzielam jednak czerwone;)
gops Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 puzzle napisał(a):czarnemu, chcialam czarne, ale wzielam jednak czerwone;) to dobrze,czarnych by nie bylo widac na nim :razz:
gops Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 puzzle napisał(a):i o to chodzilo;), ale kupie mu kiedys czarna skore:razz: chodzilo o to zeby wgladalo jakby na sobie nic nie mial? :PROXY5:
puzzle Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 gops napisał(a):to dobrze,czarnych by nie bylo widac na nim :razz: i o to chodzilo;), ale kupie mu kiedys czarna skore:razz:
NightQueen Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Mam dla was coś dużego :evil_lol: eLeczka :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f99/obroze-smycz-rogz-dla-psa-kota-bazarek-do-15-01-a-128599/#post11550163
Nukapei Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 niech mnie ktoś nawróci, z obróż przerzuciłam się na smakołyki dla psa i szafki mi się uginają od ciasteczek, paróweczek i kosteczek :evil_lol::evil_lol: tak w ogóle doszła mi rogzowa obróżka :multi:
Nukapei Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Marta_Ares napisał(a):jaka?? czekamy na fotki:cool3: fioletowa rogzówka :evil_lol:
Marta_Ares Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Nukapei napisał(a):niech mnie ktoś nawróci, z obróż przerzuciłam się na smakołyki dla psa i szafki mi się uginają od ciasteczek, paróweczek i kosteczek :evil_lol::evil_lol: tak w ogóle doszła mi rogzowa obróżka :multi: jaka?? czekamy na fotki:cool3:
puzzle Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 gops, czarny w czarnym wyglada bardzo elegancko i zdecydowanie tak moj kawaler podoba mi sie najbardziej, jednak poszlam w praktyke nie w elegancje bo w czerwonych akcesoriach po zmierzchu "troche" go widac, w czarnych wcale:shake:.... tak wyglada w czarnym (Twoim:evil_lol:) a tak w czerwonym... wg mnie ladniej w czarnym:loveu: Tak nawiasem rozpadl mi sie dzisiaj ID rogz'a:placz:, a tak mi sie podobal:roll:, rozkleil sie prawdopodobnie od sniegu...
taxelina Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Rzeczywiscie ladniej w czarnym tylko mniej widoczne..
WŁADCZYNI Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 hibiscusa też polecam - mój ulubiony wzorek:loveu: ta fotka nie oddaje koloru, ale są boskie. i zbliżenie
puzzle Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ooo widze, ze nie tylko ja mialam takie ciekawe postanowienie noworoczne:razz: Teraz bede chyba juz tylko uzywala ID QT, sa drogie, ale tylko z niech tak naprawde bylam zadowolona:roll:, RD zgubilam, ale wczesniej sie nieciekawie porysowalo, Rogz sie rozkleil, a QT bylo caly czas jak nowe, no i dzieki gumka nie brzeczaly tak jak reszta metalowych ID.... WŁADCZYNI super:loveu:
Recommended Posts