NightQueen Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 niestety tylko 3 miejsce ale i tak jest dobrze :evil_lol:
puzzle Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='joanika']puzzle co się stało że całą kolekcje Rogza wyprzedajesz? znudził się już? :evil_lol: taaaaaaaaaaaa:diabloti: pora na swieza krew:evil_lol:
Marta_Ares Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ktorego rogza dla Aresa:evil_lol:??? ten fiolet mi sie podoba, ale dla psa....:roll:
joanika Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Fiolet albo niebieski. A co to za problem, że dla psa to już nie może być fiolet? Lepiej fiolet niż róż:evil_lol: bo znam psy co w różu chodzą i też im do pyska.
Justa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 puzzle napisał(a):Za jakis czas mozecie spodziewac sie "wyprzedazy" mojej kolekcji:diabloti:. muhhaha Ala, jeszcze nie wiadomo co masz i co wystawiasz, a już masz kupców na wszystko :evil_lol:
Coffee&Nera Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Justa napisał(a):muhhaha Ala, jeszcze nie wiadomo co masz i co wystawiasz, a już masz kupców na wszystko :evil_lol: Na PW można dowiedzieć sie wszystkiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Marta_Ares Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Justa napisał(a):muhhaha Ala, jeszcze nie wiadomo co masz i co wystawiasz, a już masz kupców na wszystko :evil_lol: na Pw wszytsko:evil_lol:
puzzle Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Justa zainteresowanie jest takie, ze ja od kompa wogole nie odchodze:cool3:, pisze rodzina, znajomi, przyjaciele, wrogowie, ludzie z calego swiata:multi::evil_lol:. Moze jestes czyms zainteresowana? Mam przepinana smyczke czarna (rozm.M) z odblaskowa nitka, dla Ciebie ze specjalna znizka:diabloti:, oraz zostaly (chyba) jeszcze jakies kolorowe lancuszki, ale z tego co kojaze wolisz kliki;).
Madzik93 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Zobaczcie jakie red dingo znalazłam na czeskim allegro :cool3: Nastavitelný postroj Red Dingo (519716602) - Aukro - Aukce OnLine I węgierski rogz (nie wiem czy jeszcze produkują ten wzorek) Új textil nyakörv nincs Mnár (512639311) - TeszVesz - Online aukció - olcsó mobil, hardver, ruha, könyv, gyűjtemény, CD, DVD... Oczywiście wszystko wstawiam tutaj jako ciekawostki :)
Shel Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='smallpati']wygrałam konkurs z tele zoo :cool3: Ja też :cool3: [quote name='Marta_Ares']Ktorego rogza dla Aresa:evil_lol:??? ten fiolet mi sie podoba, ale dla psa....:roll: Ta trzecia ;)
NightQueen Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Shel ty masz 4 miejsce? tzn oba czwarte miejsca
Pestka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ktorego rogza dla Aresa:evil_lol:??? Green Tartan :loveu:
Shel Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='smallpati']Shel ty masz 4 miejsce? tzn oba czwarte miejsca Tak ;) Gratuluję Ci wygranej :razz:
Marta_Ares Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 tez mi sie strasznie ten green tartan podoba:loveu: :loveu: :loveu: ale niestety chyba sie spoznilam i jzu sprzedana:-( a narazie Ares dostal w spadku czerwonego Manmata:evil_lol: zdjecia pozniej;) i nowe obroze Mayki :)
Shel Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mayce ślicznie w tej obroży ;) (podkreślenie tekstu nie chce mi się wyłączyć :mad:) Nasz Rogz żyje sobie bardzo dobrze :cool1: Nic nie przykuło jak na razie mojej uwagi na obrozy ;) . Ale mam ją dopiero od września, więc wiele może się zdarzyć :diabloti:
moon_light Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Shel']Mayce ślicznie w tej obroży ;) (podkreślenie tekstu nie chce mi się wyłączyć :mad:) Nasz Rogz żyje sobie bardzo dobrze :cool1: Nic nie przykuło jak na razie mojej uwagi na obrozy ;) . Ale mam ją dopiero od września, więc wiele może się zdarzyć :diabloti: Wstawisz więcej zdjęć jaszczurek ? Nigdy mi się nie podobały...aż do tego zdjęcia :)))) I chyba już wiem jaką obroże musimy kupic:eviltong:
NightQueen Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Shel napisał(a):Tak ;) Gratuluję Ci wygranej :razz: ja tobie również gratuluje ;)
Shel Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='moon_light']Wstawisz więcej zdjęć jaszczurek ? Nigdy mi się nie podobały...aż do tego zdjęcia :)))) I chyba już wiem jaką obroże musimy kupic:eviltong: Jaszczury to była moja miłość od pierwszego wejrzenia :eviltong:. Ok, już wstawiam. Cofam ten link z rzeczywistym wyglądem. Tak sobie porównałam i doszłam do wniosku, że nie wali po oczach aż tak ;) .
Pestka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Marta_Ares, ta jedna obroża to Hilton, a ta 2 to co? No też się zastanawiam... Kurczę, kupiłabym jakaś obroze. :razz:
Talia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mi tez się bardzo podobają jaszczury...tylko za duże:shake: Bardzo ładnie wygląda w tym rogzie:cool3: Marta_Ares, ta jedna obroża to Hilton, a ta 2 to co?
psiulka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Shel, ślicznie wygląda psinka w jaszczurach. :loveu: Szkoda, że nie ma Mek. :shake:
Recommended Posts