Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziękujemy :lol:

Talia. napisał(a):
Śliczny rogzik, jak Ci sie znudzi to daj znać:eviltong:

Ok, ale wątpie żebyś sie doczekała :eviltong:

drzalka napisał(a):
Mam identyczny, to XL prawda ? Moj ulubiony produkt rogza :loveu:

Tak, XL :) mi też sie najbardziej podoba :loveu: jeszcze planet mnie kusi, ale to może za jakiś czas ;)

Posted

A ja musze zainwestować w szelki, bo mój maly brzdąc ledwo się dopina, do tego w naszych jedynych szelkach popsuło sie zapięcie :angryy:
Zastanawiam się nad Trixie a Rogzem.

Posted

Talia. napisał(a):
Dokładnie;)
Dla mojej za duży:roll:

A ile ma w szyjce? Bo moja ma ok 40cm i myślałam że XL będzie za duża, a tu sie okazało że musiałam jeszczo sporo rozszerzyć :lol:

Posted

drzalka napisał(a):
Moja ma 40 i mam scisniete jak najbardziej sie da.

Ja chciałam tak, żeby przy maksymalnie ściśniętym łańcuszku nie podduszała jej, tylko była idealnie przy szyi ;) i tak mniej więcej mam.

Posted

o kurcze na mojej Lka jest prawie maxymalnie zmiejszona , ma 35cm i spokojnie wejdzie w Mke ale wiadomo trzeba dopasowac obroze do mozliwosci psa i mysle ze Mka by nie wytrzymala przy jej pociagniecu ;)

a i zalozylam Basterowi Lke i jakby sie tak uprzec i jakby zarosl troche to by byla dobra :evil_lol: ale 2cm to za duzo jednak ;)

a szelki Lki ile najmniej maja w klaciei? bo w Mki mi nie weszla..

Posted

Ma ok35cm i to zależy w jakim miejscu, ale samą głowę ma bardzo małą.
Przymierzałam jej i była za duża:roll:

Posted

gops napisał(a):

a szelki Lki ile najmniej maja w klaciei? bo w Mki mi nie weszla..

ok. 45 cm ;)

Kurczę, mój mały kurdupel ma 40cm w szyi i wasze duże psy też? :lol: Tak myślałam, że mam mutanta :diabloti:

Posted

[quote name='Infortune.']ok. 45 cm ;)

Kurczę, mój mały kurdupel ma 40cm w szyi i wasze duże psy też? :lol: Tak myślałam, że mam mutanta :diabloti:

a moja w klacie ma 58cm czyli bylyby ok ..moze sie skusze kiedys ale narazie to za drogie sa dla mnie te szele :roll:

foksterier (lub "foksterier") 40 w szyi? kurcze ..mi sie wydawalo ze foxy sa male..
tak z ciekawosci ile wazy?

drzalka swietnie wyglada , fajna smycz ;)

Posted

Bo ogólnie są małe, ale moja nie jest foksem, ona tylko go przypomina, jest za mała, ma za szeroką klatę i za krótki pysk. No i ogon :evil_lol: W ogóle jest straszną podróbą. :lol: Waży jakieś 10 kg i przy tych wszystkich wymiarach wcale nie jest gruba co mnie najbardziej zastanawia :hmmmm:.

Posted

Infortune. napisał(a):
Bo ogólnie są małe, ale moja nie jest foksem, ona tylko go przypomina, jest za mała, ma za szeroką klatę i za krótki pysk. No i ogon :evil_lol: W ogóle jest straszną podróbą. :lol: Waży jakieś 10 kg i przy tych wszystkich wymiarach wcale nie jest gruba co mnie najbardziej zastanawia :hmmmm:.

o no wlasnie moja sucz wazy 13kg a ma tylko 35 w szyi dlatego sie tak zastanawiam bo od foxa jest wieksza :evil_lol:

Posted

Musicie człowiekowi robić apetyt na łańcuszkowego rogza????:angryy::placz:
Akurat jestem na odwyku i co?? I kiepsko mi idzie :placz::evil_lol:

Sara cudnie wygląda w tym fiolecie. Jesteś pewna że ona ma 40cm w szyjce?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...