Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a więc pierwsze rogzy za płoty - jak zobaczyłam rogz planet na żywo to nie mogłam opuścić sklepu bez takich szelek:oops: miękkie, lekkie i jak na razie ok, zobaczymy co będzie za jakiś czas. Mam nadzieję że nie płowieją tak jak te lekkie miękkie - widziałam dziś na żywo obrożę po 4 miesiącach używania i nową różnica ogromna.

Posted

wlasnie mialam takie obawy przed zakupem ze lekkie miekkie moga mi wyplowiec...zobaczymy co bedzie w wakacje...

ma ktos moze jakies szelki do biegania przy rowerze? jakie to wogole powinny byc ...:roll:

Posted

zalezy jak pies ma biegac czy obok roweru czy ciagnac przed jak obok to wystarcza zwykle albo sie postaraj to hifika ma takie super z poduszkami z przodu a jak ciagnac to sleedy z manmata

Posted

diabelkowa napisał(a):
zalezy jak pies ma biegac czy obok roweru czy ciagnac przed jak obok to wystarcza zwykle albo sie postaraj to hifika ma takie super z poduszkami z przodu a jak ciagnac to sleedy z manmata

wlasnie myslalam o tej firmie z allegro hifika z poduszkami , jeszcze niewiem jak bedzie biegac...dopiero mam zamiar zaczac...ale chyba zamowie z hifiki sa duzo tansze niz manmat ;)

Posted

diabelkowa napisał(a):
czy ja wiem czy duzo tansze... ja placilam z przesylka 55 a manmaty bez przesylki 50 ...

a mozesz pokazac zdjecie na psie? plz
no a z przesylka wsumie wyjdzie tak samo...hifika ma poduszki a manmat nie :evil_lol:

Posted

Trzeba zaznaczyć, że sledy nie są regulowane, a sledy powinny być dopasowane do psa. Przypuszczam, że z manmata może być ciężko dopasować rozmiar.
Polarni Przyjaciele robią na zamówienie z ceną bardzo do przyjęcia - również te z gąbkami itp.

HUSKY - Sklep : Szorki2 : : .

No i jak chcesz, by pies ciągnął rower, to obowiązkowo lina z amortyzatorem i jakieś zabezpieczenie przy kierownicy, coby się nie wkręciła w koło.

Jeśli pies biega spokojnie przy boku roweru, to nic innego jak guardy.

Posted

[quote name='vpassione']Trzeba zaznaczyć, że sledy nie są regulowane, a sledy powinny być dopasowane do psa. Przypuszczam, że z manmata może być ciężko dopasować rozmiar.
Polarni Przyjaciele robią na zamówienie z ceną bardzo do przyjęcia - również te z gąbkami itp.

HUSKY - Sklep : Szorki2 : : .

No i jak chcesz, by pies ciągnął rower, to obowiązkowo lina z amortyzatorem i jakieś zabezpieczenie przy kierownicy, coby się nie wkręciła w koło.

Jeśli pies biega spokojnie przy boku roweru, to nic innego jak guardy.

kupie te z hifiki , line tez kupie od nich ;)
no i musze jeszcze zamowic kaganiec , kurcze na obroze mi kasy nie starczy :evil_lol:

Posted

Nie jestem w temacie wiec jak cos pokrece to sory;)

diabelkowa super:loveu:

gops starego pudla bedziesz na rowerze meczyc?

Ma ktos moze w miare "realne" zdjecie slonecznikow z rogz'a?

Posted

[quote name='puzzle']Nie jestem w temacie wiec jak cos pokrece to sory;)

gops starego pudla bedziesz na rowerze meczyc?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie , starego pudla nie bede meczyc ;)
mlodego kundla bede meczyc ;)

deer_1987 mi sie niebieski podoba :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...