Migori Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Shel Niestety psa bardzo kiepsko widać na tym zdjęciu. Jednak wybrałabym albo fioletowy albo czerwony.
Shel Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Melka'] @Shel: ja na pewno nie kupiłabym żółtej ani fioletowej (czy też różowej). Ale to tylko moje zdanie :) Mnie na początku kusił fiolet, ale chyba wezmę zieleń... Ale dalej mi się fiolet podoba :diabloti: Doradzi ktoś jeszcze ? :oops:
NightQueen Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Shel napisał(a):Mnie na początku kusił fiolet, ale chyba wezmę zieleń... Ale dalej mi się fiolet podoba :diabloti: Doradzi ktoś jeszcze ? :oops: fiolet i tylko fiolet ! :loveu:
Bewarka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Vini. Zdecydowanie Viva rogz, S-ka z odblaskową nitką mi się nie podoba ;)
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 smallpati napisał(a):fiolet i tylko fiolet ! :loveu: ja również obstaję za fioletem, urzekający kolor i urzekająca obróżka :loveu:
Marta_Ares Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 zdecydowanie fiolecik albo czerwony:loveu: Nukapei macie gdzies galerie??? pochwal sie swoimi zbiorami:eviltong:
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Marta_Ares napisał(a): Nukapei macie gdzies galerie??? pochwal sie swoimi zbiorami:eviltong: naprawią mi aparat to zrobię zdjęcia :eviltong: mogę uchylić rąbka tajemincy, 5 rogzowych, 2 reddingo, 2 manmaty, jedna dingo. uzbierało się :evil_lol:
MakeBelieve Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 O, thx za odpowiedź Ci :) Wezmę właśnie jednak Vivę, bo odblask jest sztywny. Chyba, że nie bedzie u mnie w stacjonarnym to może wezmę odblask....
NightQueen Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Vini. napisał(a):O, thx za odpowiedź Ci :) Wezmę właśnie jednak Vivę, bo odblask jest sztywny. Chyba, że nie bedzie u mnie w stacjonarnym to może wezmę odblask.... viva jest fajna, a jaki odblask chciałaś?
Marta_Ares Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Nukapei napisał(a):naprawią mi aparat to zrobię zdjęcia :eviltong: mogę uchylić rąbka tajemincy, 5 rogzowych, 2 reddingo, 2 manmaty, jedna dingo. uzbierało się :evil_lol: no to faktycznie troche tego macie:evil_lol: ale na tym watku to normalne:lol: A ze zwyklych obrozy nie wyciaga glowy? bo moja Mayka wiekszosc w polzaciskach chodzi, bo z normalnych bez problemu glowe wysuwała :roll:
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Marta_Ares napisał(a):no to faktycznie troche tego macie:evil_lol: ale na tym watku to normalne:lol: A ze zwyklych obrozy nie wyciaga glowy? bo moja Mayka wiekszosc w polzaciskach chodzi, bo z normalnych bez problemu glowe wysuwała :roll: dawniej wysuwała łebek, ale teraz mam tak refleks wyćwiczony, że nawet nie zdąży przesunąć obróżki do uszu a już jestem przy niej :eviltong: a półzaciskowe mam w planach, trzeba się zabezpieczać przed ucieczkami :cool3:
MakeBelieve Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Czerwona, bo małej na spacerku nie widać w ciemnościach ;p Kupuję Vivę, jak jej nie będzie to odblask albo Butterfly, bo potrzebuje obroży do czerwonej smyczy :)
Unbelievable Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Magda25 napisał(a):Rozumiem. A gdybyś miała wybierać (bo wiem że i Rogzy masz) to którą firmę? Którą wolisz? sama nie wiem ;) jedno i grugie wytrzymałe, ale lupine jest szersze w rozmiarze Grama i bardziej mi się podoba, za to rogzów mam szelki i obrożę, druga w drodze a lupine sztuk jeden : P sama nie wiem... rogzowe szelki się nie zmechaciły, obroża tak...
Ley Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 smallpati napisał(a):green taran i pomarańczowy łańcuszek od puzzle :eviltong: A to ty mi okazję sprzed osa ukradłaś :mad: A ja kupuję czerwony łańcuszek :multi:
NightQueen Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ley napisał(a):A to ty mi okazję sprzed osa ukradłaś :mad: A ja kupuję czerwony łańcuszek :multi: kto pierwszy ten lepszy :diabloti:
Illusion Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Vini. napisał(a):Czerwona, bo małej na spacerku nie widać w ciemnościach ;p Kupuję Vivę, jak jej nie będzie to odblask albo Butterfly, bo potrzebuje obroży do czerwonej smyczy :) Pisałaś, że S są trochę za duże na Daisy, więc M tym bardziej - butterfly występuje tylko w M ;).
joanika Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 puzzle napisał(a):Za chwile nie bede miala wstepu na ten watek bo zamierzam miec na psa jedna obroze, jedne szelki i dwie smycze:evil_lol:. Nie żartuj sobie :lol:
puzzle Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Za chwile nie bede miala wstepu na ten watek bo zamierzam miec na psa jedna obroze, jedne szelki i dwie smycze:evil_lol:.
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 puzzle napisał(a):Za chwile nie bede miala wstepu na ten watek bo zamierzam miec na psa jedna obroze, jedne szelki i dwie smycze:evil_lol:. szczerze mówiąc ja też mam takie plany, wszyscy robią mi wyrzuty sumienia, że mój pies ma 10 obróż, a za wydane na nie pieniądze (będzie ponad 200 zł...) mogłabym nakarmić głodne psy... :-(
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ja tez to mam głupio mi strasznie no ale jakos tak wychodzi ... juz raz robiłam bazarek z rzeczy Sary ale teraz mam 2 razy wiecej niz wtedy i ostatnio przeglądałam stwierdzajac ze wszystko sie jej przyda:oops: ja chcę zostawić co najwyżej 3 obroże, 3 smyczki, 2 pary szelek, resztę sprzedam albo oddam psom w schroniskach. rzeczywiście to lekka przesada, Maja ma tyle psiego asortymentu, niektóre psy nie mają nic...
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Nukapei napisał(a):szczerze mówiąc ja też mam takie plany, wszyscy robią mi wyrzuty sumienia, że mój pies ma 10 obróż, a za wydane na nie pieniądze (będzie ponad 200 zł...) mogłabym nakarmić głodne psy... :-( Ja tez to mam głupio mi strasznie no ale jakos tak wychodzi ... juz raz robiłam bazarek z rzeczy Sary ale teraz mam 2 razy wiecej niz wtedy i ostatnio przeglądałam stwierdzajac ze wszystko sie jej przyda:oops:
MakeBelieve Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tylko w Mce? :( To chyba nie ma już wzorków czerwonych, bo Bones on red mam szelki i nie są piękne
NightQueen Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 gdzie można dostać fajne ID? bo na allegro nie ma nic ciekawego?
Illusion Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Vini. napisał(a):Tylko w Mce? :( To chyba nie ma już wzorków czerwonych, bo Bones on red mam szelki i nie są piękne Tylko :evil_lol:. Musisz sobie większego psa kupić :cool3:.
Recommended Posts