Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a smycz masz przepinana?? jaka szerokosc:cool3:

niestety nie :roll: dlatego rzadko jej używam...
smallpati napisał(a):
czyli dobrze pamiętałam, ze ty ją masz ;)

pokazywałam niedawno :diabloti:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
szelki u nas w zoologu tez mieli, tylko z tego co pamietam dosyc drogawe i zapinane do gory.

bu :cool1: bo ja chcę właśnie jakieś szelki, ale guardy :grins:

Tinka, nie kuś :eviltong: Gram jest mniejszy to z pewnością byłyby za małe na moją owce :p

Posted

[quote name='Infortune.']Lepszych nie mam :razz:

Dzięki za zdjęcia :loveu::loveu:

Kurcze, za szerokie :-(. Nie wiedzialam że może być aż tak duża różnica :-(.

deer_1987 też jestem za tą drugą, tą z żółtymi niktami ;)

A wie ktoś może czy Red Dingo S jest troche szersze od Rogza S :razz:?

Posted

[quote name='Kasia&Rika']zauważyłam i edytowałam:evil_lol:
też edytowałam
myślałam że źle przeczytałam :evil_lol:

A wie ktoś może czy Red Dingo S jest troche szersze od Rogza S :razz:?

powycinaj sobie paski z kartki z różnymi szerokościami jakie mają obroże i przymierz psu

Posted

rockstrawberry napisał(a):
Tylko to jest niby tylko jeden mm i na kartce nie wielka będzie różnica, a okazuje się że w rzeczywistości na obróżce to jest jednak sporo dla oka ;). Ale dzięki, skorzystam ;).

no właśnie, bo nie ma wielkiej różnicy :evil_lol:
ja mam smycze 11mm i obroże 1mm i nie widze żeby się specjalnie różniły

A jakiego masz psa że S szukasz?

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Jak to możliwe? :hmmmm:
normalnie, wyprodukowali 1cm obroże, bo obroże są też 1cm i mniej, nie tylko 11 mm ;)

P.S ja nie mówię o rogzu :diabloti:

Mam jamnika, głównie chodzi w Mkach, ale chciałam jakąś małą, lekką smycz. Ale boje się że te eSki będą za wąskie :shake:

rozumiem że zawsze chodzi w obroży M a teraz chcesz do tego smycz S tak?
Ja tak cały czas chodzę, wszystkie smycze mam 11mm a obroże M i jest ok ;) te smycze nie są takie cienkie jakby się zdawało (ale nie polecam 11 z serii lekkie i miękkie, bo ona jest hmm delikatna)

Posted

smallpati napisał(a):

rozumiem że zawsze chodzi w obroży M a teraz chcesz do tego smycz S tak?
Ja tak cały czas chodzę, wszystkie smycze mam 11mm a obroże M i jest ok ;) te smycze nie są takie cienkie jakby się zdawało (ale nie polecam 11 z serii lekkie i miękkie, bo ona jest hmm delikatna)

Dokładnie tak ;). Myślałam o Red Dingo, bo zawsze ten 1mm więcej niż ma rogz :evil_lol::evil_lol:. Muszę się nad tym chyba poważniej zastanowic :lol:

Posted

Dokładnie tak ;). Myślałam o Red Dingo, bo zawsze ten 1mm więcej niż ma rogz :evil_lol::evil_lol:. Muszę się nad tym chyba poważniej zastanowic :lol:

ee tam, 1 w tą czy tą to bez różnicy ;)
bierz co ci się podoba jak twój pies nie ciągnie, bo jak tak to lepiej zostań przy M

Posted

smallpati napisał(a):
ee tam, 1 w tą czy tą to bez różnicy ;)
bierz co ci się podoba jak twój pies nie ciągnie, bo jak tak to lepiej zostań przy M

połudzic się zawsze można :evil_lol::diabloti:

niby nie ciągnie, ale czasem ma zrywy... masz jeszcze jakieś minusy do eSek ? może zniechęcisz mnie od wydania kolejnych pieniędzy na psa :evil_lol:

Posted

połudzic się zawsze można :evil_lol::diabloti:

niby nie ciągnie, ale czasem ma zrywy... masz jeszcze jakieś minusy do eSek ? może zniechęcisz mnie od wydania kolejnych pieniędzy na psa :evil_lol:

hmm mogę cię zniechęcić do S rogza z serii lekkie i miękkie bo to dziadostwo :angryy: ale do tych kolorowych nie :evil_lol: taśma jest mocna, karabińczyk też, Moli nie ciągnie i nie ma zrywów, ale prowadziłam na mojej rogzowej S pudlowaty parowóz i przeżyła więc myślę że będzie ok ;) Po za tym są zgrabne, lekkie, mały pies nie czuje kupy metalu dyndające przy obrozy :eviltong: same pozytywy :loveu: fajnie się komponuje z obrozą M
kupuj a nie marudź :diabloti:

Posted

to mnie zniechęciłaś ... :evil_lol::diabloti:

Ale to chyba dopiero po świetach. Teraz do świat nie dojdzie, bo mają takie zamieszanie na pocztach że o ja :shake:. A zresztą portfel też pustką świeci więc będe miała czas na zastanowienie :lol:

Posted

nawet nie mów ze poczta będzie problemy sprawiać bo ja czekam na 6 paczek :angryy:

Na rogz nie licz bo dostawy nie było i sklepu pustkami świecą więc poczekaj po świętach :evil_lol: ale po świętach znów ludzie z kasy wypukani są to lepiej teraz zamawiaj :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...