taxelina Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 dadiii napisał(a):tak o tej twojej deer :D:D Troche mi szkoda ze nikt wiecej sie nie wypowiedzial :(
WŁADCZYNI Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Muscat ma kilka serii - ta z nitką to reflective, szelki też są.
diabelkowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Proooooooooooooooooooosze sprzedajcie mi biedrooony!!!!!!!!!!!!!!
Coffee&Nera Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Infortune - widze że niejestem sama która dopiero robi kolekcje obrozy :cool3:
Czarna_Owieczka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Dziękuję wam za odpowiedzi :cool3: jutro będę szukać :lol:
NightQueen Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 diabelkowa napisał(a):Proooooooooooooooooooosze sprzedajcie mi biedrooony!!!!!!!!!!!!!! a nie możesz kupić w sklepie?
diabelkowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 smallpati napisał(a):a nie możesz kupić w sklepie? no nie moge bo juz nigdzie nie ma akurat tego rozmiaru bo go wycofuja juz dawno wzorek...
drzalka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Diabełkowa przeciec w futrzakowie są biedrony: Futrzakowo.pl - sklep dla miłośników zwierząt
Kasia&Rika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 diabelkowa napisał(a):no nie moge bo juz nigdzie nie ma akurat tego rozmiaru bo go wycofuja juz dawno wzorek... a jaki szukasz? może pomogę:cool3:
NightQueen Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 diabelkowa napisał(a):no nie moge bo juz nigdzie nie ma akurat tego rozmiaru bo go wycofuja juz dawno wzorek... szukałaś wszędzie? może będzie gdzieś w mało popularnym sklepie
vpassione Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 W zoomani są jeszcze produkty z biedronami. Obroża "Beetlemania"
drzalka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 do 35 :P OKi wiec ja nie znalazlam takiego rozmiaru :P
diabelkowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 no ale ja potrzebuje od bodajze 31-50 bo te 38-64 beda za duze a te do 33 za male
diabelkowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 a chcialam je w spodku w marcu kupic i co i stwierdzilam nie nie nie kupie po co mi... glupia... poodobaja mi sie jeszcze liscie z lupine, a moze to i lepiej :P bo kurcze juz za duzo mam tych obrozy:evil_lol:
diabelkowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kasia&Rika napisał(a):to sama coś sprzedaj, a potem kup nowe:evil_lol: najlepszy sposób:eviltong: ale nikt moich nie kupi bo poprzerabiane :P bylo jeszcze wiecej to dalam schronowi :P
Kasia&Rika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 diabelkowa napisał(a):a chcialam je w spodku w marcu kupic i co i stwierdzilam nie nie nie kupie po co mi... glupia... poodobaja mi sie jeszcze liscie z lupine, a moze to i lepiej :P bo kurcze juz za duzo mam tych obrozy:evil_lol: to sama coś sprzedaj, a potem kup nowe:evil_lol: najlepszy sposób:eviltong:
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Kiedyś z zoologu widziałam obrożę Muscat która wyglądała jak pomarańczowy rogz z nitką. Czy ktoś z was kiedyś gdzieś widział taką i wie może czy są takie szelki? :razz: ja mam obroze;) swietna jest:loveu: szelki u nas w zoologu tez mieli, tylko z tego co pamietam dosyc drogawe i zapinane do gory. nasza obroza:
Kasia&Rika Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 diabelkowa napisał(a):ale nikt moich nie kupi bo poprzerabiane :P bylo jeszcze wiecej to dalam schronowi :P zawsze możesz spróbować:eviltong: przerabianie sprawiły że są mniej wytrzymałe ? poka co masz:D
Infortune. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Nera-']Infortune - widze że niejestem sama która dopiero robi kolekcje obrozy :cool3: Ja mam jakieś 8 obroży, ale na zdjęciu dałam dwie bo więcej nie było trzeba :eviltong: Poza tym nie czuję już potrzeby zwiększania 'kolekcji', więc pewnie nic nam już nie przybędzie. ;)
Illusion Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Nie wiecie może kiedy do PL miała dotrzeć dostawa rogzów? Pytam, bo nie wiem czy czekać z zamówieniem, czy złożyć je dzisiaj, żeby do świąt doszło.
Unbelievable Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Kiedyś z zoologu widziałam obrożę Muscat która wyglądała jak pomarańczowy rogz z nitką. Czy ktoś z was kiedyś gdzieś widział taką i wie może czy są takie szelki? :razz: ja mam pomarańcz ;) obroża i smycz, mogę się pozbyć :cool3: szelki też są, widziałam w arkadii, ale tylko zapinane u góry
BBeta Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Kiedyś z zoologu widziałam obrożę Muscat która wyglądała jak pomarańczowy rogz z nitką. Czy ktoś z was kiedyś gdzieś widział taką i wie może czy są takie szelki? :razz: Ja mam czarne z odblaskową nitką, więc pomarańczowe też pewnie są ;)
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Tinka:) napisał(a):ja mam pomarańcz ;) obroża i smycz, mogę się pozbyć :cool3: szelki też są, widziałam w arkadii, ale tylko zapinane u góry a smycz masz przepinana?? jaka szerokosc:cool3:
NightQueen Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Tinka:) napisał(a):ja mam pomarańcz ;) obroża i smycz, mogę się pozbyć :cool3: szelki też są, widziałam w arkadii, ale tylko zapinane u góry czyli dobrze pamiętałam, ze ty ją masz ;)
Recommended Posts