rockstrawberry Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 smallpati napisał(a):nawet nie mów ze poczta będzie problemy sprawiać bo ja czekam na 6 paczek :angryy: Na rogz nie licz bo dostawy nie było i sklepu pustkami świecą więc poczekaj po świętach :evil_lol: ale po świętach znów ludzie z kasy wypukani są to lepiej teraz zamawiaj :eviltong: oczywiście, że nasza cudowna PP będzie miala problemy :diabloti: jak zawsze przed świętami :diabloti::evil_lol: zresztą kiedy ich nie ma :evil_lol: kusisz :diabloti: ale chyba jednak poczekam :eviltong:
NightQueen Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ale do mnie dojdą paczuszki, bo jak nie to im nakopie, ja tam mam 3 pary butów w drodze :evil_lol: kupuj :diabloti: P.S zawsze służę zniechęceniem :evil_lol:
rockstrawberry Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 oooj, no to jak butki nie dojdą to czuje że zrobisz im niezłą awanturę :diabloti::diabloti: musze jeszcze kupic jakies prezenty dla rodziny pod choinkę, bo jak na razie to kompletuje tylko coś dla psa :evil_lol: [SIZE="1"]idę się pouczyc bo jutro dzień roboczy, no i przynajmniej wykorzystam lepiej czas niż na wydawaniu pieniędzy :diabloti: P.S. Dziękuje, będe pamietac :lol::evil_lol:
NightQueen Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 koniecznie daj znać jak się zdecydujesz na coś ;)
WŁADCZYNI Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Tinka:) napisał(a):ja mam pomarańcz ;) obroża i smycz, mogę się pozbyć :cool3: szelki też są, widziałam w arkadii, ale tylko zapinane u góry typ guard ma chyba tylko seria gładka bez nitki. Wiem bo mam :diabloti:
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):typ guard ma chyba tylko seria gładka bez nitki. Wiem bo mam :diabloti: pokaz:eviltong:
*Monia* Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Hexa guardów muscata straszliwie nie lubi. Za każdym razem muszę ją ganiać żeby założyć. Ale to może kolor czerwony ją tak odpycha :evil_lol:
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 a sa gdzies w sklepie internetowym dostepne szelki muscata???
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 WŁADCZYNI napisał(a): prosze:) muscat zwykła seria 15 mm oo a sa z tej serii pomaranczowe?? nie chodzi mi o te skorzane, tylko wlasnie tasmowe czy sa gdzies na necie bo znalezc nie moge
*Monia* Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ja mam zdjęcie w obroży muscata (tylko do adresówki używam :roll:)
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 deer_1987 napisał(a):No na ta druga to sie chyba zdecyduje :D ile kosztuje?? bo bardzo podobne sa u nas, z takiej niby skory, za 5zl kupilam kiedys i na allego widzialam chyba kiedys podobne
taxelina Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Marta_Ares']ile kosztuje?? bo bardzo podobne sa u nas, z takiej niby skory, za 5zl kupilam kiedys i na allego widzialam chyba kiedys podobne No to taniej na pewno :P 89 kr + wysylka 89,00 SEK to 31,50 PLN na allegro wlasnie patrze ae ja nie mam konta w pl to ciezko :(
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 akurat takich samych nie widzialam na allegro, ale ma fajny kolorek na zdjeciu, czekamy an fotki na modelce jak kupisz
WŁADCZYNI Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 taśma z tego co pamiętam to jest czarna, czerwona i chyba niebieska. Nie pamiętam pomarańczowej.
Iza. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Marta_Ares napisał(a):z nitka sa czarne, niebieskie i pomaranczowe (przynajmniej ja takie widzialam) I jeszcze zielone i czerwone są;)
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):taśma z tego co pamiętam to jest czarna, czerwona i chyba niebieska. Nie pamiętam pomarańczowej. z nitka sa czarne, niebieskie i pomaranczowe (przynajmniej ja takie widzialam) na necie nie ma zadnych ani z nitka ani zwyklych tasmowych:roll:
Unbelievable Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Marta_Ares napisał(a):z nitka sa czarne, niebieskie i pomaranczowe (przynajmniej ja takie widzialam) na necie nie ma zadnych ani z nitka ani zwyklych tasmowych:roll: są jeszcze ciemnozielone i ciemnoczerwone ;)
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 hmm mam ochote na taki komplet (przydalby sie przyplyw gotowki:evil_lol:)
taxelina Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Marta_Ares napisał(a):akurat takich samych nie widzialam na allegro, ale ma fajny kolorek na zdjeciu, czekamy an fotki na modelce jak kupisz no jesli nie znajde nic w zoologu jutro - a raczej nie bo to taki mniejszy zoolog - to ta przez neta zamowie :D to zajmie zanim dojdzie :diabloti:
WŁADCZYNI Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Marta a jaki rozmiar trixie potrzebujesz? :diabloti:
taxelina Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Marta_Ares']hmm mam ochote na taki komplet (przydalby sie przyplyw gotowki:evil_lol:) http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/495/29/00/495290009 Ja jutro odbieram czarna tasmowa z 2 albo 3 kolkami po drodze - rozne dlugosci mozesz miec :D jeszcze nie wiem dla ktorej suni ale zawsze smycz moga dzielic :D raz ta raz druga :lol:
Recommended Posts