Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój zacisk też dobrze się trzyma z takim wyjątkiem, że nie chce sie doprać i na początku zacinał się przez tą czarną naszywkę z napisem "Rogz" :mad:Ale poobcinałam i teraz jest ok :lol: No i naszywka jest do góry nogami, ale to szczegół ^^

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja mam rogza od wiq i wyglada jak nowy a najpierw latal po bagnach, lasach i calym syfie z psami od wiq a teraz robi to samo z moim psem, blokada ok obroza serio jak nowa i obroza juz ma jakis czas :evil_lol:

Posted

jo_ann napisał(a):
a Forestkowy ID rogza po wczorajszym szalenstwie 2h w lesie przemokl i napis sie rozmyl. uzywany byl doslownie kilka razy. co w polaczeniu z wygladajaca na zuzyta juz rogzowa obroza z odpinajaca sie samoistnie blokada sprawia, ze podziekuje za wyroby tej firmy :mad: ID bedzie jak zawsze metalowe, a obroza skorzana, ew RD. :cool1:

dla mnie ID jesli ma kartke w srodku to trwale nie bedzie - wiadomo, ze wigloc sie tam dostanie, a cena jest...no coz, za firme sie placi
Jak dlugo macie obroze? Jak czesto noszona? Mozesz dac zdjecie jak obecnie wyglada?

Posted

ID na szczescie dostalam, obroze tez kupilam w hurtowni w nizszej cenie, wiec im wybacze, ale nie podoba mi sie to-zwlaszcza ta blokada zepsuta. zdjecia wam zrobie, ale nie dzis, F. padl wczoraj ofiara maliniaczki i musze sie nim zajac.. byc moze dlatego ID nie wytrzymalo i przemoklo :lol:

Posted

[quote name='smallpati']wygrałam konkurs z tele zoo :cool3:

ooo to dobrze ;) gratuluje
a ktore miejsce? 1?

niedzwiadkowa (niewiem jaki teraz mam nick nie moge zapamietac)ezy dogi sa tylko 3,5cm i 4,5cm
nie przejmuj sie ja sie zastanaweiam nad takim dla pudla, sznaucerowi nie bedzie zle :razz:

mam rozkmine dwie obroze ezy doga czy jedne szelki rogza?:roll:

Posted

Chociaz zaczynam powoli odstepowac od produktow rogz, to musze powiedziec, ze nigdy nie narzekalam. Od prawie pol roku codziennie uzywam ich ID i sa jak nowe, wszystkie obrozki, smyczki sa w bardzo dobrym stanie. Ze zniszczonych rzeczy to jedynie zacisk w rozmiarze L sie zmechacil, ale nie jest slabszy ani mocno przetarty, poprostu nie wyglada zbyt estetycznie.

Za jakis czas mozecie spodziewac sie "wyprzedazy" mojej kolekcji:diabloti:.

Posted

puzzle napisał(a):
Chociaz zaczynam powoli odstepowac od produktow rogz,.

a na co się przestawiasz jeśli można wiedzieć?
będziesz sprzedawać red tartana? :cool3:

Posted

[quote name='Nera-']Rogzy ?! :crazyeye: U mnie nawet muscata niema naszego rozmiaru same duże, a o hiltonach Skach to zapomnieć można- w co ja tą Nere ubiore :evil_lol::evil_lol:

Są Muscatowe małe rozmiary w sklepach, hiltony też, ale nie wszystkie wzorki.

smallpati - Gratulacje! :cool3:

puzzle - Będą jakieś Mki? :razz:

Posted

[quote name='psiulka']Są Muscatowe małe rozmiary w sklepach, hiltony też, ale nie wszystkie wzorki.

smallpati - Gratulacje! :cool3:

puzzle - Będą jakieś Mki? :razz:

Podaj mi sklepy to pojade bo jestem w ktoryms zoologiku z rzędu i ani jednego niewidziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nera- napisał(a):
Podaj mi sklepy to pojade bo jestem w ktoryms zoologiku z rzędu i ani jednego niewidziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W Res-galu jest dużo Muscatów, kilka Hiltonów też jest. Na Rejtana też kiedyś widziałam Ski Hiltonowe, a Mki tam kupowałam, więc pewnie jeszcze są.

Posted

psiulka napisał(a):
W Res-galu jest dużo Muscatów, kilka Hiltonów też jest. Na Rejtana też kiedyś widziałam Ski Hiltonowe, a Mki tam kupowałam, więc pewnie jeszcze są.

Na rejtana już wogole hiltonów niema same Bobo,frogi. A gdzie jest Res-gal? Ten na slocinie?

Posted

Nera- napisał(a):
Na rejtana już wogole hiltonów niema same Bobo,frogi. A gdzie jest Res-gal? Ten na slocinie?

Tak, ten. Spytaj na Rejtana, może jeszcze sprowadzą.

Posted

Tak jak napisala gops, jezeli ktos jest zainteresowany zapraszam na pw. Na watku nie wolno sie oglaszac;).

eMek mam najwiecej, ale tez sporo eLek;).

Posted

puzzle napisał(a):
Tak jak napisala gops, jezeli ktos jest zainteresowany zapraszam na pw. Na watku nie wolno sie oglaszac;).

eMek mam najwiecej, ale tez sporo eLek;).

Myślałam, że masz zamiar bazarek zrobić. ;) Ok, nie offtopujmy.

Posted

puzzle napisał(a):
Mam zamiar zrobic bazarek, bo chce moje podworkowe koty wysterylizowac, ale nie z taka iloscia, dobrze jak czesc zejdzie na pw, bo maksymalnie polowe tego na bazarek mam zamiar wystawic;).

Fajnie że zrobisz bazarek- może poza tymi 2 jeszcze sie na coś skusze :lol: ale wstępnie ja na krowiszcze zaciskowe i kosteczki ;) Jutro jak dasz fotki to ci powiem ale jestem na 99% :evil_lol:

Posted

psiulka napisał(a):
Myślałam, że masz zamiar bazarek zrobić. ;) Ok, nie offtopujmy.

Mam zamiar zrobic bazarek, bo chce moje podworkowe koty wysterylizowac, ale nie z taka iloscia, dobrze jak czesc zejdzie na pw, bo maksymalnie polowe tego na bazarek mam zamiar wystawic;).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...