Talia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Kinguska napisał(a):Wiecie co? Chyba zakupie sobie Wozę :loveu: Jaką?:cool3::cool3::cool3:
Marta_Ares Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 jedna to hilton a druga to produkcji Tzta:evil_lol:
gops Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 mi sie marzy woza juz kilka miesiecy :loveu: ale nie moge kupic..nie chodzi o pieniadze bo to kwestia czasu tylko skora i plywanie w jeziorze, chodzenie po krzaczorach, gryzienie jej ,deszcze , tarzanie..zniszczylaby sie po 3 spacerze :roll: a mialam kilka skorzanych juz...nigdy wozy ale rownie drogie :evil_lol: i niszczyl je moj stary pudel a co dopiero mlody pie :roll:
Pestka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 woza.pl/shop/pokaz_kat.php?s=1&rid=38&rn=295 to mi się podoba. Albo czerwona ze ćwiekami.. :loveu:
Nukapei Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 niech mi ktoś doradzi, jaką obróżkę z rogza dla huskiego, żeby była mocna? :cool3: (i żeby się ładnie prezentowała :evil_lol:)
gops Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nukapei napisał(a):niech mi ktoś doradzi, jaką obróżkę z rogza dla huskiego, żeby była mocna? :cool3: (i żeby się ładnie prezentowała :evil_lol:) dla haszczaka to chyba jeszcze Lka ,ale nie jestem pewna , sprawdz od ilu cm jest XL ;) a jesli chodzi o wzorek to mi na huskich podobaja sie z lacuszkami np:fiolet :loveu:
Talia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nukapei, a jaka szerokość /2cm czy 2,5cm?/ No i dla psa czy suni:cool3: Mi osobiście do huskiego najbardziej pasuje ManMat:loveu::loveu::loveu:
Nukapei Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Talia, suczka, szerokość raczej 2,5 :cool3: z Manmata podobają mi się te natomiast z rogza pozostaje jeszcze kwestia rozmiaru ;)
gops Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Nukapei']Talia, suczka, szerokość raczej 2,5 :cool3: z Manmata podobają mi się te http://manmatpl.republika.pl/sprzet/osmu.htm natomiast z rogza Rogz Lumberjack Collar 25 mm / 44-70 cm - obroże - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl Rogz K2 Chocker 20 mm / 40-60 cm - obroże - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl Rogz Armed Response Collar 25 mm / 44-68 cm - obroże - akcesoria - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl (kolor J i Y) pozostaje jeszcze kwestia rozmiaru ;) linki sie nie otwieraja bo nie mozna wrzucac linkow :roll: a rozmiar , ile ma cm w szyi? jesi wiecej niz 44cm to bedzie XL 2,5cm dobra
Nukapei Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 gops, wrzuciłam zdjęcia ;) pierwsza z rogza 25 mm / 44-70 cm druga 20 mm / 40-60 cm trzecia 25 mm / 44-68 cm
gops Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Faust']dla haszczaka zdecydowanie L wlasnie tak myslalam :razz: nukapei to 2cm Lka ;) mi sie najbardziej podoba fioletowa z nitka :loveu:
Nukapei Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 gops napisał(a): mi sie najbardziej podoba fioletowa z nitka :loveu: mi też :loveu: skonsultuję tylko z mamą i zamawiam :eviltong:
Shel Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ja planuję florala dla mojej Suzy, ale nie mam kasy :shake:. Tzn mam, ale jest przeznaczona na coś innego :placz:. Cóż, może za pół roku :lol:. Jak już zamówię dla niej obrożę, to zacznę się zastanawiać nad smyczą dla Aresa :evil_lol: Popadam w nałóg :loveu:
Shel Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 gops napisał(a): a ja cos kupilam prawie juz od puzzle :eviltong: Coś? :-x :eviltong:
SZPiLKA23 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ja juz normalnie nie wiem co mam zrobic bo przeginam....
gops Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Shel napisał(a): Popadam w nałóg :loveu: :evil_lol: nie jestes sama w tym nalogu ;) musimy zalozyc klub anonimowych obrozkomaniakow :razz: a ja cos kupilam prawie juz od puzzle :eviltong:
gops Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Shel napisał(a):Coś? :-x :eviltong: :evil_lol: czarna z lancuszkiem, szelki z nitka i zacisk Lke :eviltong: musialam sie pochwalic :evil_lol:
AlaNowak Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Hmmmmmm... fajne wzorki ma Red Dingo :cool3: Czy ktos uzywa tego sprzetu???:razz:
Marta_Ares Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 kurde kusi mnie ten green tartan:shake: :shake: a no i polecam dla husky zacisk/polzacisk/lancuszek, bo wiem ze z innych potrafia uciekac, maja poprostu taka budowe, ze bez problemu glowe wyciagna
*Monia* Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Hmmmmmm... fajne wzorki ma Red Dingo :cool3: Czy ktos uzywa tego sprzetu???:razz: Ja używam szelek i bardzo zadowolona z nich jestem. Są wygodne (Hexa pozwala sobie zakładać z chęcią), nie przesuwają się i Hexolina tak nie ciągnie bardzo na nich. Mam odblaskowe i bardzo ładnie widać psisko z daleka :).
Coffee&Nera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 AlaNowak napisał(a):Hmmmmmm... fajne wzorki ma Red Dingo :cool3: Czy ktos uzywa tego sprzetu???:razz: Red Dingo ma sliczne wzorki ale ponoc ta kosc to pic na wode, ale to tylko slyszalam bo jeszcze z RD niemialam nic ;)
diabelkowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 co rozumiesz przez to ze ta kosc to pic na wode?
Coffee&Nera Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 diabelkowa napisał(a):co rozumiesz przez to ze ta kosc to pic na wode? Ponoc jest bardzo nietrwala ale możliwe to to tylko przypadek mojej kolezanki ;)
Recommended Posts