Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

diabelkowa napisał(a):
no nie moge bo juz nigdzie nie ma akurat tego rozmiaru bo go wycofuja juz dawno wzorek...

szukałaś wszędzie?
może będzie gdzieś w mało popularnym sklepie

Posted

a chcialam je w spodku w marcu kupic i co i stwierdzilam nie nie nie kupie po co mi... glupia... poodobaja mi sie jeszcze liscie z lupine, a moze to i lepiej :P bo kurcze juz za duzo mam tych obrozy:evil_lol:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
to sama coś sprzedaj, a potem kup nowe:evil_lol: najlepszy sposób:eviltong:

ale nikt moich nie kupi bo poprzerabiane :P bylo jeszcze wiecej to dalam schronowi :P

Posted

diabelkowa napisał(a):
a chcialam je w spodku w marcu kupic i co i stwierdzilam nie nie nie kupie po co mi... glupia... poodobaja mi sie jeszcze liscie z lupine, a moze to i lepiej :P bo kurcze juz za duzo mam tych obrozy:evil_lol:

to sama coś sprzedaj, a potem kup nowe:evil_lol: najlepszy sposób:eviltong:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Kiedyś z zoologu widziałam obrożę Muscat która wyglądała jak pomarańczowy rogz z nitką.
Czy ktoś z was kiedyś gdzieś widział taką i wie może czy są takie szelki? :razz:
ja mam obroze;) swietna jest:loveu: szelki u nas w zoologu tez mieli, tylko z tego co pamietam dosyc drogawe i zapinane do gory.

nasza obroza:

Posted

diabelkowa napisał(a):
ale nikt moich nie kupi bo poprzerabiane :P bylo jeszcze wiecej to dalam schronowi :P

zawsze możesz spróbować:eviltong:
przerabianie sprawiły że są mniej wytrzymałe ?

poka co masz:D

Posted

[quote name='Nera-']Infortune - widze że niejestem sama która dopiero robi kolekcje obrozy :cool3:

Ja mam jakieś 8 obroży, ale na zdjęciu dałam dwie bo więcej nie było trzeba :eviltong: Poza tym nie czuję już potrzeby zwiększania 'kolekcji', więc pewnie nic nam już nie przybędzie. ;)

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Kiedyś z zoologu widziałam obrożę Muscat która wyglądała jak pomarańczowy rogz z nitką.
Czy ktoś z was kiedyś gdzieś widział taką i wie może czy są takie szelki? :razz:

ja mam pomarańcz ;) obroża i smycz, mogę się pozbyć :cool3:
szelki też są, widziałam w arkadii, ale tylko zapinane u góry

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Kiedyś z zoologu widziałam obrożę Muscat która wyglądała jak pomarańczowy rogz z nitką.

Ja mam czarne z odblaskową nitką, więc pomarańczowe też pewnie są ;)

Posted

Tinka:) napisał(a):

a smycz masz przepinana?? jaka szerokosc:cool3:

Posted

Tinka:) napisał(a):

czyli dobrze pamiętałam, ze ty ją masz ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...