Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja z lupinem nie mam problemów, a smycz lekkiego życia nie ma:cool3: po za karabinkiem, ale stawiam na wadę w produkcji bo równiutko ten dzyndzel odpadł. Wymieniona bez problemu na nową:)

Posted

Madzik93 napisał(a):
Widocznie masz jakiś felerny egzemplarz. Ja mam 3 produkty lupina z czego 2 uzywane non stop, szorowane twardą szczotką i nie są zmechacone.

ciekawe, że rogz też jest felerny :cool3: nie wiem, to pewnie wina grama- on lubi włazić w różne miejsca :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
niemechacące się lupine ;)

Widocznie masz jakiś felerny egzemplarz. Ja mam 3 produkty lupina z czego 2 uzywane non stop, szorowane twardą szczotką i nie są zmechacone.

Posted

MickeyM napisał(a):
Ja zamówiłam w końcu krowy Lupine, na które 'chorowałam' już od dawna. Ołł jeah.

A'propos - mam kilka produktów z Lupine i zauważyłam że taśma jest różna w zależności od modelu. Krowie szelki zapinane u góry są bardzo twarde, natomiast szelki w łapy, zapinane po boku - przyjemnie mięciutkie. Zastanawiam się czy miękkość zależy od wzoru czy od rodzaju "uprzęży" :)

Posted

Agnieska chyba od daty produkcji - moja smycz lupine'a była reklamowana, wszystko super, dostałam nową i nowa jest dużo miększa, milsza i sympatyczniejsza niż ta stara.:loveu:

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Agnieska chyba od daty produkcji - moja smycz lupine'a była reklamowana, wszystko super, dostałam nową i nowa jest dużo miększa, milsza i sympatyczniejsza niż ta stara.:loveu:

Jeśli tak to super :fadein:

Posted

diabelkowa napisał(a):
fajna nawet :P to ta z tesco ? z tej firmy kupowalam kiedys pilki z mikrogumy :) rozowe:evil_lol:

tak z tesco, fajna jest bo jest taka mieciutka, ale muscat. Tylko moglaby byc troszeczke dluzsza bo jest taka akurat na mojego grubaska:evil_lol:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Kiedyś z zoologu widziałam obrożę Muscat która wyglądała jak pomarańczowy rogz z nitką.
Czy ktoś z was kiedyś gdzieś widział taką i wie może czy są takie szelki? :razz:

Ania na Kilińskiego mnóstwo muscatów jest.
Ale czy Szelki też były, nie pamiętam:oops:
Agaci się zapytaj ona ze mną w tym sklepie była, to może pamięta ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...