Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mi sie marzy woza juz kilka miesiecy :loveu:
ale nie moge kupic..nie chodzi o pieniadze bo to kwestia czasu tylko skora i plywanie w jeziorze, chodzenie po krzaczorach, gryzienie jej ,deszcze , tarzanie..zniszczylaby sie po 3 spacerze :roll:
a mialam kilka skorzanych juz...nigdy wozy ale rownie drogie :evil_lol:
i niszczyl je moj stary pudel a co dopiero mlody pie :roll:

Posted

Nukapei napisał(a):
niech mi ktoś doradzi, jaką obróżkę z rogza dla huskiego, żeby była mocna? :cool3: (i żeby się ładnie prezentowała :evil_lol:)

dla haszczaka to chyba jeszcze Lka ,ale nie jestem pewna , sprawdz od ilu cm jest XL ;)
a jesli chodzi o wzorek to mi na huskich podobaja sie z lacuszkami np:fiolet :loveu:

Posted

Nukapei, a jaka szerokość /2cm czy 2,5cm?/ No i dla psa czy suni:cool3:
Mi osobiście do huskiego najbardziej pasuje ManMat:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Nukapei']Talia, suczka, szerokość raczej 2,5 :cool3:

z Manmata podobają mi się te
http://manmatpl.republika.pl/sprzet/osmu.htm
natomiast z rogza
Rogz Lumberjack Collar 25 mm / 44-70 cm - obroże - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl
Rogz K2 Chocker 20 mm / 40-60 cm - obroże - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl
Rogz Armed Response Collar 25 mm / 44-68 cm - obroże - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl (kolor J i Y)

pozostaje jeszcze kwestia rozmiaru ;)

linki sie nie otwieraja bo nie mozna wrzucac linkow :roll:
a rozmiar , ile ma cm w szyi? jesi wiecej niz 44cm to bedzie XL 2,5cm dobra

Posted

[quote name='Faust']dla haszczaka zdecydowanie L

wlasnie tak myslalam :razz:

nukapei to 2cm Lka ;)
mi sie najbardziej podoba fioletowa z nitka :loveu:

Posted

Ja planuję florala dla mojej Suzy, ale nie mam kasy :shake:. Tzn mam, ale jest przeznaczona na coś innego :placz:. Cóż, może za pół roku :lol:. Jak już zamówię dla niej obrożę, to zacznę się zastanawiać nad smyczą dla Aresa :evil_lol:

Popadam w nałóg :loveu:

Posted

Shel napisał(a):

Popadam w nałóg :loveu:

:evil_lol: nie jestes sama w tym nalogu ;) musimy zalozyc klub anonimowych obrozkomaniakow :razz:

a ja cos kupilam prawie juz od puzzle :eviltong:

Posted

Shel napisał(a):
Coś? :-x :eviltong:

:evil_lol: czarna z lancuszkiem, szelki z nitka i zacisk Lke :eviltong:
musialam sie pochwalic :evil_lol:

Posted

kurde kusi mnie ten green tartan:shake: :shake:

a no i polecam dla husky zacisk/polzacisk/lancuszek, bo wiem ze z innych potrafia uciekac, maja poprostu taka budowe, ze bez problemu glowe wyciagna

Posted

Hmmmmmm... fajne wzorki ma Red Dingo :cool3: Czy ktos uzywa tego sprzetu???:razz:

Ja używam szelek i bardzo zadowolona z nich jestem. Są wygodne (Hexa pozwala sobie zakładać z chęcią), nie przesuwają się i Hexolina tak nie ciągnie bardzo na nich. Mam odblaskowe i bardzo ładnie widać psisko z daleka :).

Posted

AlaNowak napisał(a):
Hmmmmmm... fajne wzorki ma Red Dingo :cool3: Czy ktos uzywa tego sprzetu???:razz:

Red Dingo ma sliczne wzorki ale ponoc ta kosc to pic na wode, ale to tylko slyszalam bo jeszcze z RD niemialam nic ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...