Marta_Ares Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 gops napisał(a):w kazdym zoologicznym u mnie w miescie :evil_lol: powinny byc tam gdzie sprzedaja chappi i pedigree ;) no u mnie w zoologach dziwnym trafem wycofali sie juz z tego:roll: i nigdzie ich dostac nie mozna, w zoologach mam jedynie hiltony, kilka rogzow, karlie,muscata a chcialabym szelki te blekitne:cool3:
Tepes Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Marta_Ares']no u mnie w zoologach dziwnym trafem wycofali sie juz z tego:roll: i nigdzie ich dostac nie mozna, w zoologach mam jedynie hiltony, kilka rogzow, karlie,muscata a chcialabym szelki te blekitne:cool3: Ja mam szele indiańskie błękitne w sumie juz nie używam ich ale duże są:D
Marta_Ares Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 tak a dokladniej byly... pani stwierdzial ze za drogie i nikt nie kuouje wiec sie nie oplaca:shake: teraz czekam na jakas obnizke jak tamtych beda chcieli sie pozbyc:evil_lol: :evil_lol:
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Rogzy ?! :crazyeye: U mnie nawet muscata niema naszego rozmiaru same duże, a o hiltonach Skach to zapomnieć można- w co ja tą Nere ubiore :evil_lol::evil_lol:
diabelkowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Marta: Szelki regulowane indiańskie 25mm/85cm dla psa !! (515883350) - Aukcje internetowe Allegro popytac mozesz SZELKI UNIWERSALNE typu FINUK(obroża, smycz) (520475628) - Aukcje internetowe Allegro tu masz pelno indianow jak wybierzesz tasme i tanie sa
Marta_Ares Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 no tak ale mi chodzi o troche inny kolor niz podalas na tej aukcji sa tylko takie kolory: a mi chodzi o taki błekit: z obserwacji wiem ze to sa diw rozne tasmy i ta pierwsza znacznie szybciej sie mechaci:roll:
Madzik93 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Kurcze mam smaka na jaką nową obroże :evil_lol: a kasy brak :placz:
NightQueen Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 gops napisał(a):przykro mi ....:diabloti::eviltong: kup z innej firmy ;) kiedy nic mi się szczególnie nie podoba :roll:
Marta_Ares Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Madzik93 napisał(a):Kurcze mam smaka na jaką nową obroże :evil_lol: a kasy brak :placz: to moze cos sprzedaj:eviltong:
diabelkowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ja sie zastanawiam nad sprzedaniem obrozy od taks ale to jest jego jedyna zielona obroza :P
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mi sie podoba wzorek 4P sama nad nim myslałam
Marta_Ares Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Marta_Ares']no tak ale mi chodzi o troche inny kolor niz podalas na tej aukcji sa tylko takie kolory: a mi chodzi o taki błekit: z obserwacji wiem ze to sa diw rozne tasmy i ta pierwsza znacznie szybciej sie mechaci:roll: Gdzie znajde takie blekitne guardy???????:angryy:
gops Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nera- a u mnie sa 3 sklepy gdzie maja pelne wieszaki rogzow :diabloti::eviltong: Marta_Ares ja od tego allegrowicza kupowalam szele guardy tylko te czarno zolte i nic sie mi nie mechacily ani nic ;) ale oddalam juz jakis czas temu :roll: moze napisz mu wiadomosc zeby wystawil ;)
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dlamnie 2,5 to taka wsam raz zawsze taka biore cienkie dziwnie na psie wygladaja
Marta_Ares Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Mi sie podoba wzorek 4P sama nad nim myslałam ten 4p tez mi sie podoba, tylko szkoda ze szerokosc maja tylko 2,5cm, ja bym wolala 2cm
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='gops']Nera- a u mnie sa 3 sklepy gdzie maja pelne wieszaki rogzow :diabloti::eviltong: U mnie ani jednego na półkach nawet Hiltona niema :angryy:
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wiecie jaka firma robi smycze z taka raczka wysciełana jakas mikroguma czy czyms?
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dzieki :) chciałam porównać ceny bo znalazłam takie w zoologu, miał ktos taka smycz z odblaskowa nitka i tym podszyciem na rączce nie peka to?
gops Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 a ma ktos obroze ezydoga? bo sie zastanawiam nad nimi , zamowilabym odrazu dla obydwoch tylko troszke cena mnie wystraszylam wiec wolalabym zeby mi ktos zdal relacje jak z trwaloscia itd ;)
puzzle Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ja tez zastanawialam sie nad ezydog'iem, tylko mam pytanie czy te male rozmiary faktycznie maja 3,5cm? Moja suke ubralabym w max 3, a psa w 2, tymczasem, obrozka na malego psa ma 3,5cm:shake:...
Shel Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Marta_Ares napisał(a):Gdzie znajde takie blekitne guardy???????:angryy: W Lublincu ;p .Moja suńka nosi błękit, a pies granat ;p
jo_ann Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 a Forestkowy ID rogza po wczorajszym szalenstwie 2h w lesie przemokl i napis sie rozmyl. uzywany byl doslownie kilka razy. co w polaczeniu z wygladajaca na zuzyta juz rogzowa obroza z odpinajaca sie samoistnie blokada sprawia, ze podziekuje za wyroby tej firmy :mad: ID bedzie jak zawsze metalowe, a obroza skorzana, ew RD. :cool1:
Coffee&Nera Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 jo_ann napisał(a):a Forestkowy ID rogza po wczorajszym szalenstwie 2h w lesie przemokl i napis sie rozmyl. uzywany byl doslownie kilka razy. co w polaczeniu z wygladajaca na zuzyta juz rogzowa obroza z odpinajaca sie samoistnie blokada sprawia, ze podziekuje za wyroby tej firmy :mad: ID bedzie jak zawsze metalowe, a obroza skorzana, ew RD. :cool1: ID rogza taki badziewny? Co do obroży no nam dobrze słuzy...
Shel Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Do tych ID nie miałam nigdy zaufania :P. Wolę metalowe ;) A obroża... Nam służy dobrze :)
Recommended Posts