diabelkowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 nie no nabijam sie ;) to jest w pewnym sensie obroze elektryczna bo wsrodku sa impulsy elektryczne ktore powoduja ze obroza swieci a pies sie nie zgubi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Coffee&Nera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jezu ile bym dała za taką obroze :diabloti::diabloti::diabloti:
Bartiśkowa_ Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Dzisiaj w takim programie o gadżetach były takie fajne obroże za 1600 zł :evil_lol: obrożę ubierało się psu a taki odbiornik wskazywał drogę poprzez strzałki jak do niego dotrzeć np. jak się zgubi
taxelina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 diabelkowa napisał(a):nie no nabijam sie ;) to jest w pewnym sensie obroze elektryczna bo wsrodku sa impulsy elektryczne ktore powoduja ze obroza swieci a pies sie nie zgubi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: z ciekawosci sie spytam skad masz.. bo takie to sa tutaj popularne, nie wiedzialam ze w pl mozna dostac..
taxelina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Nera- napisał(a):Jezu ile bym dała za taką obroze :diabloti::diabloti::diabloti: mam dwie takie, podobne do siebie :D z 2 roznych firm :eviltong:
Coffee&Nera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 deer_1987 napisał(a):mam dwie takie, podobne do siebie :D z 2 roznych firm :eviltong: Podalabys firmy moze bym znalazla na nas takie cudo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
taxelina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Nera- napisał(a):Podalabys firmy moze bym znalazla na nas takie cudo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jedna Dogman a druga sprawdze jutro :diabloti: Ale dogman to szwedzka firma, nie sadze zeby miala cos w pl :P ale zawsze moge kupic i wyslac :eviltong::eviltong::cool3::cool3:
olekg89 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Taaaak w polsce na 100% nie można kupić świcących obroży.Noo Szwecja taka do przodu uhuhu:evil_lol:
diabelkowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 w polsce sa od kilku dobrych lat skad mam ? dostal od mikolaja pies nie wiiem nie pytalam go gdzie kupowal ale w wiekszych zoologach mozna dostac z palcem w dupie na allegro jest tez duzo...
taxelina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 olekg89 napisał(a):Taaaak w polsce na 100% nie można kupić świcących obroży.Noo Szwecja taka do przodu uhuhu:evil_lol: nie napisalam ze zadnych nie mozna tylko ze akurat dogmana. czytaj uwaznie :cool1::cool1:
taxelina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Nera-']Podalabys firmy moze bym znalazla na nas takie cudo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tutaj np. masz takie: Sklep Zoologiczny VIDEOZOO
diabelkowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 deer_1987 napisał(a):napisalam ze nie ma tej firmy co ja mam ale innej to raczej sa na pewno :diabloti: o nie pewno ty nie masz z takiej firmy jak ja ;P w Szwecji na pewno takich nie maja :diabloti: taka gadka...:evil_lol:
taxelina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 diabelkowa napisał(a):w polsce sa od kilku dobrych lat skad mam ? dostal od mikolaja pies nie wiiem nie pytalam go gdzie kupowal ale w wiekszych zoologach mozna dostac z palcem w dupie na allegro jest tez duzo... napisalam ze nie ma tej firmy co ja mam ale innej to raczej sa na pewno :diabloti:
Marta_Ares Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 te obroze z diodami swiecace widzialam keidys w sklepie NEtto za ok 17zł;)
joanika Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Mam wielką ochotę na zaciksk albo łańcuszek Rogza. Powiedzcie mi jak jest z tymi rozmiarami i regulacją 31-45 cm to jest regulacja calej obrozy czy tylko do tego pierwszego kółka? A w łańcuszkach doliczony jest łancuszek czy sama taśma?
gops Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='joanika']Mam wielką ochotę na zaciksk albo łańcuszek Rogza. Powiedzcie mi jak jest z tymi rozmiarami i regulacją 31-45 cm to jest regulacja calej obrozy czy tylko do tego pierwszego kółka? A w łańcuszkach doliczony jest łancuszek czy sama taśma? te 45cm to juz z tym kawalkiem ruchomym ;) tzn z lancuszkiem lub tym zaciskiem ;) moj ma 30cm w szyi i sa dobre te zaciski wiec na Lane tez powinny byc ok ;) jakby co to wiesz..mam kilka na zbyciu
Coffee&Nera Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dziewczyny od was to mozna cale stosy obrozy odkupywac :crazyeye: Czy moze ma ktos na zbyciu odblaskowego rogza rozmiar od 26 do 41 chyba taka rozmiarowka jest :cool3::eviltong:
gops Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Nera- napisał(a):Dziewczyny od was to mozna cale stosy obrozy odkupywac :crazyeye: Czy moze ma ktos na zbyciu odblaskowego rogza rozmiar od 26 do 41 chyba taka rozmiarowka jest :cool3::eviltong: a ja wiem kto ma odsprzedac :eviltong: napisze ci na pw zeby nie bylo ;)
Coffee&Nera Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 gops napisał(a):a ja wiem kto ma odsprzedac :eviltong: napisze ci na pw zeby nie bylo ;) ona ma fioletowego :evil_lol:
Illusion Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 No właśnie :eviltong:. Jakby ktoś miał żółtą obroże limitowaną, w rozmiarze M na zbyciu to ja nie pogardzę :lol:.
gops Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Nera- napisał(a):ona ma fioletowego :evil_lol: a to zle? :diabloti: ja tez mam fioletowego wsumie mysle czy sie go pozbyc czy nie... ladny ten kolorek ;)
Coffee&Nera Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 gops napisał(a):a to zle? :diabloti: ja tez mam fioletowego wsumie mysle czy sie go pozbyc czy nie... ladny ten kolorek ;) Ja szukam czerwni, czerwieni badz zieleni co najwyzej- fiolet to nie nasz kolor niepasuje nam do oczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
michal Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 na TELE ZOO pojawiła się już VIVA i PLANET :):):)
taxelina Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Dwa nowe nabytki, przy czym rogz po 50% przecenie kosztowal mnie ok 7 zl :D
olekg89 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 W końcu obroże rozmiarowo pasujące do psow wow .Gratuluje
Recommended Posts