Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops napisał(a):
w kazdym zoologicznym u mnie w miescie :evil_lol:
powinny byc tam gdzie sprzedaja chappi i pedigree ;)

no u mnie w zoologach dziwnym trafem wycofali sie juz z tego:roll: i nigdzie ich dostac nie mozna, w zoologach mam jedynie hiltony, kilka rogzow, karlie,muscata

a chcialabym szelki te blekitne:cool3:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Marta_Ares']no u mnie w zoologach dziwnym trafem wycofali sie juz z tego:roll: i nigdzie ich dostac nie mozna, w zoologach mam jedynie hiltony, kilka rogzow, karlie,muscata

a chcialabym szelki te blekitne:cool3:
Ja mam szele indiańskie błękitne w sumie juz nie używam ich ale duże są:D

Posted

tak a dokladniej byly...

pani stwierdzial ze za drogie i nikt nie kuouje wiec sie nie oplaca:shake:

teraz czekam na jakas obnizke jak tamtych beda chcieli sie pozbyc:evil_lol: :evil_lol:

Posted

no tak ale mi chodzi o troche inny kolor niz podalas
na tej aukcji sa tylko takie kolory:

a mi chodzi o taki błekit:

z obserwacji wiem ze to sa diw rozne tasmy i ta pierwsza znacznie szybciej sie mechaci:roll:

Posted

[quote name='Marta_Ares']no tak ale mi chodzi o troche inny kolor niz podalas
na tej aukcji sa tylko takie kolory:

a mi chodzi o taki błekit:

z obserwacji wiem ze to sa diw rozne tasmy i ta pierwsza znacznie szybciej sie mechaci:roll:

Gdzie znajde takie blekitne guardy???????:angryy:

Posted

Nera- a u mnie sa 3 sklepy gdzie maja pelne wieszaki rogzow :diabloti::eviltong:

Marta_Ares ja od tego allegrowicza kupowalam szele guardy tylko te czarno zolte i nic sie mi nie mechacily ani nic ;) ale oddalam juz jakis czas temu :roll: moze napisz mu wiadomosc zeby wystawil ;)

Posted

a ma ktos obroze ezydoga?
bo sie zastanawiam nad nimi , zamowilabym odrazu dla obydwoch tylko troszke cena mnie wystraszylam wiec wolalabym zeby mi ktos zdal relacje jak z trwaloscia itd ;)

Posted

Ja tez zastanawialam sie nad ezydog'iem, tylko mam pytanie czy te male rozmiary faktycznie maja 3,5cm? Moja suke ubralabym w max 3, a psa w 2, tymczasem, obrozka na malego psa ma 3,5cm:shake:...

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Gdzie znajde takie blekitne guardy???????:angryy:

W Lublincu ;p .Moja suńka nosi błękit, a pies granat ;p

Posted

a Forestkowy ID rogza po wczorajszym szalenstwie 2h w lesie przemokl i napis sie rozmyl. uzywany byl doslownie kilka razy. co w polaczeniu z wygladajaca na zuzyta juz rogzowa obroza z odpinajaca sie samoistnie blokada sprawia, ze podziekuje za wyroby tej firmy :mad: ID bedzie jak zawsze metalowe, a obroza skorzana, ew RD. :cool1:

Posted

jo_ann napisał(a):
a Forestkowy ID rogza po wczorajszym szalenstwie 2h w lesie przemokl i napis sie rozmyl. uzywany byl doslownie kilka razy. co w polaczeniu z wygladajaca na zuzyta juz rogzowa obroza z odpinajaca sie samoistnie blokada sprawia, ze podziekuje za wyroby tej firmy :mad: ID bedzie jak zawsze metalowe, a obroza skorzana, ew RD. :cool1:

ID rogza taki badziewny? Co do obroży no nam dobrze słuzy...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...