Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moon_light napisał(a):
A Figaro sobie z Portugalii przywiózł prezent w postaci obroży z Disneya z Pluto :cool3:

takie same obroze sa u nas w zoologu :eviltong: i jeszcze z kaczorem donaldem i myszka miki ;) rozmiar L za 40zl :razz:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gops napisał(a):
takie same obroze sa u nas w zoologu :eviltong: i jeszcze z kaczorem donaldem i myszka miki ;) rozmiar L za 40zl :razz:

Ja płaciłam 7 euro za XL , więc dużo taniej :evil_lol:

Posted

Moon Light - o taki (razem ze smyczą (no dobra, nie wygląda to super razem, ale przynajmniej jest praktyczne ^^):
http://img139.imageshack.us/img139/7366/dscf5789fp1.jpg

Najgorzej że były same babskie wzory, to musiał być drut kolczasty (jedyny 'męski') ;)

A tą obróżkę co pokazywałaś to widziałam jak byłam w Disneylandzie we Francji :D
Były tam różne takie 'pierdółki' a to z Plutem, a to z Myszką Miki.
Najgorzej, że były to rzeczy typu 'ozdoba dla yorka'. :D

Posted

agaciaaa napisał(a):
Pięknie :loveu: i smyczka fajnie pasuje :)

Też nad tym ubolewam. I dlaczego przepinane są w takich kosmicznych cenach? :evil_lol:

Dzięki :razz:
No właśnie ! Cena jak cena jestem w stanie jakoś to przeżyć, ale dlaczego ta smycz ma tylko 1,6m? Bezsens. :placz:

drzalka napisał(a):
Magda no i swietny wybór :lol:

Prawda? :lol::lol::lol: Fajna ta obroża. No i czerwona :razz:
Teraz tylko muszę kupić tą smycz IPO sklep, bo ta rogzowa czerwona... za krótka zdecydowanie :mad:

Posted

[quote name='Magda25']Acctiually, a ta błękitna linkowa smycz to jakiej firmy? jesteś z niej zadowolona?
On jest bez firmowa, i jestem bardzo zadowolona:)
NIektóre te linowe są takie jakby puste w środku i takie miękkie a to jest taka lina:diabloti:

Posted

[quote name='wiq']ja pierdzielę, ale znów nazbierałam...:evil_lol:
chyba czas na jakąś poświąteczną wyprzedaż:evil_lol:

Mam pytanko jak sprawują się obroże z Red Dingo?Ta taśma z odblaskami nie pęka?
Będziesz coś sprzedawać?:cool3:

Posted

nic nie pęka - tę niebieską jedna suka nosi codziennie (błoto, śnieg, krzaki) i wcale się nie niszczy ;)

jeszcze mi się nie znudziło nic, ale jak tak się stanie, to dam Wam znać:eviltong:

Posted

Pomarańczowa obroża Hilton odblaskowa, sprezentowana specjalnie na wycieczkę do lasu, która się nie odbyła z powodu petard i psiego strachu przed nimi :shake:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...